Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Levykaupat

Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #61
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 15.06.2008 20:46

Lainaus: Kamalatar

Cyberwarea käytän jos muu ei auta.

Cyberwaren hinnat ovat kyllä täydellinen turnoff- ainakin omalle lompakolle... Turvautun Keltaisen Jäänsärkijän levyihin, vaikka eihän sieltä mitään erikoisuuksia löydy... Englannin levykaupat onkin sitten ihan eri juttu.
Kirjoittanut: hilarion (Jäsen)
 • #62
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.06.2008 21:46

Lainaus: Deadboy

Löysin tuollaisen: http://www.sarvilevyt.fi/


Tuo tosiaan vaikuttaa mainiolta levykaupalta, tekisi melkein mieli käydä Lahdessa joskus ihan vain tuon kaupan takia. Kaupallahan on läheiset suhteet Freak Animaliin, jonka postimyynnistä pystyy tilailemaan miellyttäviin hintoihin samantyylistä musiikkia kaikkialta, Sarvilevythän ei myy muualta kuin paikan päältä.
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #63
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Devilsbride
 • Lähetetty: 21.06.2008 03:09
Jumankekka, Lahteen tullut uusi levykauppako ja minä en ole siihen reagoinut!
Suomen Chicagossa kun asun, tänne on kaikki uusi tervetullutta.
On meinaan vähän puulta maistuvaa hyöriä Locon ja Top Tenin väliä. Free Record Shopkin kun lähti jonnekin.
Ilmoittelen kun on putiikki koluttu läpi.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.07.2008 10:06
Freak Animalista olen minäkin tilannut useaan otteeseen ja Mikon distroa voi kyllä suositella, varsinkin jos tuo noise ja voimaelekroniikka -osato kiinnostaa. Itseä ei niin paljoa mutta on siellä melodisempaakin musaa esim. Cold Meatilta. Listat ei aina ihan ajan tasalla mutta se nyt on yleistä muuallakin.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.08.2008 19:41
Kiitti riitti, Ariman OY!

Joskus ajat sitten tuolta silloin tällöin tilailin kun oli ihan kohtuuhintaisia levyjä, mutta alkoi pikku hiljaa palaa käpy kun aina joka tilauksesta jäi joku levy puuttumaan. Niitä ei toimitettu jälkeenpäin ja maksettuja fyrkkiakaan ei palautettu automaattisesti vaan maksu jäi sinne hyvitettäväksi seuraavassa tilauksessa, siitäkin piti sitten erikseen mainita. Lisäksi firma postittaa uusia levyjä vain pari kertaa kuukaudessa ja kun tilauksen tekee ja maksaa, saa usein odotella sitä toimitusta pari viikkoa. Siksi, koska liikkeen omat varastot on ilmeisesti aika olemattomat ja pulju tilaa levyt levyt ensin tukusta, jos edes saa ne sieltä. Eli siis niiden aika surkeilla nettisivuilla näyttää olevan mielettömästi sellaista jota ei oikeasti edes ole saatavilla. Näin omien ja tuttujenkin kokemusten perusteella. Juuri sellaista nettikaupankäyntiä mikä pistää ärsyttämään, varsinkin kun on tottunut siihen että jos levy on listattu tietokantaan on se myös saatavilla mikä on onneksi tilanne monien kauppojen kohdalla, ainakin niiden joita yleensä käytän.

Koitin sitten tilata vähän aikaa sitten kahta levyä joita en saanut kumpaakaan, tieto siitäkin että näin on kesti hyvän aikaa. Pyysin että palauttaa maksetun tilauksen tililleni ja siihenkin meni sitten viikko vaikka kaupalla on tili myös samassa pankissa kuin minulla. Kauppias kehotti laittamaan tilauksen heidän "harvinaisten levyjen tilauspalveluun" jossa hinnat on paljon kalliimmat ja jota kerran kokeilinkin mutta en sieltä tilaamiani levyjä saanut usean kuukauden odottelun jälkeenkään. En taida enää viitsiä koittaa tilata tuolta mitään, ainakaan uusia levyjä kun eivät näytä tulevan. Käytettyjen suhteen homma ilmeisesti toimii paljon sutjakammin, eli levyt lähtee heti postiin ja listat on ajan tasalla. Eli aivan pelkkää haukkumista ei tässä ole tarkoitus harjoittaa.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 11.10.2008 19:38
Meikäläinen muuten tulee ens perjantaina Treelle LWS:ään ja aion sit seuraavana päivänä kierrellä vähän jotain levykauppoja. Ikinä en oo Tampereella kunnolla käyny, joten suositelkaapa jotain mestoja, mistä voisi löytää jotain kivoja postpunk, new/coldwave, punk, gootti yms. levyjä joista Hesassa on usein pulaa.
Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.10.2008 19:52
Tuleehan siellä sillontällöin käytyä ja rahaa menee välillä paljonkin, välillä ei ollenkaan, riippuu vähän että minkälaisia levyjä hyllystä löytyy..
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.10.2008 16:21
HepZusi
ainakin:
-Jukeboss
-Swamp Music
-Platta
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #69
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.10.2008 21:33
Tiiättekös te Industrial levykauppoja (jos edes suomesta löytyy ja ihan yleisesti internetistä)... Itse tiedän vain Metropolis-recordsin
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 15.10.2008 01:33

Lainaus: Berzerker

Tiiättekös te Industrial levykauppoja (jos edes suomesta löytyy ja ihan yleisesti internetistä)

Infrarot taitaa olla yks isoimmista? Törkeet hinnat vaa muistaakseni.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit