Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

koppoti koppoti goth!

Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 01.06.2009 16:19

Lainaus: Piiskansiima

mutta osataan sitä sitten näköjään ravipuolellakin

Joo osataan ja ilkeästi kans osataankin -.-
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #282
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 01.06.2009 16:55

Lainaus: Tiragen

Tsemppiä kovasti teille raveihin!

Kiitos, sitä tarvitaan! Jaa, että laittelet sitä Meadow Foxia? Se onkin juossut hyvin. Juuri taisi olla, ei ole montaakaan päivää niin meillä jotain puhetta siitä. Heh, ei sentään mitään paskaa.
Mutta sellaisen juoksijan kanssa on varmaan kivaa lähteä raveihin.

Lainaus: Tiragen

se paikka on sellainen paskanpuhujien ihmemaa,

Joo, no siksi se onkin aikoinaan jäänyt, kun olin peruskoulun jälkeen Etelä suomessa töissä eräällä valmentajalla niin sielläpäin näistä ravikoululaisista kuului pelkkää paskaa. Joten siellä jo tuli sellainen olo, että jos ne kaikki pitää paikkansa niin en ihan heti ole hakemassa. Mutta väliin se silti houkuttaa. Tuskin tosin enään tällä iällä sinne on menossa.

Lainaus: Piiskansiima

onneksi en harrasta koiria!!

Häh, Kuinka niin!? Mitä, mitä, mitä?? Utelee tämä näin koiraharrastajanakin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.06.2009 17:00
Näin totaalisen ulkopuoliselle koirapiireistä, varsinkin tiettyjen rotujen osalta, on jäänyt sellainen kuva ettei siellä osata olla hetkeäkään ilman kieroilua ja psknjauhantaa...
Kirjoittanut: Melia (Aktiivi)
 • #284
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Melia
 • Lähetetty: 03.06.2009 10:53
Kesän toinen varsa syntyi kuolleena... Eläinlääkäri ei keksinyt mitään käypäistä syytä, tamma on varsonut neljästi aikaisemmin, ja kaikki nuo varsat ovat olleet todella hyväkuntoisia. Päättivät olla lähettämättä ruumiinavaukseen, maksaaa aika hurjan paljon, eikä siinä selviä välttämättä mitään mitä ell. ei olisi huomannut. Haudattiin pikku tamma kaikessa hiljaisuudessa metsänreunaan.

Olisi hyviäkin uutisia, mutta ei tähän viitsi kyllä hehkuttaa mitään enää perään...

---
Ja pakko korjata, kyseessä ei siis ollut minun varsani, oma hevoiseni on malia "munaton mies". Surku juttu silti.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.06.2009 12:03
Osanotot, Melia...
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.06.2009 15:56
Osanotot myös täältä :/

Meillä on tilanne vielä ihan auki ton pikkuoriin kanssa. Täytyy nyt vaan toivoa että jätkä selviää ja oppii syömhän.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #287
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.06.2009 18:43

Lainaus: Melia

Kesän toinen varsa syntyi kuolleena...

Voi ei.. Eihän noin voi käydä, kun toisella olisi vielä ollut vasta elämä edessä.

Lainaus: Tiragen

Meillä on tilanne vielä ihan auki ton pikkuoriin kanssa.

Kerrohan sitten miten pikkuisen kanssa käy.
Kirjoittanut: Melia (Aktiivi)
 • #288
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.06.2009 19:56
Nyt voi kertoa hyviäkin uutisia kun varsa nro. 3 syntyi! Hontelo otus, ihan tasaisen harmaanruskea, ei yhtään valkoista. Tosi erikoisen värinen...

Ja meillä on sopiva estesatula!!1 Tätä piti ihan tosissaan juhlia. Uuden Batesin Momentumin ostin, koulupenkissäkin on nuo ilmatoppaukset, tykkään että ne on parhaat. Mut on ihan aivopesty noiden Bates-satuloiden faniksi... Arossa noin kaikilla on sellainen.

Mutta niistä kaarista on pakko sanoa, että easy change my ass! Kahden miehen kanssa vaihdoimme sitä melkeeen tunnin ajan ruuvimeisselin ja sähköporakoneen avulla... vain todetaksemme, että heppa tarvitsee kuitenkin sen punaisen kaaren. Mutta kun huomenna saan sen uuden kaaren, niin meillä on estesatula. \0/

Löysin myös kaipaamani hevosenhoitajan, ja tyttö oli aivan ihastuttavan innoissaan. Mukava saada itse tehdä joskus jotain muutakin kun hevostella, tyttö on tuntien lisäksi ratsastellu lähinnä ravureilla, luulisi pysyvän ne hevoisen muutamat pukitkin kyydissä tarpeen vaatiessa. Sen siitä saa kun pitää hevostaan kuusessa hevon, hoitajaa saa metsästää kissojen ja koirien kanssa!

Heppa on muutenkin toiminut nyt harvinaisen hyvin, tiistaina yllätti kaikki esittämällä melko komeita sulkutaivutuksia! Ja ennen niin kovin vaaralliset haudatkin on ylitetty ilman ongelmia. Maastoestekausi
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.06.2009 00:57

Lainaus: Melia

Maastoestekausi


Oi, ihastelin tänään Youtubesta joidenkin ratsukoiden menoa Niinisalossa (vaikka meno lytättiinkin hootee-ämmien toimesta täysin, lol). Olisi se vaan niin ihanata päästä maastoesteilemään ja vaikka johonkin helppoöö-tasoiseen kenttäkilpaankin. Ehkä sitten kun on oma hevonen... joskus. :/
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • #290
 • • Muokkasi: Tiragen
 • Lähetetty: 05.06.2009 21:20

Lainaus: Funereal Soul

Kerrohan sitten miten pikkuisen kanssa käy.

Uuutisiaa Pikkuvarssuli on kuin onkin hengissä. Se oli 5 päivää imemättä, 5 päivää, ja silti hengissä. Ell tiputti sille pari litraa nestettä ja plasmaa siihen päälle että se varsa sai kaikki ne vasta-aineet mitä sen olisi pitänyt saada sen emän maidon mukana jos olisi osannut juoda. Varsa siis oppi syömään, ylemmille tahoille tai selviytymisvietille tai ihan mille tahansa kiitos siitä.

Niin suuri helpotus, kaikki oli niin varmoja että se on menetetty varsa.

Ja sunnuntaina raveihin. Sain järjettömän aktiivisuuskohtauksen tallilla ollessani ja pesin ja puunasin molempian kilpailevian kopujen valjaat ja muut vermeet puhtaiksi. Ja punaisen silapatjan laitoin toisiin valjaisiin. (Kohtalokas virhe? Ravi-ihmisten silmä ei kärsi nähä kirkkaita värejä - ainakaan täälä x)) Melkein jo oletan että raveissa joku kateellinen ottaa sen silmätikuksi ja seuraavana päivänä ht.netissä töpö "Ravivuooen rumin ilmestys"

EDIT//

Funereal Soul
et sie suinkaan oo menossa huomenna raveihin Kaustiselle?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit