Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Huonoin ostoksesi/hankintasi!

Kirjoittanut: Unikarma (Jäsen)
 • #81
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.07.2009 23:10
Motorolan puhelin.
Kirjoittanut: Gallante (Jäsen)
 • #82
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.07.2009 23:14

Lainaus: kannuskäsi

Avasin kotelon ja ...joku ääliö oli kaupassa vaihtanut oikean levyn tilalle Franz Liztzin Unkarilaisen Rapsodian.

Hauskaa sinänsä, että olisin ite pitäny Lisztin Unkarilaisia rapsodioita harvinaisen hyvänä ostoksena, jopa positiivisena yllätyksenä tossa tapauksessa. Makunsa kullakin.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.07.2009 23:47

Lainaus: momo

Menin ostamaan 60e meikkivoiteen joka oli sellainen, että sai kaksi tuubia joita sekoittamalla saa omaan sävyyn sopivan värin... meikkivoide oli täyttä kuraa.


Haa, Mikäli tilasit sieltä ostostv jutusta, nii täällä on kans yks saman tuotteen ostaja. tai itseasiassa äitini sen heräte ostoksena tilas... Nauratti se tosiaan, koska siinä mainoksessa kehuskeltiin että peittää jopa isot ja näyttävät tatuoinnitkin!!!...todellisuudessa, ei piilottanu ees mun haaleeta pientä luomeeni tuossa posken yläpuolella :''D

Mutta niin, mun turhii ostoja: Monet vaatteet, kynät, VIHOT ( ostan aina pakkomielteisesti vihkoja, ja jätän ne sitten parin sivun tuhrauksen jälkeen kaappiin).
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #84
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.07.2009 17:46
Backsreetistä ostettu korsettitoppi. Liian lyhyt, liian pitkät olkaimet, tissit ei mahu siihen. :P
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.07.2009 17:46

Lainaus: Gallante

olisin ite pitäny Lisztin Unkarilaisia rapsodioita harvinaisen hyvänä ostoksena


Laajan musiikkimaun omaavana en toki pidä Unkarilaisia Rapsodioitakaan huonona musiikkina.
Vaatii kyllä erilaisen mielialan kuunnella Listziä kuin Ramonesia.
Nyt minulla on sitten Ramonesin kannet ilman cd-levyä ja Unkarilainen Rapsodia ilman kansia.
Sitäpaitsi tuon Listzin levyn, kansineen, olisi saanut monta euroa halvemmalla.

Huonoja ostoksia ovat olleet yleensä jotkut halpistyökalut, jotka ei sitten kestä yleensä juuri mitään.
Sitten on kuitenkin pakko investoida kunnon laatutyökaluihin.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #86
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.07.2009 18:31
Hmmm... minulla on ihan kauheasti tullut mokaostoja... Mutta kaikista eniten on varmaan ärsyttänyt nuo yhdet hiuslisäkkeet jotka ovat niin karmeat ettei niitä edes kehtaa myydä... tai sitten jotkut meikit, jotka on osoittautuneet ihan crapiksi....AI NIIN! Ja liidelin kanafileet v*ddu, prkl...
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #87
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.07.2009 18:46
No niin...Gossard on varmasti hyvä liivimerkki, mutta Gossardin Superboost ei aiheuttanut toivomaani efektiä. Gossard bullet bra olisi ollut osuvampi nimitys. 12£ meni hukkaan, onneksi ei enempää maksaneet...
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.10.2009 18:12
Kaksi hupparia, joista toinen on Hell Bunny-huppari, jossa ei enää ole niitä merkkejä. Toisessa on luurangon kähmykädet. Ja eräs paita, jossa on printtinä edessä sääri- ja kyynärluita valkoisella, jtn metallikoristeita ja kaula-aukko paljastaa vähän olkapäitä, Kaikki siis mustia. Ei ole paljoa tullut käytettyä, kun en niistä loppuen lopuksi pidä. Se taas johtuu niiden "löysyydestä", mikään niistä ei ole tyköistuva eikä niissä ole mitään pitsiä, nyörejä tms. Onneksi vaihdan niitä ehkä serkkujeni (gootteja) kanssa lähiaikoina lopullisesti, saisin tilalle kivempia vaatteita.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.10.2009 18:44
Ehdottomasti huonoin hankintani ikinä on muuan kävelykengät jotka ostin viimekeväänä. Merkkiä en muista mutta sekä logo että malli muistuttavat erittäin paljon New Rockin vastaavia. Kahdessa kuukaudessa kenkien sisukset olivat täysin riekaleina ja vasempaan kenkään oli tullut valtava reikä pohjan saumaan. Kesällä huomasin pohjien olevan niin pehmeää kumia että ne olivat kuluneet aivan viistoiksi. Toisekseen ne eivät edes olleet täyttä kumia vaan sisus oli jotakin valkeaa paperimaista sössöä joka rupesi pilkistelemään puhki kuluneesta reunasta. Muutama viikko sitten ihmettelin miksi toisesta jalasta kuuluu kummallinen klikkaus kun astun sille. Asia selvisi pian, kun pohjan reiästä putosi ulos iso tukirauta Saumaan tulleesta reiästä oli jo aiemmin tullut koko kengänpohjallinen ulos, ja koska en laittanut sen tilalle uutta on pohja kulunut myös sisäpuolelta lähes olemattomiin. Turha kai mainita että samalla rahalla olisin todennäköisesti saanut jostain päin Eurooppaa samanlaiset New Rockit jotka on tässä taloudessa todettu varsin laadukkaiksi ja kestäviksi tekeleiksi.

Kaiken lisäksi ostin kengät vielä Kouvolalaisesta liikkeestä joka on viikonloppuisin auki vain muutaman tunnin joten niiden palauttaminen on hiton hankalaa näin Helsinkiin muuton jälkeen.

Edit: Tosiaan, Neccessary Evilin PVC-housut. Tuli heti kättelyssä hankittua liian isot ja ne repesivät saman tien perseestä. Sain sitten myytyä ne kaverille jolle ne istuivat huomattavasti paremmin, mutta nykysellään ne ovat kuulemma totaalisen riekaleina.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #90
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Jenaldo
 • Lähetetty: 11.10.2009 18:55
Itse teen huonoja hankintoja liiankin usein, yleensä rahapulassa jos ei esim ole varaa ostaa juuri ''sitä'' ihanaa mortician paitaa tms.
Ostelimpas tässä näin esimerkiksi yhden pitkähihaisen henkkamaukan paidan kirpputorilta joka sitten olikin liian lyhyt, lisäksi on tullut osteltua paaljon t-paitoja joita en käytä.
Monet kirja, ja levy ostokset ovat osoittautuneet varsin huonoiksi, mutta ehdoton numero yksi huonojen ostosten listallani on nintendo ds. Sillä kapistuksella en oikeasti ole tehnyt yhtään mitään, se vain lojuu tuolla homehtumassa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!