Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Liikunta

Kirjoittanut: pekkaperkele (Nimetön)
 • Lähetetty: 28.08.2009 07:18

Lainaus: Selah

iän myötä on laiskistunut ja nykyisin en teekkää enää yhtään mitään..


Kuulostaa niin helvetin tutulta. Onneksi nyt(vihdoin ja viimein)tässä kesän aikana oon saanu itseäni niskasta sen verran kiinni, et oon jaksanu käydä joka viikko joko punttiksella ja/tai sulkkista pelaamassa.

On muuten kunto rapistunu tajuttomasti vuoden-parin aikana. Nykyään kun tekee lähinnä virastoduunia niin voitte vaan kuvitella miten tässä käy.

Yhden kaverini kanssa tuossa pohdittiin ja sovittiin jotta aloitettais Thai boxing joulukuun jälkeen.
Toivottavasti toteutuis.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #152
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.08.2009 09:37

Lainaus: pekkaperkele

Nykyään kun tekee lähinnä virastoduunia niin voitte vaan kuvitella miten tässä käy.

Joo...niska-hartiavaivoja saa ainakin. Kuntosalitreenaus on hyvää vastapainoa istumatyölle. Onneksi mun virastohommiin sisältyy paljon liikkumista paikasta toiseen Helsingin sisällä. Haaveilen taas juoksemisesta, mutta polvet ei tykkää. Yritän kävellä mahdollisimman paljon välimatkoja ja käytän aina rappusia hissin sijaan, remonttihommissakin saanee jotain "liikuntaa".
Kirjoittanut: rumanaama (Jäsen)
 • #153
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.08.2009 10:56

Lainaus: Velvet Grey

Tykkään käydä kenkillä pimeän laskeuduttua, kun kaikenmaailman koirankusettajat eivät ravaa vastaan, ja autojakin on vähän.

Juurikin näin. Mua ärsyttää suunnattomasti jos satun ajoittamaan kävelylenkkini pahimpaan "ruuhkaan". Kävelylenkki kun olisi niin mukava tehdä täysin rauhassa muilta ihmisiltä.
Koululiikuntatunnit menivät ihan ok, mutta ne surullisen kuuluisat joukkuepelihommelit ovatkin asia erikseen. Minut kans valittiin mukaan viimeisenä, ja sekin siksi kun oli pakko jompaan kumpaan mennä. Niistä jäi se "onnistumisen ilo"-meininki.
Karate tausta minulta löytyy. Pääsin II ruskeaan saakka. Sillon oli kuntokin hieman toista luokkaa kun nyt. Täytyy vaan yrittää pitää jonkinmoista peruskuntoa yllä, ihan senkin puolesta, että tulevassa työssä jaksais paremmin. Työ tulee olemaan fyysisesti aika raskasta.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.08.2009 10:58

Lainaus: rumanaama

Minut kans valittiin mukaan viimeisenä

lukiossa sitä huomasi, että se oli myös itsestäni kiinni, koska jos vain seisoo siinä valinta rivissä kädet puuskassa potkien hiekkaa maassa ja katselee ihan muualle, niin ei sinnuu kukaan joukkueeseen halua.
Kirjoittanut: Pointblank (Jäsen)
 • #155
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.10.2009 20:56

Lainaus: SirMarylee

ÄÄÄÄ. Just kun minä innostuin pyöräilystä niin pyörä on suunnillee roskiskamaa. Ehdin kahesti käydä pyöräilee ja huomasin et takarengas on melko tyhjä ja äsken iskä kerto et se koko rengas+vanne on täysin p*skana. -.- Sit uutta pyörää ettii.


Vähän vanha juttu mutta, jos se pyörä on muuten kunnossa ja riippuu tietysti pyörästäkin, niin turha on pelkän vanteen ja renkaan takia hankkia kokonaan uutta pyörää..

Olisi kiva tietää mikä siinä vanteessa oli, että oli niin käyttökelvoton?
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #156
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.10.2009 00:14
historia:
liikuntaa 5 päivää viikossa. varsinkin kesälomlal tuli liikuttua säännölisesti oman itse suunnittelemani ohjelman mukaan pari tuntia aamulla ja jonkinverran illalla. mm. juosten ja pyöräillen sekä tehtyä lihaskuntoharjotuksia
nykyään:
työelämässä oleminen vaatii veronsa ja säännöllinen liikunta on yhtä kuin se kävely ja tavaroiden nostelu mitä töissä tekee, kesällä vielä tuli pyöräiltyä työmatkoja suht säännöllisesti sekä käytyä lähes päivittäin uimassa + tehtyä viikonloppusi kymmenien kilsojen lenkkejä, muttei enää niitäkää. Sitä tuli miettineeks viime viikolla et viel yläasteel sitä pyöräili ain kouluu ja muualleki ympär vuoden ku ei ollu ikää moottorikulkineisii, joten semmone ois mukava saada nytkin aikaseksi.
muita liikuntamuotoja joita tulee silloin tällöin hyvin harvoin "harrastettua":
rullaluistelu, luistelu, lumilautailu.

tavoite: saada yläasteen säännöllisyys ja cooper tulos suoritettua.
--
miulaki muuten meni takarengas enempi paskaks viime kesänä. yks pinna oli poikki jo aiemmin ja rengas vispas vähän, jossai vaihees huomasin että toinenkin pinna oli mennyt poikki aja eräällä piiiitkälle reissulla tyhjeni koko rengas. tuli sitten eräski uintireissu tehtyä kävellen 5km:n päähän, kun toinen pyörä oli purettuna partsilla odottamassa kasaamista ja käyttöpyörästä oli mennyt rengas. Onneksi sain sen partsilla olleen pyörän kasattua kesäl, vaikka se koko homma olikin prokkis jota tein iltaisin/öisin töitten jäläkee ja ny oon käyttäny vaa sitä. Uus takarengas kumeineen kun maksaa pyöräliikkeessä sen 40e ja pyörän arvo käyttenynä ei ole sen suurempi, niin tarkoitsu ois joskus ettiä uus vanne ekotorilta tm. tai koittaa ettiä jostai hylkypyörästä pelkät pinnnat. gummit ei onneks paljos maksa.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.10.2009 22:19
Liikuntaa kannattaa harrastaa säännöllisesti,niikuin hampaitten pesuakin yhtä helppoo ja vaivatonta..
Kukapa jaksaa vaan olla!!??
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.10.2009 22:46
Pitäisi kyllä alkaa liikkmaan, hu0masin tänään liikunnan tunnilla koulussa että kuntoni on taitanut rapsahtaa ja oikein kunnolla...
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.10.2009 18:03
Tänäänpä aloitin sitten street- ja showtanssin. Kerrankin semmosta tanssia mistä tykkäänkin ja vielä ilmaiseksi!
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #160
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.10.2012 10:57
Liikunta! Joo, ilman ei osaisi olla. Sairastuin pahasti tuossa heinä-elokuun vaihteessa ja salilla käynti kielto on edelleenkin päällä. Ei vaan oikein osaa ottaa rauhassa. Lenkkeiltyä tulee päivittäin melko paljon ja väliin sitten pitempää hölkkälenkkiäkin. Ihan vaan kokeiluna, että joko pystyy. Alkuvuodesta sais taas palailla rauhassa salille. Mahtavaa Tietty sitten kiinni myös rahasta. Salilla en käy sen vuoksi, että mitään tavotteita olisi. Muuten vaan jotain pientä tekemässä ja ottamassa lämpöä. Erilaisista jumpista tykkään sitten enempi. Tai omia suosikkeja saleilla on bodyvive, cxworx ja sh'bam. Kick boxing oli sellainen harrastus, että toivon, että vielä joskus polvet kestää palata sen pariin. Jos ei muuten niin vaikka edes sen aikaa, että vois uusia sitten edes alkeiskurssin ja nauttia sen aikaa. Liikunta vaan yksinkertaisesti on kivaa! Kroonista kipua kun potee niin ei voi jättää liikkumista edes "terveille" päiville. Joten kipuja tai ei. Liikun tavalla tai toisella. Liikunta on ollut aina mukana jo kakarasta saakka
Mitenkäs Muut?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit