Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kantakapakkamme!

Kirjoittanut: Korukivi (Jäsen)
 • #71
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 28.03.2010 00:42
Turussa vähän aikaa asuneena kantapaikoiksi on vakiintunut Klubi ja sitten Cosmic Comic Café. Harmittelen kyllä vähän tämän kaupungin huonoa yöelämää. Tai sitten en vaan osu koskaan oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Helsingissä oli joskus isoroballa paikka nimeltä Rööperi (tai vaihtoi se jossain vaiheessa nimensä Robaksi). Siellä istuin yhden kokonaisen kesän, kunnes siltä meni tilat alta. Se oli ihan mahtavan pieni ja tunnelmallinen paikka, vaikkakin hiukan kallis eikä vähäkään mihinkään goottiskeneen taipuva.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.03.2010 01:22
Aika harvoin tulee käytyä missään mutta jos johonkin paikalliseen pitää mennä niin Blue Pooliin sitten. Lähinnä jo ihan sen vuoksi että siellä järjestetään metalli-iltamia silloin tällöin. Lisäksi paikka on mukavan viihtyisä biljardisaleineen ja muutenkin sisustuksenkin puolesta. Henkilökuntakin asiallisen mukava.

Vähintään yhtä usein tulee kyllä käytyä Tampereen Pakkahuoneella (jos sitä nyt kapakiksi voi sanoa, mutta sanotaan sitten se klubin puoli kun sielläkin tulee kuitenkin silloin tällöin roikuttua).

Uusimpana paikkana on Turun Klubi johon matkataan keikoille, tulevan kuun 16. päivä taas olisi tarkoitus suunnata autonnokka kohti Turkua ja Klubia, jee!
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 28.03.2010 22:55
Turun Whiskybar, siellä tulee noin kerran viikossa istuttua rahatilanteesta riippuen. Sinne voi vaan mennä, tuijottaa seinään ja rentoutua (olohuonemeininki). Yhtä kotoisaa fiilistä ei kyllä muissa paikoissa oo, tulee vaan semmonen "mä en kuulu tänne" -tunne Eihän se whiskyn musa parhaasta päästä ole, mut soi siellä välillä jotain siedettävääkin (ja mielummin rokkia ja metallia kuin listapoppia kumminkin kuuntelen). Vuoden päivät on siellä tullut istuttua ja huonosti sosiaalistuvana en edelleenkään ketään sieltä tunne, mitä nyt naamoja yleensä tunnistan, mut enpä silti vaihtais muualle. Ihan siedettävät hinnat muihin paikkoihin verrattuna, ja yökerhot on yleisesti ottaen ehdoton ei, vaikka niistäkin niitä hevipuolia löytyy...
Kirjoittanut: Ferrum (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.07.2010 22:32
Silloin kun juhlavaihde pistetään päälle, on pakko päästä Vaasan El Gringoon! Ihanan tunnelmallinen pub jonne kaikki mörrimöykyt voivat mennä rentoutumaan. Sisustus on ehkä hieman ilotalomainen, ja pidän siitä, henkii sellaista kivaa lämpöä. Ja paljon kalliita, pään sekaisin pistäviä drinksuja! 8D
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #75
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.07.2010 11:06
Turussa kantakapakkani ovat:
Laituri
Lähiöbaari. Ihan mukava paikka, jos kestää muutaman keski-ikäisen läsnäolon. Paikalla hengaa toki paljon nuoriakin. pe-la illalla tänne ei tosin voi mennä, koska silloin on karaoke. HRRR. Kesäplussana Turun paras terassi. Vähän kauempana keskustasta, Förin kohdalla.
Kuka
Nuoremman taidehomopolven vakiopaikka. Täällä on usein myös bändejä, teatteriesityksiä, improa, kaljabingoa ja muita sosiaalisia juttuja. Ei osallistumispakkoa. Ydinkeskustassa ja viikonloppuisin yleensä aina täynnä. Hauska sisustus ja Turun paras kaakao.
Cosmic Comic Cafe
Käyn useammin täällä kaffella päivisin kuin illalla alkoholin perässä. Sopivan hämyinen luola, hyllyissä sarjakuvia vapaasti luettavaksi. Turun täysi-ikäisten roolipeli-hörhöjen toinen koti.
Hemminway's
Hansan Hemminway's on kiva. Eerikinkadun vastaavaa puljua en suosittelle, se on lähinnä bisnesmiesten sikaribaari. Paljon kirjoja vapaasti luettavaksi, nahkanojatuoleja ja mukava asiakaskunta. Sikakallis tosin, mutta Turun paras Irish Coffee.

Ja ne muut kaupungit joissa tulee baarissa käytyä:
Lahti:
Oldi
Edelleen lempibaarini maapallolla. Paljon metallimusiikkiväkeä, parhaat drinkit, viihtyisä ja kaikkea. Nyt en ole päässyt tuolla varmaan kahteen vuoteen käymään, toivottavasti ei ole taso laskenut. Ainut miinus on jyrkät rappuset, jotka aiheuttavat useamman promillen jälkeen pieniä tasapaino-ongelmia.

Rauma:
Parnell's
Irkkubaari keskustassa. Eipä siellä muita käymisen arvoisia kapakoita taida olla.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #76
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.07.2010 11:25
Lahdessa Oldi myös minun kantakapakkani, Kaveri asui naapurissa joten siitä tuli semmoinen meidän porukan olohuone. Sittemmin kaveri muutti Pietariin, joten Oldissa käyminen jäi vähemmälle. Toinen kiva paikka Lahdessa on Hanhenpoika. Siellä vanhat ukotkin ovat kivoja.

Helsingissä tulee eniten käytyä Prkleessä, aikaisemmin kävin Prahassa. Myös Stage oli kiva paikka, ennen kuin omistaja ja levarin tarjonta vaihtui. Tällä hetkellä ei Helsingissä oikeastaan ole minulle mitään kivaa paikkaa, jossa haluaisi käydä, koska ei ole huvittanut tuo baarielämä. Menen mielummin juoksemaan itseni euforiaan.
Kirjoittanut: BluhtEngl (Jäsen)
 • #77
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: BluhtEngl
 • Lähetetty: 20.09.2010 23:24
oldi on myös minun lempi paikka. harvoin tulee käytyä. rockissa tullu käytyy eniten. hyvä paikka mut pitää huutaa mut nois ilontalon tapasis paikois en kyl käy. muistuttaa onnelaa ja en tykänny paikasta. Erotic clubis vois käydä sit ku o ikää tarpeeks
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #78
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: byron
 • Lähetetty: 17.11.2010 17:47
Oon niin pirun köyhä että se "kantakapakka" on oma kämppä tai kaverin kämppä, mutta oli yks paikka josta luulin saavani vakipaikan, muttei siitä mitään tullut kuitenkaan. Ja nykyään siellä on joka ilta karaokea, ettei kiinnostaisi mennä sinne muutenkaan.
Täällä päin on todella vähän mitään baareja minne kiinnostaisi mennä. Tosin pitäisi joku kerta kun rahaa ois, kierrellä vähän katsomassa millaista missäkin on. Ehkä ulkonäkö pettää joidenkin paikkojen kohdalla.

*

Keväällä ja/tai kesällä käyn EHKÄ Hesassa, Jyväskylässä ja kenties Tampereellakin, että ois hienoa jos olisi jotain paikkoja mitä suositella: missä hyvä musiikki ja kohtuullisen hintaiset juomat kohtaa? Mitä paikkoja siis gootit (ja metallistit) suosivat?
Meinaan että selasin tän ketjun läpi, ja en voinut olla huomaamatta, että ehkä n. puolella puuttuu kaupungin nimi suosikkibaariensa perästä. Mikä ei tietty ole outoa, sillä eihän tässä paikkakuntia kysytä. Muttei sitten tule valituksia siitä, että kysyn suosituksia
Dante's Highlight (lupaava nimi), Heavy Cornet, PRKL club ja Kustaa Vaasa on merkattu itelle muistiin Hesan puolelta.
Kirjoittanut: Yoa- (Jäsen)
 • #79
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 19.09.2011 21:14
Lyhyesti ja ytimekkäästi: Neliapila. Tosin olen käynyt siellä kerran ja tässä mestassa ois liuta muitakin baareja, muttakun en ole mikään baarissa vehtaaja, mieluummin istun himassa ja vietän kavereiden kanssa iltaa siellä.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #80
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.09.2011 13:58
Oi joi. Minä tykkään kapakoista.

Jyväskylässä, missä olen aina asustanut, on kantapaikkoja muutama.
Vakiopaine eli vakkari on kaikenmaailman outojen hippien luvattu maa. Kotoisa (lue: hellyyttävän ränsistynyt) sisustus, hauska henkilökunta, mukava musiikki ja kohtuuhintainen punkku. Vakkarissa ei koskaan tiedä mihin suuntaan ilta kulkee.
Freetime on rokkibaarin ja yökerhon sekoitus, josta löytyy myös se karaoke. Viikolla halpaa juomaa.
O'Malleys on hauska irkkupubi, jossa tulee juotua lähinnä kahvia. Siellä tulee lorvittua krapulapäivinä.

Kuopiossa, mistä mies on kotoisin, eksyn useimmiten Maljaan. Terassi on kesällä ihan paras ja paikassa mahtava viinitarjonta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit