Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä keräilet?

Kirjoittanut: tommib (Jäsen)
  • #191
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 02.08.2016 10:18
Musiikkia laajalla skaalalla, Star Wars tavaraa (patsaita, figuureita, sarjiksia ja kirjoja), joitain sarjakuvia ja kirjailijoita kerään kanssa. En tiedä keräänkö varsinaisesti, mutta cyberpunk kirjoja on aina hakusessa Tuleehan noita patsaita/figuureita muutenkin kyllä kerättyä ja levyihin palaa ihan liikaa rahaa, mutta harrastuksia pitää olla.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 03.12.2016 00:13
Nyt olis hyvänlainen paikka aloittaa historian puolesta mitättömien aseiden keräily, nakkasin tarjouksen sisään J.L.Runebergin haulikosta. Toki se ylitetään varmasti, ei mulla ole varaa tollasesta tapella.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 04.12.2016 01:06
No joo, voi tosiaan olla muitakin siitä kohteesta kiinnostuneita. Onko se haulikko ampumakunnossa vai tulpattu vaarattomaksi? Sehän taitaa olla muotia, että keräilykohteet, kuten Suomi-konepistoolit ja Mosin-Nagantit ja muut, deaktivoidaan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit