Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Suurin haaveesi

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Suurin haaveesi

Kirjoittanut: Blacksmith (Nimetön)
 • #1
 • • Muokkasi: Blacksmith
 • Lähetetty: 17.01.2008 11:31
En löytänyt etsinnöistä huolimatta tällaista aihetta, siispä.

Mikä on sinun tämän hetkinen haaveesi jonka voit mahdollisesti toteuttaakin, entäpä sellainen jonka toteutuminen on lähes tai kokonaan mahdotonta, siis se kaikkein suurin haaveesi?


Minun haaveeni joka hyvin todennäköisesti toteutuukin on saada asuntolainan viimeinen erä maksettua muutamien vuosien kuluttua. Hyvin käytännönläheinen haave.

Suurin ja melkoisella varmuudella toteutumaton haaveeni on ollut jo pitkään perustaa goottihenkinen kahvila/kahvilaketju joka olisi sisustettu victoriaaniseen tyyliin käyttäen tummia värisävyjä. Kahvilassa olisi mm. pienehkö kirjasto ja suuri manttelitakka (joka toimisi nestekaasulla palovaaran vuoksi). Tässä/näissä kahviloissa tarjoiltaisiin itse jauhettuja korkealuokkaisia kahvilaatuja ja suurta valikoimaa teelaatuja, lisäksi tarjolla olisi kotitekoisia leivonnaisia ja suolaisia pikkupurtavia sekä virvoitusjuomia. Tällainen kahvila olisi avoinna arkisin ns. normaalin aikakäytännön mukaan ja viikonloppuisin niin myöhään kuin laki sallii.
Kahvilassa voisi järjestää myös yksityistilaisuuksia.

Alla on kuva joka vastaa aika pitkälle haaveideni kahvilan sisustusta.
Haaveiden kahvila

Haaveillahan saa aina ja pitääkin, se pitää mielen virkeänä.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 17.01.2008 12:15

Lainaus: Blacksmith

Mikä on sinun tämän hetkinen haaveesi jonka voit mahdollisesti toteuttaakin, entäpä sellainen jonka toteutuminen on lähes tai kokonaan mahdotonta, siis se kaikkein suurin haaveesi?


Tämän hetkinen lyhyen tähtäimen haave nyt on aika käytännönläheinen, eli saada levytyssopimus ja hoitaa opinnot loppuun. Molemmat vaativat rutkasti työtä, mutta eivät ole mahdottomia. Mikäköhän se suurin haaveeni...pysyä ikinuorena ja elää niin kauan kuin haluan? Jep. Se varmaankin.

Lainaus: Blacksmith

Suurin ja melkoisella varmuudella toteutumaton haaveeni on ollut jo pitkään perustaa goottihenkinen kahvila/kahvilaketju joka olisi sisustettu victoriaaniseen tyyliin käyttäen tummia värisävyjä.


*Viktoriaaniseen (ks. Kuningatar Viktoria)

Joo, aika viehko idea, jos asuisi jossain muualla kuin Suomessa. Noita teehuoneitahan on kaikkialla muualla paitsi Pohjois-Euroopassa, mikä on suuri sääli.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.01.2008 13:06
Mahdollinen haave: Tatuoinnit. Tahtoo väriä pintaan, eikä garnier auta tähän kutinaan. Intoa lisää Jim-kanavalta tuleva tatskaliikkeen elämästä kertova ohjelma, jossa näkyy aikast hienoja kuvatuksia.

Mahdoton haave: Saada ammatti, josta ansaitsee sen verran hyvin ettei tarvitse kitkutella päivääkään. Toisaalta sen tulisi olla mieleinen, ja kun suurin osa rahakkaista ammateista on vain tylsiä enkä ole mikään huippulahjakkuus missään niin joko täytyy myydä sielu tylsälle duunille tai elää kitkutellen. Mahdotonta siis.
Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 17.01.2008 13:56
Hmh.. varmaankin suurin haaveni on kirjoittaa kirja, josta tulee klassikko. Tiedän, mahdotonta.

Sitten haluaisin olla rikas, mutten kuuluisa. Haluaisin muuttaa isoon, valoisaan, mieluiten 1900-luvun alussa rakennettuun kerrostaloon, ylimpään kerrokseen kiitos. Tämä voisi olla ihan mahdollista, jos olisin rikas, joka taas on mahdotonta.

Ja tietenkin haluaisin olla rohkea ja itsevarma.
Kirjoittanut: blackwolver (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 17.01.2008 14:15
Haluaisin löytää hyvän ja mielenkiintoisen työpaikan/työn sekä isomman asunnon. Hakemuksia parhaillaan kirjoitellaan miehekkeen kanssa. Ja sitten haaveilen omasta kissasta sen otan heti kun on isompi kämppä alla...onneksi mies on myös kissaihminen
Kirjoittanut: Jayne Dahmer (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.01.2008 16:16
Tämänhetkiset haaveeni liittyvät ulkonäköön. Eli, uusia vaatteita, tatuointi ja lävitys/lävistyksiä.

Tyystin mahdoton haaveeni on olla joutumatta systeemin syövereihin. En haluaisi joutua järjestelmään, jossa elät tuottaaksesi yhteisölle ja kuolet vanhuuteen saavuttamatta mitään... En halua vaikuttaa vinkujalta, minusta se on vain epäreilua.
Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.01.2008 17:39
Haaveenani tällä hetkellä on saada yo-kirjoitukset kunnialla alta pois ja saada opiskelupaikka Tampereen yliopistosta. Sitä kautta saisi hyvän itseä miellyttävän koulutuksen ja toivottavasti kovapalkkasen työn.

Salainen haave olisi päästä laulajaksi johonkin bändiin, joka sen jälkeen nousisi maailmanmaineeseen ja myisi enemmän kuin Beatlesit ja Elvis yhteensä. Eli aika mahdoton toive, kun en edes osaa laulaa. Toiveena olisi siis myös oppia laulamaan, tai ainakin päästä laulutunneille. Köyhänä opiskelijana se taitaa olla aika mahdotonta.
Kirjoittanut: diamond_385 (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 17.01.2008 17:53
Niin millähän sitä sitten itseään huvittaisi ellei haaveita olisi.

Miten ihanaa olisikaan omistaa kattohuoneisto, joka on iso ja avara, jossa on myos iso parveke josta voi katsella auringonlaskua kaupungin kattojen yllä. *huoh*

Suurin haaveeni taitaa kuitenkin olla se, että selviytyisin kunnialla tästä harjoittelu jaksosta.
Kirjoittanut: Und3ad (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.01.2008 18:22
Lähempänä mahdollista oleva haave... No varmaan et pääsis seuraavassa yhteishaussa johonki


Mahdoton haave... olla hyvä jossain xDDDDDDD
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.01.2008 18:39
Haaveeni on saada levyyhtiö pyörimään ja tuottamaan mun palkan. Ne omien levyjen julkaisut on jo onnistuneet ja suhteita löytyy jo. Kaikki on siis edistymässä. Startti ja apuraha neuvottelut vaan käyntiin.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit