Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä odotat?

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 24.09.2015 18:24
Onko muuten mitään perää sellaisessa väitteessä, että metsästyshommat lakkaavat sitten kun puiden lehdet rapisevat maassa? Muistan kuulleeni tällaisen "takarajan", jonka jälkeen ei kannata lähteä metsälle. Kuulostaa toki ihan järjelliseltä ajatukselta, mutta olenhan kaupunkilainen...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 25.09.2015 02:08
häh? siis meneehän se hiipiminen vallan vaikeeksi kuivien lehtien kans mutta sitten mennään ryömimällä tai passataan ja käytetään harhatutusta.

E: toi voi tok olla vanhan ajan tietoa kun keskityttiin siihen että saa parhaan saaliin mahd. nopeesti ja oli oikeat työt tehtävänä, ts, ei yritetty kuin parhailla mahollisilla olosuhteilla. ei ollu aikaa haaskattavaksi asti.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit