Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Naapurit

Kirjoittanut: Sähikäinen (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.05.2009 16:17
kiittää... en oikein haldaa tätä vielä... :O mut potkikaa päähän vaan tyhmää sannaa kun sekoilee..
Kirjoittanut: Blueberrie (Jäsen)
 • #92
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.05.2009 12:14
Asumme avokkini kanssa vanhan kerrostalon ykköskerroksessa.

Toisella puolella asui ennen joku hiljainen poika, joka ei oikein liikkunut minnekkään milloinkaan. Tämän henkilön muutettua, viereiseen asuntoon muutti meluava outo mies, jonka poliisit kävivät hakemassa yksi päivä tämän herran ja eipä ole näkynyt sen jälkeen. Nyt muutama viikko sitten muutti naapuriin meluavia amispoikia, jotka heittävät tupakan tumppinsa meidän parvekkeemme eteen.

Samoihin aikoihin ylimpään kerrokseen muutti tyttö, joka pitää aina juhliessaan ovea auki niin, että rappukäytävä raikaa Anna Abreuta sun muuta kamalaa.

Tosiaan, tässä talossa asuu myös Jehovan todistaja, joka vihaa kaikkia ja valittaa kaikille. Hän heittelee kaiken maailman lippulappusia postiluukusta ja kiinnittelee seinille omia sääntöjään. Talon miehet ovat hieman kyrsiintyneet henkilöön ja lippusiin, joita he joutuvat melkein joka päivä repimään seiniltä...

Muuten kerrostalo on hirveän rauhallinen ja ihmiset ovat yleensä omissa oloissaan.
Kirjoittanut: Raven (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.05.2009 21:19
Heh,itselläni ei kyllä tällä hetkellä ole aivan tuon äsköisen veroisia naapureita
Rapussani asuu tosin muutama toisinaan hyvinkin ärsyttävä mummeli,jotka tulevat aina väkisinkin juttelemaan mitä pienimmistä arkipäivän asioistaan,tai sitten jotain aivan päättömiä juttuja,vaikka näkevät varsin hyvin että minulla on esim.kauppakassi ja 24-pack:kki kaljaa kolmanteen kerrokseen laahattavana

Yksi mieleenpainuvimmista asioista on tosin ollut se ,kun vielä tuntemattomaksi jäänyt vanhahko mieshenkilö päätti pitää oman konsertin yhtenä myöhaisenä iltana..torvensoitolla!!
Kyllä siinä tuli naureskeltua vastapäisen kerrostalon asukkaiden kanssa parvekkeella kun tuota melua joutui jonkin aikaa kuuntelemaan
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 12.05.2009 23:15
No tää meidän talo on ku villilänsi (niinku aiemmin oon kertonutki) Täällä pari kertaa on alakerran naapuri (frendi kylläkin jonka näitte pikkujouluissa) juossut portaissa vastaan haulikon kaa, kerran juoksi joku niille jouskarin kaa ja tää toinen naapuri (myös oli mun pikkujouluissa) tunki kerran postiluukusta sen kakskakkosen piipun mun naamaan kii ku kolkuttelin liian myöhään, et sellanen meno tässä talossa...jee
Kirjoittanut: snowwiewolf (Jäsen)
 • #95
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 13.05.2009 13:36
Asun kerrostalossa, joskus kuuluu viulun soittoa naapuri kämpästä, ei muuta ääntä
Aikaisemmin naapuri asunnossa asui ilmeisesti skitsofreenikko mies joka hakkasi seinää, huusi miehen ja naisen äänellä, uhkasi tappaa kaikkia... Eikä poliisi voinut tehdä oikein mitään koska hän ei satuttanut ketään, lisäksi asunnon omisti hänen rikas isänsä joka väitti ettei hänen pojassaan ole mitään vikaa kun tämä pärjää koulussa niin hyvin.

Aina välillä parvekkeella on joukkonuoria kaljapullojen kanssa, mutta heitä ei kuule jos ovi on kiinni. Joskus parvekkeeseen ja seinälle ilmestyy graffitteja, mutta se on niin harvoin että entiseen naapuriin verrattuna se ei ole ongelma.
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.05.2009 18:03
No, naapureistahan vois puhua tovinki. Mää kysyin vappuna seinänaapurilta että häiritteekö mun metallinkuuntelu ja haitarinsoitto. Ei kuulemma, ne vain ihmettelee että aina kuuluu sama biisi Yhtä biisiä olenki kuunnellu oikeen urakalla viime aikoina ja todennäköisesti se on just se. Kerran kävi yks ukko kehumassa ovella mun haitarinsoittoa ja se sano että : "mun isä soitti haitaria, että anna mennä vaan". Tässä miun rapussa assuu kyllä monenlaista hiihtäjää (itseni lisäksi, heh): on muutama juoppo, 1 linnakundi jne jne. No, tässä on muutto edessä kuunvaihteessa Luopioon (siis Kuopioon, heh!) ja siitä oon satavarma että Joensuuta ei tule ikävä! Näytän hanuria lähtiessä koko helvetin kylälle
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #97
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 02.06.2009 14:57
Ja taas ihania naapureita.. Viimeyönä sitten kolmannen kerroksen parvekkeelta lensi ulos koko olohuoneen kalustus. Pöydistä, sohvista, tuoleista ja tasoista lähtien. Tietysti kovan metelin säestyksellä. Lasin kilinästä ja helinästä päätellen siellä meni rikki kaikkea muutakin.
Taisi olla porukka kyllä vedellyt jotain muutakin, kuin uistinta. Tämän jälkeen naapureiden mieliksi pistettiin tietty kunnon kajareilla bileet pystyyn. Jos jotain hyvää niin tyypeillä oli ihan hyvä musiikkimaku.
Noo, ei tätä kauhean kauaa jatkunut. Taisi olla johonkin yhden pintaan, kun sinitakkiset sedät haki väen parempaan paikkaan jatkoille. Mutta näin meillä. Ehti jo illalla ajatella, että vosiko olla jo toinen perättäinen yö, että saisi nukkua rauhassa. Ei. Se olikin jo liikaa toivottu.
Kirjoittanut: SiriusBlack (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.06.2009 20:09
Meidän viereiset naapurit pitää viikonloppuisin ihania pippaloita ja musiikki kuuluu ihan selkeästi meille. Tietysti sitten alakerrasta joku nainen luuli että tuo meteli tulee meiltä ja on pari kertaa lähettänyt valituskirjeen. Onneksi saatiin tämä sekaannus hoidettua ja jospa nuo naapurit saisivat häädön :P
Kirjoittanut: Zenren (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.06.2009 20:24
Mistäköhän johtuu, että meidän kerrostalossa on ihan normaali meininki? Meitä ei ainakaan kyttää kukaan, kukaan ei melua, häiriköi tai aloita bileitä kahden aikaan yöllä. Talossamme taitaa asua enemmän vanhempaa väkeä, paitsi meidän viereisessä kämpässä asustelee kai joku nuori mies, jonka olemassaoloa ei kyllä oikeastaan edes huomaa.

Voi olla, että olemme asuneet tässä vasta niin lyhyen aikaa, että emme ole huomanneet kaikkia talon omituisuuksia. Minulla ei silti ole naapureista mitään valittamista.
Kirjoittanut: Not the nicest girl (Jäsen)
 • #100
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 04.06.2009 20:31
Ei meilläkään ole ongelmia naapureiden kanssa, keski-ikä tosin on varmaan joku 70+
Eli siis lähinnä vanhuksia elää meidän kerrostalossa, on täällä toki muutamia kakskymppisiä nähty, jotka pitivät bileitä (ja soittivat iskelmää!!) mutta ilmeisesti tuli häätö ja vastapäisen asunnon jätkän äippä tuli kotiin ni meteli hiljeni heti..
Mukavinta on se, että jos täällä näkee parikymppisiä jätkiä, ne morjestaa ja ite miettii aina kun ne on menny että eihän me oltu ees ikinä nähty ennen tota. Kivaa että tuollaista vielä näkee.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit