Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

~MARILYN MANSON~

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.07.2012 00:01
No oho, onpas keskustelu roihahtanut. Taitaa Kuolonenkeli olla enemmänkin sellaista henkiin herättävää sorttia. Muista kuitenkin välttää tuplapostauksia yms. teknisiä mokia, jooko.

Oma suhtautumiseni mösjöö Mansoniin on vähän tasoa hohhoijaa, ei herätä kamalasti fiiliksiä mihinkään suuntaan. Musiikillisesti hepun ulosanti ei kiehdo, ja muutenkin ura tuntuu keskittyvän lähinnä ulkomusiikillisiin ilmiöihin ja shokeeraamiseen. Shokkiefekti on kuitenkin nykyisin aika hankala taiteenlaji kun "kaikki on jo nähty" eli joko sitä menee vain sairaampaan suuntaan tai jää vellomaan niihin vanhoihin paheisiin. Mansonin uusimman viedon katsastettuani taidan kallistua jälkimmäiseen, eli eipä ole kovasti minkäänlaista uudistumista tapahtunut ja vanhalla maineella ratsastelu jatkuu.

Lainaus: Kuolonenkeli

Justin on ihan ok jätkä, mutta kun se on vähän sellanen että sitä vihataan massan mukana...


Ja miksipä tuollaista Justin Piiperön kaltaista autotunetettua kertakäyttöpoppiskeidaa ei vihaisi massan mukana?
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • #32
 • • Muokkasi: Kuolonenkeli
 • Lähetetty: 07.07.2012 00:33

Lainaus: Piiskansiima

Ja miksipä tuollaista Justin Piiperön kaltaista autotunetettua kertakäyttöpoppiskeidaa ei vihaisi massan mukana?

sitä mydään ulkonäöllä itse sanon, että ääni on ok, mutta sais muuttua miehisempään kun on kaveri jo 18... herranjestas... ja laulaa boyfriendiä...

Lainaus: Piiskansiima

Mansonin uusimman viedon katsastettuani taidan kallistua jälkimmäiseen, eli eipä ole kovasti minkäänlaista uudistumista tapahtunut ja vanhalla maineella ratsastelu jatkuu.

nii, ne uusimmat ei oikeen enää herätä... vanhoja katsellessa ja kuunellessa... taisi MM suurimmat hetket jo mennä... no, ehkä sitä voisi jo vähän rauhoittua... harmittaa vain, kun synnyin ilmeisesti tasan 13 vuotta liian myöhään, niin että kun olisin sopivassa iässä, niin että antaisi vanhemmat Marilynin konsertiin mennä, olisi jo vuosi 2014-17.... huoh.... vähän tässä harmittaa
mutta, toivoa vaan voi, että tulee herralle pätevä seuraaja-

Lainaus: Piiskansiima

Shokkiefekti on kuitenkin nykyisin aika hankala taiteenlaji kun "kaikki on jo nähty" eli joko sitä menee vain sairaampaan suuntaan tai jää vellomaan niihin vanhoihin paheisiin
-sitten vaan taitaa kuitenkin käydä näin, ei MM seuraaja pääsisi hirveästi mitenkään yllättämään, no hyvää musiikkia toivomme vain...
ps. tuplapostauksia yritän vältellä parhaani mukaan
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #33
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.07.2012 00:52
Nyt kun pääsimme tähän aiheeseen niin pitipä tehdä pieni yöllinen purkaus muuttolaatikoihin ja kaivaa esiin muutama platta: MM & The Spooky Kids - Coke and Sodomy vol. 1 & vol. 2. Pahus, kun olen juuri nyt paikassa, jossa ei ole minkäänlaista LP-soitinta, mutta muistaakseni kyseessä on kokeilevampaa elektronista soundia, vaan ulkomuistista en osaa lainkaan genrettää. Noita ei ole tullut jokuseen vuoteen kuunneltua.

Muutoin MM:n tuotanto on ajoittain kiintoisaa mutta liian usein kovin vesittynyttä. Aikaisempi tuotanto on nostalgisoitu päässäni joten siihen en puutu, mutta uudemmilta levyiltä esim. Heart Shaped Glasses oli mielestäni hyvin tehty biisi ja mielenkiintoinen siinä, että tuollaiseen komppiin pystytty rakentamaan noin toimivat kitarat, bassot ja härpäkkeet & lisäksi kappaleesta saatiin aikaan hitti. Tavallaan diggailen muutenkin ko. levystä ja se on jossain ihan hyllyssäni ihan esillä (mutten muista nimeä, hups).

En tosin itsekään kaipaa tällaista kamaa genreklubeille. Saa diggailla rockibaareissa ja kotona, mutta genremeiningeissä nyt haetaan jotain muuta.'

Kuvataitelijana en setää tuntenut ja tulin vilkaisseeksi tuotantoa.. en pitänyt mistään, mitä löysin. Lähinnä yksittäisiä hahmoja ja kasvokuvia kimurantein värein. Vähän kuin veisin aamukahvitöitäni näyttelyyn... mutten olekaan superstara. Jos joku tietää jotain viimeistellynpää materiaalia jossain niin saa esitellä. Hyvä kuvataide kyllä aina kiinnostaa.
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #34
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Wormboy
 • Lähetetty: 07.07.2012 00:53
Minuakin harmittaa tuo kun olen 13, mutta eiköhän se Manson tule suomeen vielä lähivuosina, äiti on sanonu että kun olen 15 niin saan mennä jo kauemmas.
Uusimmat levyt ei ole niin hyviä kun nuo vanhemmat, taso laski sillon kun Twiggy lähti, mutta nyt kun se tuli takaisin niin takaisin tulivat ne hyvät kitara- ja bassoriffit. Born Villain on siis mielestäni parempi kuin Eat Me, Drink Me. Kyllähän se 2002-2008 ajankin musa kelepaa, mutta ei niin hyvin kun tuo 90-luvulla julkaistu. Tai riippuu ihan tilanteesta, Esimerkiksi Mechanical Animals ei ole niin hyvä talvella kuin kesällä.
Sanoitukset ovat myös muuttuneet, ACSSin aikaiset sanoitukset on hyvin erilaisia kuin EMDMllä.
JÄsenmuutoksissa ei oikein meinaa pysyä perässä. Mielestäni paras kokoonpano oli Twiggy, Marilyn, Ginger, John5 ja Pogo
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.07.2012 01:11
Wormboy: kokoonpanossa yhdyn sinuun, se oli kyllä tuossa vaiheessa paras... voi Twiggy... toivottavasti joo Marilyn eksyisi tännekkin vaihtteksi, jos esim 2-3 vuoden sisällä, niin vanhemmat ehkä jo uskoisi, etten tulisi tapetuksi ja/tai raiskatuksi siellä... jos porukalla sitten sinne
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #36
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.07.2012 13:55
Kuolonenkeli: joo voishan sitä suunnitella

Pitää muuten vielä mainita että Mansonin musavideot on kyllä ihan parhaita, esimerkiksi Tourniquet tai vaikka Dope Hat. Ei vaan tämä mun läppärit suostu niitä pyörittämään, mutta eipä tule liikaa katsottua. Kirosanojen sensurointi on kyllä aika turhaa, koska ne videot on ladattu sinne aika moneen kertaan, eli muillakin kanavilla kuin vevolla on Mansonin videoita, vaikka vevolla ehkä paras laatu. Jos katselee youtubesta sekalaisia musavideoita vaikka välillä muutakin, niin kukaan tuskin jaksaa erikseen lähteä MMn sivuille.
Muutenkin ihmettelen tätä sensurointia, miksi sensuroida sana fuck, kun kaikki kuitenkin tietää että siinä sanotaan niin, koska se on sensuroitu. Jos kirosanat häiritsee, niin miksi sitten katsoo Mansonin videoita, koska niistä niitä nyt löytyy aika varmasti.
ArmaGod***n-Motherf****in-Geddon ja sitärataa.
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.07.2012 21:55

Lainaus: Wormboy

Jos kirosanat häiritsee, niin miksi sitten katsoo Mansonin videoita, koska niistä niitä nyt löytyy aika varmasti.
ArmaGod***n-Motherf****in-Geddon ja sitärataa.

tota mäki oon miettiny jo kauan.... Mansonin kuuntelijat pitää biisesitä kirosanoineen kaikkineen ja jos ei kestä kiroilua, tuskin kuuntelee Marilyniä... outoo...
musavideot on kyl parhaita Sweet Dreams on vähän... pelottava Dope Show on outo, Tainded Love kiva
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 21.08.2012 20:27
http://www.youtube.com/watch?v=8h3QLH_91G4
Siinois uus video. Eimitäänjärkeä-linjalla jatketaan, 5/5.
Kirjoittanut: Kuolonenkeli (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.08.2012 18:28
Jatkamme tällä linjalla, ja YouTubesta uusi välilehti näiden 7 muun kaveriks
Kirjoittanut: Costabazera (Jäsen)
 • #40
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 26.08.2012 21:25
Marilyn Manson oli ensimmäisiä bändejä joista kiinnostuin ja on yhä omien suosikkien joukossa. Kaverilla oli aikanaan lähes lyömättömät keikat! En oo kylläkään ollu paikan päällä kattomassa, eikä Mansonin nykymenolla välttämättä hirveästi kiinnostaiskaan.. ainakaan jos ne uusimmat keikat on samanlaisia kuin youtubesta katottuna näyttävät. Muutenkin itseäni on kiinnostanut enemmän herran musa The Spooky Kids ajalta Holy Woodiin.
Enpä kuitenkaan dissaa Mansonin tyylin muunnosta enempää, koska uusin levy oli mielestäni taas pääosin hienoa kuultavaa Ei tietysti mitän ACSS:n tasolle yltävää, mutta se onkin mun mielestä parhaita levyjä ikinä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit