Gootti.net

Sinkkuranneke

Kirjoittanut: sinkkuranneke (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 13.08.2013 10:00
Mitä mieltä te olette tästä ideasta, uppoaako vai onko huono idis ?
www.sinkkuranneke.fi
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 13.08.2013 10:26
No, ainakaan se ei ole keltainen tähti rinnassa tai numero käsivarressa. Sinkkurannekkeen hintaa ei ole missään ilmoitettu, joten suosittelen ihmisiä olemaan tilaamatta sinkkuranneketta ennen kuin se on jossain selvästi ja varmasti kerrottu.
Kirjoittanut: von Berg (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.08.2013 14:15
Aika karut ja "valmispohjamaiset" nettisivut huomioon ottaen että kyseessä olis IT-alan palveluja tarjoava yritys...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.08.2013 00:31
No just. Eikös se ollu joskus lontoossa testissä homoranneke joka sai pulut hyökäämään käyttäjien kimppuun?

Tiedä onko tosta kyllä muutakaan haittaa paitti hinta tosiaan. Kokeilee kukin mitä haluaa.
Ja mahdollisesti se että epätoivoisen sinkun tunnistaa helpommin.
Kirjoittanut: misner (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.08.2013 11:45
... Jos joku tyyppi kävelee vastaan tollainen ranteessa niin nämä asiat tulee ekana mieleen:
1. Onko joku oikeasti noin hiton epätoivoinen?
2. Mikä siinä on vikana ettei oo saanu kumppania aikaisemmin?
3. Onko joku oikeasti noin hiton epätoivoinen?

Ensin olin että ei helvetti, sitten että ei saatana.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.08.2013 11:53

Lainaus: misner

... Jos joku tyyppi kävelee vastaan tollainen ranteessa niin nämä asiat tulee ekana mieleen:

Tjoo, jotain tuollaista on luultavasti minunkin mielessäni jos näkisin sinkkurannekkeen ja muistaisin siinä tilanteessa mitä se tarkoittaa. Joskin noita numeroimiasi asioita on ajan myötä ihmetelty monien muidenkin asioiden oltua vielä uusia ja epätyypillisiä tapoja etsiä kumppania. Veikkaan, että tanssimassa käyminen on joskus ollut paheksuttavaa kun sieltähän on voinut löytyä vaikka mitä. Samaan tapaan on ihmetelty miksi joku jättää seuranhakuilmoituksen lehteen, käyttää nettitreffejä tai chattailee jossain.
Kirjoittanut: misner (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.08.2013 12:31

Lainaus: kuopassa

Joskin noita numeroimiasi asioita on ajan myötä ihmetelty monien muidenkin asioiden oltua vielä uusia ja epätyypillisiä tapoja etsiä kumppania.


Totta, mutta esim. tanssimassa käyminen tai nettitreffailu ei näy ulospäin tai joka päiväisessä elämäss,ä esim. kaupan kassalla tai vastaavassa tilanteessa. Tuollainen ranneke joka on kaikkien näkyvillä ja suorastaan kirkuvan värinen on jo oikeasti vähän säälittävää. Sama asia kuin se eräs pk-seudun kauppa missä on sinkuille tarkoitettuja ostoskoreja... ei hyvä elämä.
Kirjoittanut: Viktor (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 14.08.2013 16:50

Lainaus: misner

Tuollainen ranneke joka on kaikkien näkyvillä ja suorastaan kirkuvan värinen on jo oikeasti vähän säälittävää. Sama asia kuin se eräs pk-seudun kauppa missä on sinkuille tarkoitettuja ostoskoreja... ei hyvä elämä.


Kuulostaa aika rajulta tuollainen säälittäväksi ja epätoivoiseksi kutsuminen. Ja se, että miettisi, mikä on sellaisissa ihmisissä vikana, etteivät ole kumppania toisella tavalla löytäneet. Itse kieltämättä loukkaannun tuollaisesta, vaikka minkäpä minä sille voin, että tuolla tavalla ajattelevia on - samalla tavalla kuin on niitä, joilla on omat syynsä vaikeuksille löytää elämänkumppania. Niitä syitä on niin paljon, enkä luultavasti tiedä tai osaisi arvata edes osaakaan niistä syistä.

Mie oon aina miettinyt, miten kaksi sinkkua voivat löytää toisensa niissä tilanteissa, joissa tuntemattomat olevinaan tapaavat: kahvilat, kaupat, lenkkipolut ja mitä muita niitä sitten onkaan. Tuollaisella rannekkeella tulee heti selväksi, että kuka on sinkku, ja joillakin se laskee sitä kynnystä mennä juttelemaan.

Kuten kuopassa tuolla mainitsi tuon tanssimisen, niin tosiaankin tuollainen ranneke-systeemi voi olla vihje siitä, mitä parin etsintä tulevaisuudessa on. Nyt sitä voi jotkut katsoa kieroon, eikä kaikkia uskaltaudu hypätä mukaan tuohon, mutta joku päivä se voi olla hyvinkin yleistä.

Ja samalla tavalla esim. goottityyli viestittää musiikkimaun ja jotkut kiinnostuksen kohteet kaikille tuntemattomille kaduntallaajille. Vaikkei pukeutumistyyli kerro sinkkuudesta, niin siinäkin on oma viestinsä, vaikkei sitä haluaisikaan. Eli samanlaisia asioita löytyy kyllä.
Kirjoittanut: misner (Jäsen)
 • #9
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.08.2013 21:25

Lainaus: Viktor

Kuulostaa aika rajulta tuollainen säälittäväksi ja epätoivoiseksi kutsuminen. Ja se, että miettisi, mikä on sellaisissa ihmisissä vikana, etteivät ole kumppania toisella tavalla löytäneet.


Rajulta? Ei nyt sentään. Mutta kyllä minun on pakko myöntää että jos esim. netin lukuisilta treffipalstoilta, harrastuksista jne. ei löydä kumppania vaan joutuu tyytymään rannekkeeseen, niin kyllä se nostattaa kulmakarvoja. Toisaalta, minua kiinnostaisi tietää kuinka paljon suhteita syntyy rannekkeiden avulla.

Lainaus: Viktor

Mie oon aina miettinyt, miten kaksi sinkkua voivat löytää toisensa niissä tilanteissa, joissa tuntemattomat olevinaan tapaavat: kahvilat, kaupat, lenkkipolut ja mitä muita niitä sitten onkaan.


Menemällä juttelemaan mielenkiintoisen henkilön kanssa. Tosin Suomessahan sinut leimataan heti hulluksi jos alat jollekin yhtäkkiä puhumaan joten kyseessä on vähän kaksiteräinen miekka.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.08.2013 03:51

Lainaus: misner

Tosin Suomessahan sinut leimataan heti hulluksi jos alat jollekin yhtäkkiä puhumaan joten kyseessä on vähän kaksiteräinen miekka.

On sekin ihme nähty jotta työpaikan kahvilassa 50v ukko sai parin minuutin puhumisella parikymppisen mainosta tuovan likan puhelinnumeron ja sopi treffitkin vielä. Miten se sen teki, vaikea sanoa vanhasta baarimikosta. Pelimies, ehkä.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit