Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä Pelaatte? (osa 2)

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.12.2013 23:28
En tiedä oletteko tankkipelin pelaajat kiinnostuneet historiasta, mutta tuo E-sarja oli saksalaisten suunnitelmissa. Heillä oli ideana tehdä seuraavan sukupolven panssarivaunuja ja lopettaa niillä esimerkiksi Tigerit ja Pantherit.
Kirjoittanut: Tyrienda (Jäsen)
 • #32
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.12.2013 02:33
Jep, E 100 runkokin oli olemassa, mutta ei saanut ikinä tornia päälleen tai valmiutta toimia. Maus taasen sai toiseen prototyyppiin tykkitornin päälleen ja ensimmäisen ja toisen prototyypin yhteenkasaamisen jälkeinen viritys löytyy Kubinkan tankkimuseosta sisältä pahoin palaneena.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.12.2013 18:32
Hmm... wthunder pisteyttää laskeutumiset historicisssakin melko vapaasti... stukasta jäänyt ehjäksi kuin ohjaamo, siivet ja pyrstö irti ja moottori särki, soft landing... No toki jokainen laskeutuminen josta kävelee pois on onnistunut. ei se laskeutuminen ollutkaan yhtä helppoa ku arcadessa.

Ja sainpa kepitettyä korppikotkalla beaufighterin ja spit mark2a:n

e: kyseessä siis stuka d5, samaa kalustoa kuin osasto kuhlmeyllä oli.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.12.2013 20:20
Oliko muuten tuo War Thunder se ilmainen sotapeli, jota Steamissa on mainostettu? Muistan nähneeni siitä jonkun mainoksen Steamin valikoimassa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.12.2013 20:37
juu, "ilmaispeli eli mikromaksupohjalla, sama idea siinä kuin wargamingin world of-sarjassa. Paitsi lentopuoli on simulaattoripohjalle rakennettu. tankeista ja laivoista vaikea sanoa paljoa kun en tankkibetaan päässy.

Tuossa yhden i-16 ishakilla pelatun historic-matsin venyessä rupesi mietityttämään miten bensa piisaa kun oli puolisen tuntia jo täydellä kaasulla kurvaillut ja boostiakin joutunut polkemaan... no mistäs tuon tiedon löytää muualta kuin ohjaamosta. Paitsi että venäläisessä vehkeessä mittaritekstit ovat yllätys sentään, venäjäksi. Pitäis kai opetella mittareiden paikatkin tai opetella lukemaan.

jos rauta riittäis niin olis kai aika komean näkönenkin... http://www.youtube.com/watch?v=7mmoziO_ooc#t=0

e: huhheijaa "mikromaksut"... starter pack sherman m4a2 +t-34 kuppasen 99,91 e. Sillä saa jo muutaman oikeankin pelin. Kovin ahneita nämä itänaapurit ovat.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.12.2013 01:45
Pelasin tuossa loppuviikosta Call of Duty:Ghostsin läpi. Oli hiton hyvä, mutta tuttuun cod tapaan melko lyhyt. Mutta ilmaiseksi kun sai niin ei tarvinnut huolehtia saiko rahalle vastinetta

Assassin's Creed IV Black Flagia oon pelannu jo jonkin aikaa, sen läpipelaaminen kun vie huomattavasti enemmän aikaa. Päätehtävää vasta puolet mennyt kun sitä jää aina laivoja valtaamaan tai haita pyydystelemään mutta mahtava peli tuokin! Tenttiviikon jälkeen jos vaikka pääsisi jatkamaan taas
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.12.2013 11:28

Lainaus: mlrd

e: huhheijaa "mikromaksut"... starter pack sherman m4a2 +t-34 kuppasen 99,91 e. Sillä saa jo muutaman oikeankin pelin. Kovin ahneita nämä itänaapurit ovat.

No joo! Turhan kovia hintoja pyytävät. Peli kyllä näyttää graafisesti hyvin vaikuttavalta tuon Gamescomin videon perusteella. Olen itse viime aikoina jättänyt maailmansodat rauhaan ja pelannut esimerkiksi Killing Flooria. Pelivideoita Killing Floorista ja muuta sekalaista löytyy YouTube-kanavaltani. Kannattaa tsekata.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.12.2013 16:48
perkules, mistähän löytyis corpse party: book of shadows ikkunatoosalle? Psp:lle löyty heti, mutta windowsversio on vähän hakusessa. Sellanen kai on olemassa tai sitte ei...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 24.12.2013 02:31
Muah. me410:n viimiseen versioon saa saman tykin kun marderissa oli, toki sirpalekranuilla. hellurei vaan pommittajat. ei tällä varmaan mihinkään osu mutta jos osuu niin...
Tankin puolella tällä osu ihan vallan hyvin, jopa riittävästi, lähemmäs tuhannen tapon verran.

E: valehtelin vähän, näköjään melkein 2000 tappoa marderilla. joskus noinkin päin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.01.2014 04:06
wt:n huonoja uutisia 75mm lentotykistä, eihän sillä osu perkele mihinkään. vakaa alusta ja muuttumaton etäisyys on kyllä tankissa sellanen vakauttava tekijä jota ei tuossa pelissä ole.

No, jos joskus johonkin osuu niin sitten.

Muuten kaikki bonukset mennyt wt:n puolella ohi mitä on yrittänyt, koska tapot eivät vaan mene pankkiin tai rekisteröidy. tai jos ei noin päin niin raketit menevät maaleista läpi eivätkä tapa niinkuin eilen. Ihme venäläisperseilyä...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit