Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
henkilökohtaisia ongelmia - Sivu 5

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

henkilökohtaisia ongelmia

Kirjoittanut: KandyCaramel (Jäsen)
  • #41
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 13.05.2012 11:40
Tyhmien sanojen keksiminen, tyhmien kysyminen, älytön jaarittelu ja sitä kautta itsensä nolaaminen. Siinä ongelmani. Miten noista pääsee eroon?
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
  • #42
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 14.05.2012 11:05

Lainaus: KandyCaramel

Tyhmien sanojen keksiminen

Uusien sanojen keksiminen on oivallinen harrastus. Jos ei ole olemassa sopivaa sanaa tiettyyn tilanteeseen, sellainen pitää keksiä.

Lainaus: KandyCaramel

tyhmien kysyminen

Ihan kauhean usein ei törmää tyhmiin kysymyksiin. Jos jotain ei tiedä, kannattaa kysyä. Sen jälkeen tietää.

Lainaus: KandyCaramel

älytön jaarittelu ja sitä kautta itsensä nolaaminen

Jaarittelu eli tyhjänhöpötys taitaa olla sitä mitä suurin osa muusta maailmasta kutsuu small talkiksi. Suomalaiset tuppisuut eivät sitä kauheasti harrasta, mutta hyvä taito osata ulkomailla. Ja itsensä nolaamista ei kannata ottaa niin vakavasti. Jos tajuaa nauraa omille mokauksilleen niin kukaan muukaan ei niitä ota järin vakavasti. Nolosta tapauksesta voi tehdä hemmetin hauskan anekdootin josta voi sitten tarpeen tullen taas jaaritella.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
  • #43
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 04.11.2012 09:41
Vanhasta viestistä sen verran aikaa ettei voi muokata, joten tulee tuplat. Sori foorumi. En saanut myöskään kuvalinkkausta toimimaan, joten kuva linkin takana.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak- snc7/383444_4714138540013_1522330672_n.jpg

Facebookin goottikirppiksellä oli myynnissä kyseinen paita, mutta ei minun kokoani. Koitin kysyä myyjältä mistä tuo on ostettu, koska se on niin nätti. Jostain syystä myyjä jätti vastaamatta kysymykseeni. Nyt hakkaan päätäni seinään tuon kanssa kun koitan löytää tämän. Vesileima näyttäisi johtavan ainakin osittain Ebayhin, mutta jäljet päättyvät sinne. Sattuisiko joku tietämään mistä ihmeestä tällaisen löytäisi?
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit