Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Pelottavin näky mitä kuvitella saatat?

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 29.09.2017 21:53
heh. .500 laitto kahelta ampujalta olkapään mustaksi. nosti se kyllä etujalkaa multakin vaikka arvasin että potkua tulee ku hevoselta , mutta solisluu pysy ehjänä ja väriä ei ees ota.

e: ei se pahempi oo kun tuplalaukaus kakspiippusella haulikolla joka on tuuma irti olkapäästä, tuo se vaan työntää ja paineisku naamaan laittaa tuntemaan poskiontelot jos siellä jotain on.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit