Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Liikunta

Kirjoittanut: Korinabambi (Jäsen)
  • #161
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 30.03.2013 23:05
En hirveästi välitä pitkäaikaisista, säännöllisyyttä vaativista harrastuksista, mutta olen ihan liian ulkonäköperfektionisti omalta kannaltani etten liikkuisi. Lisäksi juostessa iltalenkkiä voi kivasti samaan aikaan haaveilla ja antaa ajatuksen liitää. Parasta mahdollista tässäkin on jos mp3-soittimella sattuisi olemaan mielekästä musaa. Voi kyllä! Liikkuminen on kivaa ja on ihan mahtavaa kun saa sen hien virtaamaan. Harrastin joskus tanssia ja ratsastusta ja molemmissa on kyllä pakko sanoa, että vaikka polvet tutisi välillä treenien jälkeen niin silti olo oli mitä mahtavin, kun pääsi voittamaan itsensä.

Kesällä olisi tarkoitus aloittaa salitreenaaminen. Uiminen kiinnostaisi muuten, mutta kun mulla on jatkuvasti joku uus läväri/tatska parantumassa, niin yleensä uiminen ja saunominen jäävät sen takia pois. Haluaisin aloittaa jonkun vähän riehakkaamman ja maskuliinisemman lajin. Potkunyrkkeily voisi olla kivaa? Tai sitten rollerderbyily. Myös tankotanssi on käynyt mielessäni. Näitä ideoita on paljon, mutta olen tosi lusmu ottaakseni mistään selvää :s
Kirjoittanut: von Berg (Jäsen)
  • Lähetetty: 05.04.2013 21:50
4 kertaa viikossa tulee salitreeni vedettyä, ja kerta viikossa potkunyrkkeilyä omaksi iloksi. Liikkumista pikkusen rajoittaa heikot polvet, joten päivittäinen lenkkeily, varsinkaan asfaltilla ei tulis kysymykseen. :/ (E: siis juoksemista ei pysty mielettömästi harjottaa, löysää peruskuntoa toki pystyy ylläpitämään) Välillä on semmonen "get big or die trying"-meininki mutta useimmiten sitä löytää itsensä robottina tekemässä jotain liikehdintää vailla mitään motivaatiota. Rutiinina menee siis kaikki. Lisäksi tulee hiihdeltyä maastossa, muutaman kerran talvessa semmosia 20-30km eräilyreissuja, kesällä sitten jalkaisin vähän lyhyempiä.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
  • Lähetetty: 12.04.2013 00:51
Aivan harmittaa kun muutamia vuosia nuorempana tuli harrastettua vaikka mitä ryhmäliikuntaa ja nykyään kaikki liikunta on täysin itsestään kiinni olisi kiva aloittaa joku kiva liikuntaharrastus, ei välttämättä tarvisi olla mitään lento- tai jalkapalloa vaan ihan joku pilates tai muu semmoinen. Niitä ei vaan kauheasti mainostella täälläpäin ainakaan tämän ikäisille (lapsillehan mainostetaan jatkuvasti erilaisia liikuntamuotoja joka kaupan seinällä) niin eipä sitä ole tullut itsekään niin paljon etsittyä.

Salilla käyntiä harrastan, mutta siitäkin pitäisi saada säännöllinen harrastus, se kun nykyään meinaa olla niin että "no tänään voisi ehkä mennä". Varsinkin kun kaveri jonka kanssa salilla kävin, on laiskistunut sen verran ettei enää meinaa lähteä salille kanssani, niin yksin sinne meinaa olla tylsää lähteä.

Lenkkeily on liikuntamuoto mitä eniten inhoan, mm. sen takia että koen sen tylsäksi ja tietyillä keleillä maanpinta on niin epätasaista että kaloreiden sijasta polttaa vaan kääminsä. Joskus käyn lenkillä näillä kuntopoluilla mitä täältäkin löytyy, mutta keskellä kaupunkia en sitä suostu harrastamaan, tahdon olla aivan rauhassa ilman liikennettä kun lenkkeilen. Kuntopoluilla siis jotenkin siedän sitä ja tavallaan myös pakotan itseni sinne, viimeksi olin toissailtana ja juoksin koko matkan Jännä tapani on vielä lenkkeillä iltamyöhään tai yöllä
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit