Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinöitä ja valituksia !

Kirjoittanut: Thanatosofos (Jäsen)
 • #451
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.01.2016 09:44

Lainaus: kuopassa

Etkö pysty laskemaan elintasoasi? Vanhemmalla autolla ja pääkaupunkiseudulla ilmankin voi pärjätä hyvin. Kännykkä ei pilaannu vuodessa. Katkaise kaikki lehtitilaukset ja välttämättömät jäsenyydet jos niitä on, yms.
Elintason laskeminen on tässä vaiheessa pakollista, vapaaehtoisesti tai ei. Auton myyn kohta (se nyt tosin oli suunnitelmissa jo aiemmin), puhelimen toivon kestävän ainakin vielä pari vuotta.

Osaan olla helvetin pihi tarvittaessa, enkä nyt muutenkaan ole mikään suuri tuhlailija. Eniten tällä hetkellä ehkä ahdistaa rahanpuutteessa se, että nyt kun on yksin olisi kiva hankkia vaikka joku harrastus tai käydä muuten vaan ulkona. Ei tunnu kivalta ajatukselta jumittua neljän seinän sisään ihan vaan siksi että ei ole rahaa tehdä mitään. Ehdotuksia asian tiimoilta otetaan vastaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 27.01.2016 11:36
Viljelypalsta voisi olla hyödyllinen harrastus, mutta pääkaupunkiseudulla palstoissa taitaa olla useamman vuoden pituiset jonot. Olisiko jopa neljän vuoden jonotus edessä. Harrastushan sekin... Toinen halpa tapa yhdistää aika, liikunta ja raha on metallinpaljastimella hosuminen uimapaikoilla ja muualla. Kokeilin sitä pari vuotta sitten, mutta luovutin kun ei löytynyt mitään erityisen ihmeellistä ottamatta lukuun joitain kolikoita ja paria sormusta. Kolmas juttu voisi olla fillaroimalla tölkkien/pullojen kerääminen kesäaikaan. Siinäkin yhdistyy tienaaminen ja kunnon kohottaminen. Miinuksena tietysti mahdollisuus saada verenmyrkytys roskiksia tonkiessa, sekä muiden ihmisten suhtautuminen tuohon hommaan. Myös muuttomiehen hommia voisit kokeilla, joskin tarvitset jonkun jolla on paku tai kuorma-auto, ja vaarana on selän rikkominen.
Kirjoittanut: Mina (Jäsen)
 • #453
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 01.02.2016 02:32

Lainaus: mlrd

Jos meinaat ulkoilla kylmällä niin hommaa pilkkivarusteet, kuusamon uistimen pilkkikamat on melkeinpä parhaita mitä löytyy jollei armeijalla oo parempaa tarjota.

Toisena hyvänä vaihtoehtona on ammattilaisluokan työvaatteet kylmälle kelille, mutta ite ainakin oon sitä mieltä että pilkkikamat on parempia alle -15c koska suunniteltu liikkumiseen/paikallaan pysymiseen kun työvaatteet on pelkkään liikkumiseen.
Jotkut pilkkikamppeethan mulla on jo, ja ovat ihan hyvät kun tarve niille on sen kaks viikkoa vuodesta Vähän tuli viileetä kun mentiin heppasen kanssa käyntiä kovempaa kärryillä, mutta kyllä se siitä sitten taas.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.02.2016 18:38
Voi vllä päähän.jos rautakaupassa myydään vain yhdenlaisia syöttövesiletkuja, voisi olettaa että se on alalla jonkinsortin stantardi? Älähän nyt hyppää johtopäätoksiin. Vedet poikki sitte huomiseen asti, prkle.

btw jos joku tietää mistä löytyy 3/4"-3/4" syöttöletkuja niin huikatkaa toki, muuten joutuu suppareita hankkimaan ja sehän taas tietää ylimääräsiä liitoksia jotka ennemmin tai myöhemmin alkaa vuotamaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 01.03.2016 03:16
Etkö maininnut aikaisemminkin ongelmista putkissa...? Saattaa hyvinkin olla parasta tilata asiantuntija paikalle niin se on kerralla korjattu.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.03.2016 17:41
heh. asiantuntijan tekemähän tuo onkin, ja vuotanut vähän joka helvetin liitoksesta koska liian lyhyet letkut ei anna työtilaa kiristää liitoksia kunnolla. mutta eiköhän perkele toinen
ihan ite asentama supistin vuoda heti alkuun, takasin putkihommiin siis.

Toisekseen, noi liitokset on kyl ihan vesieristetyllä alueella, ettei sinänsä haittaa pikku tiputtelu kunhan ei viikkotolkulla vuoda ja sittenkin pitäis vaa saumat homehtua.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.03.2016 16:50
Näköjään on vanhaa hajua jälellä, vanha koirankarvanen päiväpeitto meni auton takapaksiin pehmusteeks nykyselle hurtalle. Siellä se auto heiluu, edellinen koira oli siis narttu ja nykyinen on kolli... Helevetin teinit.

e: koirankarvalla pilattu peitto, ei siitä vanhasta sentään päiväpeitoks asti ollu, eikä edes rukkasia tehty.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.05.2016 03:02
muita valituksia on yks kuolinpesä jota on puolvillasesti joutunu hoitamaan, mitähän luulisitte pahemmaks rangaistukseksi henkilölle joka tyhjensi kuolleen tilit just ennen kuolemaa, periaatteessa laillisesti koska suullinen lupahan raukeaa vasta kuolinhetkellä. 1. vedä käräjille 2. kerro kylän pahimmalle juorukellolle mitä teki.

se on ihan viidakkoa koko homma mutta se on jo käyny selväks että naamakkain ollaan niin vitun surevaa mutta vitun laskelmoivaa touhua,

e: jos olis isoista rahoista kyse, ei olisi ongelmaa. mutta lähinnä ongelma on siitä millä vainaa saadaan hautaan ja tää tais viedä nekin .
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 13.05.2016 04:46
No joo, raha tekee ihmisille ihmeitä ja kummia. Käräjille meno maksaa ja nykyajan juorukellot eivät taida olla yhtä kauheita räpätätejä kuin vanhoissa Suomi-filmeissä. Olet joutunut huonoon tilanteeseen. Ehkä sitä ei voi selvittää niin että lopputulos olisi tyydyttävä tai oikeudenmukainen.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.05.2016 23:32
mie en oo huonossa tilanteessa, nykyään voi todeta että fuck it ja luovuttaa osuutensa kaikesta, myös hautauskustannuksista.

se ei ollu 90-luvulla mahollista ku pankkien piti saada rahansa niin jos joku velallinen veti ittensä kiikkuun rahat perittiin vaikka alaikäsiltä.

mutta vituttaahan tollanen loisiminen, tai pikemminkin se ettei jättäny mitään millä ukon olis kuopannu. sinänsä elinaikana oli lähemmissä tekemisissä niin niistä ei mulla oo pahaa verta, loppusiivous vaan ei ollu kovin kauniisti tehty.

ja onhan siinä vielä vähänen maapalakin vielä, sekä kämppä jonne en enää mene ilman kaasunaamaria tai hepa3- tason kuonokoppaa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit