Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi lukemasi kirja ?

Kirjoittanut: Scarlet Widow (Nimetön)
 • #431
 • • Muokkasi: Scarlet Widow
 • Lähetetty: 28.09.2009 00:04
Sain muutama päivä sitten luettua Virginia Woolfin Mrs. Dallowayn. Voi että tykkäsin! Todella taitavaa tajunnanvirtakirjallisuutta ja henkilöhahmojen syviä luonteenkuvauksia. Miksi nykyään painotetaan kirjojen viihdearvoa enemmän kuin niiden taiteellista arvoa? Heti jos kirja on "liian vaikea", se jätetään kesken. Pelkkää dekkaria ja höpöhöpöhöötä... Nöy. Ei "vaikeampi" kirja tarvitse muuta kuin himppu verran enemmän aikaa, ja siitä saa paljon enemmän irti!

Nyt luen Chaplinin elämäkertaa.


//edit ja offtopic: Tyhjäpää, I will. =) ensimmästen lukujen perusteella ehdottomasti lukemisen arvoinen. Muutenkin Chaplinin tuotannon tuntien herran omaelämäkerta on varmasti hyvä lukukokemus kelle tahansa. Tätä on ainakin minulle suositeltu usein.
Kirjoittanut: Count Dracul (Jäsen)
 • #432
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.09.2009 13:11
Jean M. Untinen-Auel Hevosten laakso

Ihan hyvä kirja oli, mutta aika ajoin alkoi tylsistyttämään...Lopulta sain loppuun ja aloitin seuraavan kirjan sarjassa. Kirjassa oli hyvin huumoria ja jännitystä...Kirjasta voi olla aluksi vaikea saada selkoa jos ei ole lukenut aiempaa osaa. Aika pitkä kirja kyllä oli, mutta sitä enemmän siinä oli lukemista...
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.09.2009 21:28

Lainaus: Scarlet Widow

Nyt luen Chaplinin elämäkertaa.

Oih Haluaisitko sitten raportoida tnne millainen opus oli..? Olen itsekkin harkinnut lukevani tämän..
Sorry off..
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #434
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.10.2009 14:35
Edgar Allan Poen elämäkerta Life Cut Short by Peter Ackroyd.
Oli erittäin onnistunut teos. Ackroyd kertoi Poen elämänvaiheista kiinnostavasti, ei liian pikkutarkasti ja hieman arvailevastikin. Kirjailija välillä kirjoitti sellaisia huomioita, mitä itsekin mietin. Poe osoittautui ihmiseksi, jota en itse sietäisi hetkeäkään, mutta kirja oli erittäin oivallinen.
Kirjoittanut: momentumi (Jäsen)
 • #435
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 03.10.2009 12:02

Lainaus: Ravenheart

J.R. Ward Dark Lover tuli viimeksi luettua, ties kuinka mones kerta tosin yksi lempi kurjoista niin se on sitten tullut useampaan otteeseen luettua Hyvä on kyllä tai ainakin itse tykkään mielenkiintoinen ja kukapa ei tykkäisi vampyyriveljeskunnasta täynnä komeita miehiä? xD


Minäkin luen tätä parasta aikaa, suomennettua versiota tosin! On kyllä kerrassaan hyvä kirja, millään ei malta jättää kesken! Milloinkahan se toinen osa ilmestyy suommennettuna?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.10.2009 15:17
Juuri lopettelen Dan Brownin kuvitettua laitosta Da Vinci -koodista, ja hieman turhan lineaarisen helposti etenevästä juonesta huolimatta sisältää paljon hyvää historiallis-mystistä settiä. Kyllä minä tästä pidän.
Kirjoittanut: Dark Secret (Jäsen)
 • #437
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.10.2009 18:28
Äää en muista edes mitä luin viimeksi tällä hetkellä lukemisen alla on Stephen Kingsin Painajainen
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.10.2009 22:28
Viimeksi sain luettua Jeff Lindsayn Dexterin pimeät unet. Sinänsä aika mielenkiintoinen kirja vaikkei oman lempparilistani kärkeen ylläkkään. Mielenkiintoisella tavalla kirjoitettu, ei sellaista perus dekkari meininkiä
Kirjoittanut: Positiivinenpakana (Jäsen)
 • #439
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Positiivinenpakana
 • Lähetetty: 15.10.2009 10:42
Luin viimeksi Jonathan Carrollin Valkoiset omenat ja Ian McDonaldin Kivi-paperi-sakset

Valkoiset omenat
: Vincent Ettrich on hurmaava naistenmies, joka huomaa kuolleensa ja palanneensa takaisin elävien kirjoihin, eikä hänellä ole aavistustakaan miten tai minkä vuoksi.

Outojen hahmojen ja erikoisten ennusmerkkien kuljettamana hän alkaa hiljalleen ymmärtää, että hänet on herättänyt henkiin hänen ainoa todellinen rakastettunsa Isabelle, joka odottaa lasta, universumin mahdollista pelastajaa. Mutta oikein kasvaakseen lapsen on tultava isänsä opettamaksi, erityisesti siitä, mitä tämä näki tuonpuoleisessa – jos Ettrich vain voisi muistaa näkemänsä.


Valkoiset omenat oli kyllä aivan mahtavaa luettavaa, jokaisen luvun jälkeen ja myös jokaisen alussa oli semmoinen MITÄ? olo, todella omituinen kirja mutta ihanasti kirjoitettu, hauska ja koskettava yhtä aikaa.

Kivi-paperi-sakset
: Kivi-paperi-sakset edustaa 1990-luvun tieteiskirjallisuuden kiehtovaa suuntausta, maagista scifiä. 2020-luvun maailmassa alitajuntaa muokkaavat hypnoosimenetelmät kehittyvät uuden tietotekniikan avulla valtavin harppauksin. Ethan Ring on graafisen viestinnän opiskelija, jonka kämmeniin tatuoidaan kuoleman ja alistamisen merkit. Kun hän avaa nyrkkinsä, kukaan ei voi vastustaa häntä – paitsi yksi olento.

Kivi-paperi-sakset ei vakuuttanut ihan yhtä paljon kuin valkoiset omenat, saattoi se joutua edellisen varjoon, kun kumminkin lin kirjoja melko samaan aikaan. Omituisia asioita oli tämäkin kirja täynä ja olin puolet ajasta lukiessani todella hämmentynyt, enkä tiennyt välillä mikä on nykyaikaa ja mikä mennyttä. Loppu tuli liian äkkiä, juuri kun olin pässyt kunnolla juoneen ja hahmoihin kiinni, niin se olikin jo ohi. Ihan hyvä kirja kumminkin.
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.10.2009 14:12
Eilen sain loppuun Virpi Hämeen-Anttilan kirjan Sokkopeli. Kirja oli yli 500 sivua pitkä ja jo alottaessani pelkäsin että kirja on pullollaan kaiken maailman tylsiä jaarittelu kohtia missä juoni lopahtaa täysin. Mutta näin ei kuitenkaan käynyt ja olin todella yllättynyt. Mielenkiintoinen juoni eteni koko ajan mielenkiintoisesti eikä loppuratkaisukaan ollut arvattavissa etukäteen. Taitavasti kirjoitettu ja kuvattu henkilöitä ja heidän vaiheitaan Harvinaisen hyvä lukukokemus, suosittelen kaikille joita kiinnostaa dekkarit mutta kaipaavan jotain vaihtelua
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit