Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

koppoti koppoti goth!

Kirjoittanut: Tiragen (Nimetön)
  • Lähetetty: 15.08.2009 20:11
Noniin kunkkarit taas juostu ja uuret kuninkaalliset vallassa. Olitteko kassomassa?

Ja tlu mielhen että kun hevosihmiset tällä hiekkalaatikolla kun pyörii niin sitä että ootteko ikinä kengittäneet? Mun pitäisi käydä kaverin kopu kengittämässä tässä joku päivä. Harrastehevonen tyttärellä, ja mietinkin että milset kengät sitä löis sille alle jos se on vain harrastekäytössä ja ns. puskaratsu. Hokkeja nyt ei kuitenkaan hetkeen tartte vielä laitella.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 16.08.2009 16:21
Eilinen päivä kului arabihevosnäyttelyissä ja oli kyllä hienoa katseltavaa jälleen kerran! On ne arabialaiset vaan niin upeita ja hienoja eläimiä ettei tosikaan.
Ystävien tammakin oli mukana näyttelyssä ja oli luokkansa kolmas. Taso oli kova joten tosi hienosti pärjätty. Muitten tuttujen kasvattejakin oli ja menestystä tuli tasaisesti.

Huoh, muokataan nyt tätäkin taas... Vaikken tiedä kiinnostaako ketään ylipäätään, mutta linkitän nyt kuitenkin tämän kertaisenkin mieheni "kuvasaaliin" tuolta SAHYn Shownäyttelystä.

Itsekin olin tutun kameran kanssa keikkumassa tuolla mutta ensinnäkin kolminkertaisella zoomilla ei tehnyt yhtään mitään (kauempaa otetuissa kuvissa saa etsiä suurennuslasin kanssa missä kuvauksen kohde on ja läheltä otetuissa kuvissa hepoilla oli aina ihan epäedustava asento ja/tai ilme) ja toiseksi loppui akkukin kesken. Kuvasaldoksi jäi siis muutama keskinkertainen kuva.-.- Voi kun nyt saisi rahat kasaan että saisi omankin kameran ja pääsisi taas itsekin jatkamaan tätäkin harrastusta kunnolla.

Lainaus: Tiragen

ootteko ikinä kengittäneet?

Min en ainakaan ole kengittänyt vaikka monta kertaa on ihan tosissaan miettinyt tuon taidon opettelu joko ihan opistossa tai sitten taitavan sepän opastuksessa. Olisihan se ihan hyödyllistä ja hyvä sivubisnes kengitellä tuttujen heposia tai ainakin oma poni.
Tällä hetkellä en vielä muuta osaakaan kuin ottaa kengän irti ilman että kavio lohkeilee ja hokkien kanssa joutuu joka talvi pelaamaan kun aina joltain on irronnu tai kulunu niin että pitää vaihtaa.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
  • #303
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 22.12.2011 16:50
Voih, taas minua on kyselty uudelle tallille heppoja liikuttamaan.
Se olisi niiiiiiiiin ihanaa terapiaa taas päästä maastoon ja mikä parhautta, kuulemma haastavilla heppoilla. Ja kun muutaman kilometrin tiepätkän jälkeen alkaa sieltä kuulemma n. 50 km. pelkkää metsää polkuineen! Vau! Mutta... isompi ongelma onkin sitten polvien kestäminen. Viimeksi kun radalla pää asiassa tuli montea mentyä lähes päivästä toiseen niin polvet tosiaan pääsi siihen kuntoon, että sitten ei enää juurikaan edes kävelty.. Ja kun menin leikkauksenkin (pelossa) peruuttamaan. Vuoden päivät tässä onkin sitten taas menty ilman selkään nousua.
Mutta heppoja
Ehkä sitä vähän joutuu lähteä käymään. Eihän mun kaikkia 4 tartte liikuttaa aina. Ja olisi siellä kuulemma pikkuinen ori varsa, jota pitäis vasta talutella. Menisihän se vaikka sitten koirien ohella "lenkillä" mukana.
Kirjoittanut: fanget sjel (Jäsen)
  • Lähetetty: 23.12.2011 21:41
Itsekin käyn heppailemassa kerran viikossa ratsastustunnin merkeissä. Rakastan hevosia ja ne ovat lempieläimiäni. Ratsastus on parhaimmillaan terapeuttista ja antaa niin hyvän fiiliksen, ettei sellaista voi muualla kokea. Hepat on tosi mukavia kavereita ja niitä voi paijailla, silitellä ja harjailla
Gootteus ei tosiaankaan näy heppaillessa muuten kuin siten, että kaikki varusteeni ovat, jollei mustia, niin tummia. En omista muita värejä juurikaan vaatekaapissani, joten mikäs siinä.
Käyn ihan ratsastuskoulussa ridailemassa kerran viikkoon, mikä tuntuu todella vähältä, koska itsellä olisi todellakin intoa käydä useamminkin heppailemassa. Rahaa ei vain ole, eikä pienempiä talleja tässä lähellä, joten minkäs teet.

Vuosi sitten olin opiskelemassa hevosalaa. Siellä sai kokeilla kaikenlaista kengityksestä ravihevosten ajamiseen.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit