Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinöitä ja valituksia !

Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #321
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 14.01.2014 03:52
^ Sillälailla, ehkä oli hieman enemmänkin natsi

Myyh, liian kylmä! Juu, on tämä kivampaa kuin se musta vesisade, mutta silti. Ei näin kylmää Jäätyy, yhyy. Mutta nyt on sentään lunta, maisema tuli hieman valoisammaksi.

Niin kitistä piti.. No, valitetaan sitten siitä, että kukaan ei osta meidän nykyistä sohvaa, uusi hieno sohva on jo tilattu ja pitäis ensviikolla saapua kotiinkin, mutta mihin tuon vanhan tuuppaa?! Kyseessä siis todella massiivinen moduuli-mekanismisohva, eikä se mahdu edes pilkottuna varastoon. Pyyntihintakin mielestäni kohtuullinen, vaan eipä kelpaa. Pläh. Niin, ja vuokrahevoseltani otetaan kengät pois, ja joudun askartelemaan sille heppalenkkarit jalkaan lenkeille. En osaa, piste. Yritän opetella, mutta ei siitä vaan tule mitään ja angst. Työtkin on ihan takapuolesta tällä hetkellä, mikä hiton järki on teetättää pe sekä la töitä, sunnuntai (tuplapalkkapäivä) on vapaa, sitten maanantai on taas töitä, nyt tiketo on vapaata ja perjantai töitä. Pafkat. Oh well, ei muutakuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, pääasia se kai on, että on yleensäkin niitä töitä.
Kirjoittanut: Mirilla (Jäsen)
 • #322
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.01.2014 07:55
^ Kylmää, kylmää. 24 pakkasastetta näytti mittari.
http://naurunappula.com/41870/immortal-forecast.jp g
Kirjoittanut: black cat (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.01.2014 21:43
Ai p-aska, 25-astetta pakkasta, bussirahat loppu, ja 3:n kilometrin koulumatka.Hyvää talvea täältä jumalan selän takaa teillekkin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.01.2014 01:58
Mikäs perkele nyt on kun ei kunnon talvisaappaita ole enää myynnissä, erätukku oli ainoa josta löytyi kamikin nallesaappaat sopivan kokoisina, muualla poistuu valikoimasta tai ei ole eikä ainakaan muita kuin lasten ja mörköjen kokoisia. (koko 50 on jo aika... tarvitseeko Valujevkin talvitossut? oma on noissa neitimäinen 46)
Ehkä siksi että edelliset samanlaiset kesti kovaa käyttöä melkein kymmenen vuotta?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 24.01.2014 18:38
Tosielämän kakkahuumoria, varoitus herkkänahkaisille.

tuossa poikkesi yksi kaveri vierailulla, ja nyt muutama tunti lähdön jälkeen huomasin vessan nurkassa melkein pytyn takana tumman köntin seinässä. Ajattelin jotta joku pirun torakka olisi mutta tarkempi tutkailu paljasti rehdin paskaroiskeen olevan kyseessä.

Kukaan ei tietenkään myönnä mitään, mutta melkoinen takalaiton ja uroteko on ampua reilu 30 senttiä pitkäksi ja toinen mokoma sivuun, jättää melkein 5 senttinen kimmokeraita kaakeliin ja nokare keikkuu seinässä reilusti lattiasta irti.

Ollut painetta jollain...
Kirjoittanut: Pelkuri (Jäsen)
 • #326
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.01.2014 19:46
Saatiin tuossa aamulla tuo papilloomavirusrokote, jonka jälkeen eräs luokkalaiseni rupesi tärisemään aivan hillittömästi ja pyörtyi tunnilla. Minä aloin vapisemaan tuossa parisen tuntia sitten ja on aivan kauhea olo, en viitsi edes nousta seisomaan kun pelkään että pyörryn ja/tai oksennan. Käsivarren kipeytymisestä nyt mitään puhumattakaan..
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.02.2014 18:11
voi per... madepilkille piti lähteä, ipana oli näköjään jossakin kohtaa onnistunut purkamaan otsalampun tarfu-kuntoon. meinasin mennä ostamaan uuden, mutta auton eturenkaasta onkin ilmat pihalla.

Sanoisin mielelläni jotta v*ttu mä lähden ongelle, mutta kun en nyt sitten pääse. Prkle.
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #328
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 08.02.2014 20:50
Kerkesin jo hyvien uutisten ketjussa iloita uutta ihanaa poistomyynnistä tilattua Hell Bunnyn talvitakkia. Hieman oli huoli siitä, että onko takki liian naisellinen miulle, mutta kun sain sen pois paketista, niin se pelko hävis. MUTTA se takki ei mahdu. Nyyh...
Kirjoittanut: AmAstermind (Jäsen)
 • #329
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.02.2014 11:34
Näin kamalaa painajaista, et mun nykyiseen oppilaitokseen tuli samaan ryhmään eräs henkilö jota ei voi sietää edes tujussa lääkityksessä. Sille sais ihan oman valitusforkan. Kiukuttaa vielä hereilläkin.

Vieläkö se, että joudun nyt suorittamaan pari kurssia perusamiksen puolella. Olisiko kannattanut käydä aiemmat koulut loppuun :p
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.02.2014 22:43
Liikaa kalaa. Otettavia mateita ja kuhia on tullut viimeisen kuukaden sisään lähemmä 40 kiloa, joista puolet on syöty itse ja vartti luovutettu, mutta tahti jatkui tänäänkin samana. Pakastimeen ei meinaa enää mahtua ipanan jäätelötkään.

Tarvinee vaihtaa vähän tuota pyyntimenetelmää ja mateista tuskin kauaa on huolta kun kutuaika on jo ohi.

Plussapuolella kaverin kissa lihoo rajusti kun on sivusaalista saanut syödä riittävästi.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit