Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä odotat?

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.05.2009 01:37
Mitä odottelet seuraavaksi pienemmäksi eli isommaksi tapahtumaksi tai reissuksi?

Itse odottelen sieltä pienemmästä päästä olevaa, kun pääsis vaan pusikkoon täältä kaupungin puolelta: Tuntuu jotta olis aika taas pistää piuhat poikki vaikka viikoksi ja istuskella rannalla nakkelemassa kiviä lampeen... kunhan vaan pääsis rentoutumaan.

Ei tarvitsisi kuunnella yhtään viisastelijaa taikka besserwisseriä joka kertoo kuinka asiat pitäisi tehdä.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 09.05.2009 10:08
Tässä heräsin ja nyt odottelua että darra lähtis.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.05.2009 12:55
Odotan sitä hetkeä, kun elämässä loksahtaa viimein asiat sen verran kohdalleen, että voin järkätä jostakin a) koiravahdin ja b) pesetoja sen verran, että voin c) kaapata Funerealin kainaloon ja karauttaa aurinkonlaskuun tai johonkin, mikä nyt olisi vähän kauempana. Saisi vaihtelua arkeen ja ehkäpä semmoisen rauhallisen viikon(lopunkin edes) kahdestaan kaukana poissa.

Noh, toivoa sopii.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 09.05.2009 12:57
Odotan niin kärsimättömänä sitä että valmistun tässä parin viikon sisällä, ettei ole tosikaan. On uuvuttavaa kun elämä pyörii jonkun opiskelun ympärillä - siis sekä "vapaa-aika" että arkielämä.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.05.2009 14:15

Lainaus: Heetteri

Odotan niin kärsimättömänä sitä että valmistun tässä parin viikon sisällä, ettei ole tosikaan. On uuvuttavaa kun elämä pyörii jonkun opiskelun ympärillä - siis sekä "vapaa-aika" että arkielämä.

Itellä sama juttu. Odotan vain, että "Olispa tää jo ohi".

Toinen asia, mitä tulee odoteltua on muutto.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.05.2009 15:23
Minä odotan kesälomaa, joka alkaa melko tarkalleen kuukauden kuluttua komeasti Sauna Open Airilla. Seuraavalla viikolla menen miehekkeen kanssa ehkä Prahaan (, enkä tarkoita helsinkiläistä pubia). Siitä seuraavana viikonloppuna menen Nummirokkiin ja sitä seuraavana Tuskaan. Sen viikonlopun jälkeen jää 3 pv aikaa toipua hyvin nesteytetystä kesälomasta ja palaan töihin. Katkon kautta?

Kesälomaa saa vielä tovin verran odotella, mutta mökkireissu Etelä-Karjalaan on tiedossa äidin ja isäpuolen seurana helatorstaina. Siellä pitäisi muutama päivä haravoida ja kuunnella hiljaisuutta korvat soiden. Ihanaa rauhaa Helsingin meteliin tottuneelle.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 09.05.2009 16:47
Tällä hetkellä en odota mitään erikoista, mutta luultavasti ensi viikosta asti odotan 5 viikon gineksen loppumista. Hienoa, intti, lomille sitten seuraavan kerran juhannuksena.
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
 • Lähetetty: 09.05.2009 17:10
Odotan aurinkoisia ja lämpimiä päiviä. Voisi sitten hypätä Harrikan selkään ja ajella niin lyhyempää tai pitempääkin lenkkiä.
Ja kesäloma alkaa 1,5 viikon kuluttua, Helatorstaista Juhannukseen. Uusi kokemus sekin, kesäloma on aina ennen ollut heinäkuussa, eihän näin pohjoisessa mikään oikea kesä vielä ole.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.05.2009 17:32
Odotan kesälomaa. En jaksa koulua enää yhtään, olen antanut sille jo mielenterveyteni, en vain jaksa. Hajoan kohta kilon palasiksi, ellen saa vain rentoutua ja olla.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 10.05.2009 01:42
Hienosokeria. Valkoista, kidemäistä sokeria. Maanantaina sitä saa niin paljon kuin vain jaksaa kantaa. Joskus puoli vuotta sitten itkin täällä foorumilla sitä kun en osannut laittaa käsipelillä leipää läjään, joten hommailin leipäkoneen tekemään sen puolestani. Lauantaina tehty koe osoitti, ettei ilman sokeria suju se taikinan kohotusvaihe. Eikä kypsennysvaihe. Testileivästä tuli sellainen 1,5 kilogrammaa painava tiiliskivi, joka on lähes yhtä kiinteä kuin se viime vuonna käsin tehty leiväntapainen.

Jos ei ala toimimaan taikinat sokerillakaan niin pistän koko masiinan päreiksi. En jaksa enää pelleillä näiden asioiden kanssa. Leipää, prrrkele.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit