Gootti.net

Goottifoorumi: Yleiset korinat: Välillä hyviäkin uutisia! (osa 5)

Täällä valvovat: Iiriva, Chrystalis, poison, emanon, Funereal Soul

Sain tänään koulussa positiivista palautetta meneillään olevasta työstä. Lisäksi olen siinä vielä jonkin verran muita edellä. Paransi mielenrauhaa kyllä paljon, kun tietää ettei ihan totaalisen hakoteillä ole.

Keeping skeletons in the closet is recommendable.

  • Vastaa
Yksi yö vielä ja sitten on taas vapaata. Mitään suurempia suunnitelmia vapaille ei ole, vaan ajattelin jotain pientä kotona puuhastella. Kivaa!
Valmistuminen on taas askelen lähempänä \o/
Tuotesuunnittelukansio kasassa ja työssäoppimispaikka hankittu wheee

Hallitse valtias kaaoksen.

  • Vastaa
Jees. Huomenna vapaapäivä! Pääsen shoppailemaan. Ja voisin vetää kalsarikännit vielä kun on iltaa jäljellä.
Koiraterapia on parasta terapiaa ikinä.
Samalla kun valitan täällä landella olemisesta on kuitenkin ihanaa herätä aamuisin, polttaa aamutupakit pihalla ja päästä halailemaan täällä tarhalla olevia koiria. Ovat aivan ihania kaikki, pariin taisin jo ragastuakin.
Kamala koirakuume päällä tämän vuoksi.

Lupus Non Mordet Lupum

  • Vastaa
Palautin kanditutkielmani äsken. En ole ihan varma onko tämä hyvä vai huono asia. Viikon päästä on opponointi, siihen asti pitää vielä jännittää.

Mutta nyt sille ei voi enää tehdä mitään. Ehkä pitäisi yrittää unohtaa koko asia nyt viikoksi, ja vaikka polttaa nuo kirjakasat, koska en mitään muuta ole lukenutkaan viimeisen parin kuukauden aikana.

Penguins are cool.

  • Vastaa
laihtunut puoli kiloa vaikken laihduta! Kiitos sinne ylöspäin!
  • Vastaa
3kk ilman röökiä ja hyvin menee, elämä on ihanaa ilman tupakkaa

Never ride faster than your guardian angel can fly

  • Vastaa
Mun avomies sai vakkari työpaikan ja rupee saamaan ihan kunnollista palkkaa nyt kun ittesä sais johonkin tatskapuljuu harjottelijaks niin kaikki olis tosi hyvin meidän perheessä.

We all live our fantasy, and only endure our reality.

  • Vastaa
Talviloma koitti. Toki vähän tätä alkua latistaa se, että rahat on lopussa ja vasta keskiviikkona tulee rahaa, vaan alkuviikko menee onneks aika nopeesti ja sillä aikaa voin vaan laiskotella, tapittaa leffoja ja juoda kuumaa kaakaota.

Why don´t you ask me what it feels like to be a freak?

  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet käyttäjät voivat lähettää viestejä tänne. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen viestin lähettämistä, tai liity ensin jäseneksi.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!