Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Naapurit

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.05.2009 12:52

Lainaus: Aditu

Jos vielä kehtaavat ton jälkeen natista jostain, en vastaa seurauksista.


Voiko niistä edes valittaa minnekään? Ei ole kyllä kovin reilua että joudut loikkimaan toisten pillin mukaan...
Kirjoittanut: Sähikäinen (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.05.2009 13:01
Luoja mitä naapureita. Mulla varmaan palais hermo aika lahjakkaasti. itse kuuntelis mieluummin musiikkia seinän takaa kun tota sängyn natinaa ja keski-ikäisen pariskunnan seksielämää.....
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.05.2009 13:36

Lainaus: Sähikäinen

Luoja mitä naapureita. Mulla varmaan palais hermo aika lahjakkaasti.

Sama juttu. Kyllä sitä nyt päiväsaikaan mielestäni saa tuota musiikkia soittaa ehkä vähän kovempaakin. Ymmärrän kyllä, jos naapurit eivät tykkäisi siitä, että soittaisin rumpuja kerrostalossa joka päivä (sen takia sähkörummut hankinnassa) sen verran enemmän pitävät meteliä.
Kirjoittanut: Sähikäinen (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.05.2009 13:45
Juuh.. No meillä tuntu näitä parittelun haluisia naapureita ollut aina.... huoh. ei siinä mitään luonnollinen asia toki mutta pitääkö siihen naapuritkin sekoittaa..
Yhdelle joudui kertaalleen sanomaan että on ihan omakin seksi elämä, että "vedä mua ******** ei ole se mitä haluan kolmelta yöllä kuulla kun muutenkaan meinaa saaha unta.
Kirjoittanut: HtorakiM (Jäsen)
 • #85
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.05.2009 15:28
Vapunaattona naapuriin muutti herttaisen näköinen mummeli mustavalkoisen kissansa kanssa, joka näytti melkein yhtä vanhalta. Tervehdin tietysti ja kerroin, että meillä on sitten "sellaiset pienet ja varmaan äänekkäänt juhlat tuossa naapurissa". Ei kuulemma haittaa - toivottavasti näin mennään myös vastaisuudessa.

Mummo nosti samalla talon keski-ikää muutamalla vuodella, sillä muut asukkaat ovat joko nuoria perheettömiä tai nuoria perheellisiä. Taitaa tulla pian vaikeat ajat hänelle kun talon pikkuterroristit aloittavat ovikellon rinkutuksen, kivien ikkunaan heiton (asumme katutasossa) ja roskasuojan katolla pomppimisen etenkin silloin kun olet viemässä sinne roskia.
Kirjoittanut: Sähikäinen (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.05.2009 15:35
Meitä vastapäätä asuu uskovainen perhe. alkuun tervehtivät tossa pihalla mutta eivät enää. Miestä kyllä mutta eivät minua. muuton tein kuitenkin ihan farkuissa ja hupparissa (käytännön syistä) niin oli varmaankin shokki kun näkivät menossa ulos..

Kävivät tytölle selittämässä jumalasta ja muuta.. onpa kiva.
rupea siinä kuusi vuotiaalle perustelemaan että miksi et usko Jumalaan.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #87
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.05.2009 15:53
Voi jumalauta kun itseäni alkoi tänään taas sieppasemaan.
Kävimme kirjoittamassa vuokrasopimuksen ja siinä sitten jutellessamme tuli selville että naapurissa asuu kyylä, joka on tämän vuokranantajamme hyvä ystävä, joka oli jo ehtinyt vinkumaan vuokranantajallemme että me uudet asukkaat emme saa sitten pitää melua emmekä rakastella kovaäänisesti! Kyllä hitsas kiinni jo siinä vaiheessa ja pahasti >_<
Saas sitten nähä millasta tulee elämä olemaan kesäkuun alussa...
Kirjoittanut: Sähikäinen (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.05.2009 16:00
Onhan se toki jokaisen oma asia mitä asunnossaan tekee. aiemmin kun viittasin tähän seksin harrastamiseen niin tarkoitin sillä lähinnä joka öistä jumalatonta meteliä (siis että lamppu heiluu katossa ja sitä rataa... )
Mutta nuohan on normaalielämään kuuluvia ääniä loppujen lopuksi.
tuskimpa niillä ketään saa häädettyä
Kirjoittanut: Sähikäinen (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.05.2009 16:02
JOs asuisi yksin tai edes pelkän miehen kanssa niin olis helppo lähteä evakkoon mutta pienen lapsen kanssa hankalampi lähteä ilta myöhällä enää muualle yöpymään.
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #90
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 05.05.2009 16:12
Sähikäiselle tiedoksi, että viestejä pystyy muokkaamaan jälkeenpäin jos jotain unohtui sanoa, näin välttyy tuplapostauksilta
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit