Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

koppoti koppoti goth!

Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.05.2009 20:05

Lainaus: Funereal Soul

Voi ei.. Nyt se syntyi. Aamuyöllä viiden aikaan. Pieni shettisvarsa.

:O Ihanaa! Minä kävin tänään piiitkästä aikaa ratsastamassa, eräällä yksityisellä issikalla nimittäin, ja meinasin ravailla seiniä päin, kun ihan kentän vieressä oli laitumella pienenpieni shettisvauva emonsa kanssa. Se oli niin uskomattoman hurmaava, pienet kaviot ja isot silmät, ja harmaa karva. Voih...
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.05.2009 20:18

Lainaus: Funereal Soul

Nyt se syntyi. Aamuyöllä viiden aikaan. Pieni shettisvarsa

Oi, onpa ihanaa! Varmasti tomera suloinen pikku poniherra.

Kuten kitinöissä jo kirjoitin, mein tallilla riitti äksöniä tänäänkin kun tallin vieressä syttyi maastopalo läheiseen puustoalueeseen. Palokunta paikalle äkkiä ja tuli saatiin talttumaan. Epäilivät jonkun heittäneen tupakantumpin sinne.
Onni onnettomuudessa että paikalla oli ihmisiä ja palo huomattiin ajoissa. Kauheaa ajatella jos olisi tapahtunu vaikka yöllä kun ketään ei välttämättä olisi huomannut. Tallin vieressä kun on asuintalojakin.
Mekin tallikaverin kanssa ensin luultiin naapurin polttavan roskia mutta savun tunkeuduttua talliinkin, mentiin pihalle ja huomattiin sankan savupilven nousevan laitumen takana olevasta puustosta, liekit roihahti hetkeä myöhemmin puitten oksille.
Hepat ei onneksi välittäneet asiasta sen kummemmin, vasta sitten mielenkiinto heräsi kun ihmisiä juoksi palopaikalle. Niin ja onneksi laitumet on vielä tekovaiheessa eli hepat olivat kaikki tarhoissa, olivat kyllä olleet hetkeä aikaisemmin syöttelylaitsoilla.
Huomenna mennä korjaamaan palon aiheuttamia vahinkoja. Toivottavasti ei enää tällaisia satu, vesivahingotkin on pikkujuttuja tulipaloihin verrattuna.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #273
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 28.05.2009 19:34
Oli todella upea maastoreissu tänään! Ensimmäistä kertaa 7 vuoden ratsatukseni aikana minulla oli alla maastossakin reipas, mutta silti ehdottoman kuuliainen hevonen. Kaikki edelliset ovat kyllä lähteneet tilaisuuden tullen lapasesta, kun taas tämä tamma paineli täysiä silloin kun sille antoi luvan, ja heti hidasti, jos pyysi. Olen vieläkin ihan täpinöissäni!
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #274
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 29.05.2009 14:10
Kesän ensimmäinen "uimareissu" hevosen kanssa. Oli se ihanaa kun kävin radalla ensin vähän treenamassa selästä niin mennä sen jälkeen kastelemaan itsensä ja hevosen veteen.
Ja mun passi meni eilen 19,0 koelähdön läpi! Nyt pääsee starttamaan. Ah, ihana ravikesä tulossa.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.05.2009 17:22

Lainaus: Funereal Soul

Ja mun passi meni eilen 19,0 koelähdön läpi! Nyt pääsee starttamaan. Ah, ihana ravikesä tulossa.

Oi hienoa!
Hei et suinkaan ole raviopiston kasvatteja Funereal Soul?

Meille syntyi toissapäivänä kaksi uutta varssulia tonne tallille Tänään pitää käyrä oikein kattomassa, lämpönen sai tammavarsan ja putte orivarsan. Tuossapa kesä kuluu noiden vauvojen kanssa häärätessä. Plus hyvää myös se että miun passi on tajuttoman hyvässä kunnossa ja juossut paljon paremmin starteissaan kuin osasin ikinä odottaa. Edellinen passi on nyt tiineenä Turbo Thrustista, omistaja laitteli kuvia 16pvn ikäisestä alkiosta, pitää toivoa että pysyy matkassa niin saatais sitten se varssuli meille tampereelta.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.05.2009 18:11
On se rankkaa... ensin tallitöitä ja sitten vielä kouluvääntöä, tällä helteellä. Juotavaa on kulunut sellaiset vajaa kolme litraa. Huomenna uudestaan, tietenkin, sillä eihän sitä nyt voi itseään helpolla päästää.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.05.2009 20:44
Hepat pääsi tänään laitumelle! Menoa ja melskettä riitti kun laumoihin liittyi uusia heppoja. Harmi vaan kun on niin tukahduttavan kuuma.

Lainaus: Piiskansiima

ensin tallitöitä

Jep, jollain ois ollu vapaa päivä mutta yllätys- olin normaali työpäivän töissä tänään viimeistelemässä laitumet ja vielä tekemässä iltatallin, kevyet 10 h töissä vapaapäivänä tällä helteellä.-.- Mutta poni sai ainakin vapaa päivän kun ei enää jaksanu lähteä ajolenkillekään ötököitten syötäväksi.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #278
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 31.05.2009 16:56

Lainaus: Tiragen

Oi hienoa!
Hei et suinkaan ole raviopiston kasvatteja Funereal Soul?

Niin oli hienoa ja Kiitos mukana hehkutuksesta!
Starttiinkin olisi nyt tarkoitus suunnata ensi lauantaina ylivieskaan. Hiukka ylisarja, mutta kun ei tuota nollasarjaa löydy tälle Ruotsissa syntynelle.
Ja ei, en ole raviopiston kasvatti, vaikka sinne houkuttelisi kovasti hakea.
Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
 • #279
 • • Muokkasi: Tiragen
 • Lähetetty: 01.06.2009 16:07
Meidänkin piti lähtiä tuon Meadow Foxin kanssa Ylivieskaan lauantaina mutta omistajalle ja valmentajalle tuli jotain menoa, ei oo kyytiä jnejne. -.- Ja tais olla vielä että Jokelalla oli jonkun toisen hevonen ohjastettavana samassa lähdössä, että ei ois saatu ykköskuskia kärreille.

Tsemppiä kovasti teille raveihin!

Yhtä kokemusta viisaampana voisin Kaustisen Raviopistosta siellä yhden vuoden opiskelleena sanua ettäettä sinne ei kannata hakea (vaikka kuin pitäis alasta ja tallihommista ja muusta vastaavasta), se paikka on sellainen paskanpuhujien ihmemaa, oppilaat on veemäisiä kaikille, päivät on pitkiä ja ruokinnat vielä pitempiä. Opettajat on kyllä hyvin osaavia ja mukavia, mutta muu työskentely-ympäristö, asuntolaelämä ja tallivuorot on yhtä piinaa, pitää olla helvetin kovapäinen ja varoa sanomisiaan ja tekemisiään ettei vaan tuu noottia vanhemmilta oppilailta tai valmentajalta. Siinä paikassa hajoaa pää

Anteeksi kun pelottelen mutta sen koulun todellisuus kaikessa kauheudessaan on tuo.

Tallilla on aika ikävä tilanne tuon vastasyntyneen orivarsan kanssa :/ Jostain kumman syystä se ei tahdo löytää nisälle, ja vaikka se sinne löytääkin niin sillä ei näytä olevan minkäänlaista imemisrefleksiä. Pulloruokinnasta ei tuu mitään kun se ei saa juotua mitään, emä on hätää kärsimässä kun karsinassa on ihmisiä varsan ympärilä ja se on niin huolehtivainen että se ei tajua rauhoittua paikoilleen että se varsa vois koittaa ehkä syödä, se tamma menee aina pois alta kun sen pitää nähdä varsa. Omistaja on ihan varma että tää varsa on menetetty varsa. Eläinlääkäriä odotellessa. Sääliksi käy sitä pikkuista.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.06.2009 16:10

Lainaus: Tiragen

paikka on sellainen paskanpuhujien ihmemaa


Öhm, mikäköhän paikka hevosalalla EI olisi... Varsinkin ratsu(akka)ihmiset ovat paskanpuhumisen ammattilaisia, mutta osataan sitä sitten näköjään ravipuolellakin. No, onneksi en harrasta koiria!!
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit