Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Rasismi ja muu yleinen asenteenne?

Kirjoittanut: Pumpkin (Jäsen)
 • #181
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.02.2009 16:36
kuopassa
Olet ilmeisesti katsellut samoja tilastoja kuin minä. Haluaisin että nämä "suuremmat tahot" Huomioisivat tuon huikean prosenttimäärän, ja tekisivät sille jotain kun kerran voivat.
Kirjoittanut: Tily (Jäsen)
 • #182
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.02.2009 16:56
Joo, minä tulen nyt sanomaan tähän väliin, että tämä keskustelu ahdistaa minua todella pahasti (vaikkei nyt minuun liitykkään, tai kirjoitukseeni välttämättä..) ja toivoisin, että minun tekstini tästä ketjusta poistettaisiin... Pystynkö tekemään sen itse, vai voiko vain joku "ylempi" tehdä sen?
Kirjoittanut: Bianco (Jäsen)
 • #183
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Bianco
 • Lähetetty: 27.02.2009 17:00

Lainaus: kuopassa

Älkää menkö tähän lankaan! Ei välttämättä kannata lähteä erittelemään tarkemmin mihin väestöryhmään tai rotuun kuuluvia henkilöitä tarkoitatte, etenkin jos kritisoitte...

"Kannata?" En ihan ymmärtänyt tätä. Kenen kannalta ei kannata? Eihän sitä tarvitse eritellä tarkemmin jos todella haluaa niputtaa kaikki maahanmuuttajat yhteen, mutta oletan että suurin osa keskustelijoista ei sitä todellisuudessa tee, jos yhtään asiaa ajattelee. Ainakin minusta itsestäni tuntuu älyttömältä ajatella, että vaikkapa somalian muslimit, pakistanilaiset, palestiinalaiset kristityt, vietnamilaiset, venäläiset ja amerikkalaiset toimivat ja ajattelevat kaikki samalla tavalla.

Et kai vain yritä tehdä tästä mustavalkoista ja itsellesi helppoa?
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #184
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.02.2009 20:06
Hämmennetäänpäs soppaa vielä vähän. Nyt on mielestäni tultu siihen pisteeseen, että maahanmuuton puolestapuhujatkin voisivat esittää jonkunlaisia perusteita sille, miksi maahanmuutto Suomeen on hyvä/parempi/paras vaihtoehto ratkaista muiden maiden sisäisiin asioihin liittyviä ongelmia. Ainakin omasta puolestani olen esittänyt syyni siihen, miksi en kannata maahanmuuttoa Suomeen sellaisten pakolaisten kohdalla, jotka eivät ole kotoisin länsimaista tai eivät muista syistä todennäköisesti sopeudu kulttuuriimme.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.02.2009 23:22

Lainaus: kuopassa

Menihän se. Eräällä rikastuttajaskeneä puivalla foorumilla onkin todettu, että se lakiesitys meni läpi kuin Neuvostoliitossa ikään. Vain 5 kappaletta vastaääniä.


No mutta ne olikin fasistirasistijunttisaatanoita ne jotka äänestivät väärin.

Täytyy varmaan saada sinne lisää samanlaisia, vaikka tuo osa-alue politiikasta onkin ainoa josta olen samaa mieltä.
Eivät ne ainakaan sosiaali- ja talouspolitiikkaa pysty pahemmin ryssimään kuin nykyinen hallitusryhmä.

Lainaus: Bianco

Millä ajattelit "rikastuttajien" sotivan?

Jaa että olisivatko nuo niin tyhmiä etteivät pääsisi käsiksi aseisiin tai osaisi käyttää niitä?
Lue vaikka pomminteko-ohjeet netistä, jollet mitään parempaa keksi.
Jos joku suomalainen nörttipoju osaa rakentaa sirpalepommin ja räjäyttää sen ihmisjoukossa, saat olla varma että siinä onnistuvat muutkin. Katso vaikka uutisia joskus.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #186
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.03.2009 09:39
On pakko sanoa että ''suvaitsevaisten'' kansanedustajien toiminta pohjautuu täysin median luomaan trendiin jossa kaikkille luodaan oikeuksia (tarkemmin sanottuna erikoisoikeuksia) ja niin edelleen. Tätä tehdään koska siitä tulee hyvä mieli... Ja siis olemme taantuman aikana ottamassa entistä enemmän maahanmuuttajia koska pelkäämme ovella odottavaa työntekijä pulaa.. HAH, Kansanedustajat kusevat kasvoilleen (ja kansalaisten) tälläisellä menolla.
Lisäksi, homma näyttäisi muuttuneen toisinpäin. Aijemmin ''muukalaisvastaiset'' olivat kouluttamattomia idiootteja, kun juttu näyttäisi nyt olevan toisinpäin... Lisäksi..
Suvaitsevaisille on tullut kovasti fasistin piirteitä... Matti vanhanen jakelee vähän väliä että ''rasisteilla ja rasismilla ei ole jalansijaa suomessa'' ja että ''muukalaisvastaisista mielipiteistä pitäisi tehdä laittomia''... HEI, odotan innolla että saamme suomeen laitoksia jonne suvaitsemattomat YHTEISKUNTAKELVOTTOMAT YHTEISKUNNAN MURENTAJAT joutuvat sinne opiskelemaan suvaitsevaisuutta. Ja pääsevät ulos vasta sitten kun mielipide on muuttunut oikeaksi. Niin ja rasisteilta voisi ottaa äänioikeudetkin pois?
Jos ihmisillä on oikeus olla sellainen kuin on, niin entäs rasistit? Tai siis ''rasistit''?
Suomea johtavat tällä hetkellä porukka idiootteja, jotka vievät kehitystä päin helvettiä. Ja istuva presidenttikin on pitänyt kehityksen olemattomana, homma jäänyt seisomaan.
Se että ollaan aina neutraali eikä edetä mihinkään suuntaan on pikemminkin avuttomuutta ja välinpitämättömyyttä kuin kehitystä..
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 05.03.2009 09:41
Berzerker
http://keskustelu.skepsis.fi/html/virhelista.htm

Nyt liikut vähän hatarilla vesillä argumentointisi pohjaoletusten ja päättelyketjujesi kanssa, enemmänkin tuntuisi olevan silkkaa mutu-tuntumaa. Tulee mieleen yksi taksikuski joka jauhoi tuntikausia politiikasta, vaikka tuntui ettei hänellä ollut siitä mitään realistista käsitystä - sinulla sentään on jonkin sortin tietoa aiheesta.

Suomi on ollut poliittisesti neutraali naapuriensa vuoksi jo pitkään, ei se ole kehitystä minusta jarruttanut millään tavalla, olisipa mielenkiintoista tietää mikä sinun mielestäsi on merkki kehityksen jarruttamisesta. Olen sitä mieltä että maahanmuuttajien tulee integroitua yhteiskuntaan - maassa maan tavalla. Mutta sitä en käsitä miten tuo muu teksti liittyy yhtään mihinkään, lähinnä se on sitä samaa vaahtoamista kuin Seura- tai Apu -lehden palstoilla since 1970's, että "HERRAT PORSKUTTAA JA KANSA VAIKERTAA"...joo just. Menkää Venäjälle katsomaan valtaetäisyyden tuomaa kurjuutta. Tulette saa*ana hattu kourassa takaisin.

Toisaalta...suomalaiset eivät osaa kuin valittaa, mutta kun pitäisi jotenkin tehdä ratkaisuja, niin ollaan huuli pyöreänä. Kuka hyvänsä osaa kritisoida, mutta kun realiteetitkin pitäisi tajuta.

BTW FYI: Työntekijäpula koskee joka tapauksessa niitä töitä joita SUOMALAISET NIIN PERKELEEN YLPEINÄ KORKEAKOULUTETTUINA EIVÄT HALUA TEHDÄ VAIKKA OLISI LAMA, VAAN MIELUUMMIN MENEVÄT SOSSUN KASSALLE JA TYÖTTÖMIKSI SEN SIJAAN ETTÄ YRITTÄISIVÄT KAIKIN TAVOIN EDISTÄÄ SUOMEN SISÄISTÄ RAHATALOUTTA.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #188
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Berzerker
 • Lähetetty: 05.03.2009 10:09
En tarkoita neutraalisuudella pelkästään nato-juttuja. Vaan ylipäätään toiminnasta ettei uskalleta ryhtyä mihinkään ennen muita maita. Ja suomihan tunnetusti pyrkii toimimaan muiden maiden tavoin. Kuten maahanmuutto, monet muut maat ovat jo tajunneet että homma kusee ja suomi uskoo onnistuvansa. Ja venäjällä homma kusee pahasti (keskustellut erään venäläisen ystävän kanssa politiikasta ja muusta..)
Ja siis, kyllä maahanmuuttajien pitäisi integroitua, mutta homma näyttäisi olevan päälaelleen, että meidän pitäisi integroitua heidän tavoilleen.

Ehkä juu eiku...
Ehkä kehityksen jarruttaminen oli väärä käsite ja neutraalisuus..
Lähinnä juttu on että erillaisella toiminnalla voisi olla positiivisempi vaikutus, kuin sillä että teemme muiden mukana asioita... Ja joukossa tyhmyys tiivistyy.
(ehkä tai ehkä et ymmärtänyt... olen tällähetkellä tylsässä olotilassa jolloin kirjoitan ja ajattelen vasta myöhemmin)
Nostetaan toinen kortti pöydälle... Monikulttuurisuus, mitä se on?
Minusta monikulttuurisuus ja sen tavoittelu on kulttuurin edustajien haalimista, jonka tuoma kulttuuri oikeasti rikastaa kulttuuria. Tuo oman maansa keittiötä, taidetta viihdettä yms..
Mutta mutta, ihmiset käyttävät monikulttuurisuutta ja sen rikkautta argumentoinnissaan väärin.. En jaksa uskoa että ongelma valtion kulttuuri rikastaa meidän kulttuuria mitenkään. Heidän tuoma ''kulttuurinsa'' on lähinnä erillainen arvomaailma, jonka rikkaus on lähennä ongelmia. Ja muistakaa myös se, että Suomella ei ole vahvaa kulttuuria muutenkaan. Olemme itsenästyneet kovinkin huonoon aikaan jolloin maailma...(miten selittäis, mikä ois oikea sana ) globalisoitui? Eli siis maille on tullut paljon yhteisiä kulttuuri piirteitä ja muuta (kaikissa maissa melkein mäkkärit jne... Ymmärtänette)??
Suomella ei siis ole kovinkaan vahvaa kulttuuria, eikä suomi sen erityisemmin ole ottanut vaikutteita imperialistisilta p**seen raiskaajiltansa (ruotsi ja venäjä)..
Onko siis ihme että Suomi menee muiden mukana?

(ja offtopicia offtopiciin):
Työntekijä pulasta, eivät ne maahanmuuttajatkaan niitä töitä sen innokaammin halua..
Ja homma on niin että työ ei kohtaa työntekijää..
Jos haluamme työvoimaa, voisimme nykyisten vaihtoehtojen sijaan harkita intialaisia.
En sanoisi että välttämättä olisivat merkittävästi parempia, mutta intialaisilla on käytös tavat ja ahkeruus hanskassa... Ja lisäksi kulttuuriakin on enemmän.
Ja sitten tunnin tai parin päästä tulen takaisin ja ihmettelen että mitä on tullut kirjoiteltua.. ;_; anteeksi jo etukäteen.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 05.03.2009 11:23

Lainaus: Berzerker

Ja suomihan tunnetusti pyrkii toimimaan muiden maiden tavoin.

Itse asiassa Suomi ei nimenomaan toimi muiden maiden tavoin, vaan seuraa sääntöjä, joita edes muut eivät noudata. Olemme hyvin regulatiivinen kulttuuri, mikä ei minusta ole paha asia. Me otamme muihin maihin verrattuna btw hyvin vähän maahanmuuttajia vastaan.

Ja siitä olen jopa samaa mieltä että tiettyjen vähemmistöjen mätien omenoiden suhteen integraatioyritykset ja Suomen sinisilmäisyys ja halu uskoa ihmisten kykyyn sopeutua ovat menneet mönkään. Mutta kaikki maahanmuuttajat eivät a) ole Somaleita, ja b) kaikki Somalit eivät automaattisesti ole sossupummeja. Niillä jotka ovat, on vain ikävä tapa pilata peli muidenkin puolesta. Sopeutumattomat maahanmuuttajat ovat ne jotka näkyvät otsikoissa, kun lainkuuliaiset siivoojat/bussikuskit/lastenhoitajat/lääkärit/ylio pistoprofessorit/kvanttifyysikot/mestarikokit/tait eilijat eivät saa skandaaleita aikaan. :/
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #190
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.03.2009 12:25

Lainaus: Ximmo

En vaan haluaisi nähdä tätä "maahanmuuttajat pois" -asennetta missään, yleistykset on aina pahasta. Samalla tavallahan mekin ollaan kaikki saatananpalvojia, onko se niin mukavaa?


Jep, teen nyt niinkin tylsästi vain tämän etusivun lukeneena, että komppaan tällä näkemällä Ximmon mielipidettä ainakin 99.9999 -prosenttisesti.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit