Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

sadismi, masokismi ja sadomasokismi

Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.10.2010 01:49

Lainaus: Piiskansiima

Veeveevee piste goottideitti piste net!

Oli nätisti sanottuna vähän kökkö. '
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #222
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.11.2010 20:42
Mitenkäs tämän foorumin ruoskanrakastajat suhtautuivat tähän uuteen lakimuutokseen? Koetteko uhkaksi, vai uskotteko ihmisten ymmärrykseen? Vai onko teillä ylipäätään tapana jättää kumppaniin jälkiä pidemmäksikin aikaa?
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #223
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.11.2010 22:35

Lainaus: BronzeRain

Mitenkäs tämän foorumin ruoskanrakastajat suhtautuivat tähän uuteen lakimuutokseen? Koetteko uhkaksi, vai uskotteko ihmisten ymmärrykseen?

Haluaisin ainakin luottaa siihen, että kaksi vapaaehtoista ja täysivaltaista ihmistä saa tehdä omat päätökset seksielämästään. Toki tuo laki tarjoaa ikävän mahdollisuuden myös väärinkäytölle, mutta useamman parisuhdeväkivaltatapauksen sivustaseuraajana kannatan tuota uudistusta. Se antaa jonkinlaisen pakotien tilanteessa, jossa lähisuhdeväkivallan uhri on esimerkiksi henkisesti niin murrettu, että oikeusprosessiin lähteminen tuntuu ylivoimaisen pelottavalta.

Oikeusprosessissa on sitten huomioitava vapaaehtoisuudet ja pyrittävä varmistamaan ettei ketään tuomita parisuhdeväkivallasta suotta. Suomessa on pitkät (osin myös vääristyneet) perinteet ottaa huomioon myös uhrin osuus tapahtuneessa. Tuollainen tilanne ei ole suoraan verrattavissa esimerkiksi hätävarjelun liioitteluun, mutta ainakin syvästi toivon, ettei lakiuudistus johda mihinkään noitajahtiin. Lakiuudistuksen tarkoituksen kuitenkin pitäisi olla henkisesti ja fyysisesti alistettujen osapuolten suojaaminen ja väkivallan kierteen katkaisu, ei ihmisten seksuaalisten mallien tuomitseminen.

Nykyisin ymmärrys on onneksi kasvanut ja edelleen kasvussa. Omien havaintojeni perusteella vanhemmat sukupolvet eivät kykene ehkä täysin käsittelemään vielä "poikkeavia" seksuaalikäsityksiä objektiivisesti, mutta nuoremmilla sukupolvilla ymmärrys on jo ihan eri tasolla. Informaatiota saa eri tavalla ja asioista puhutaan avoimemmin myös mediassa ja viihteessä, jopa ilman suurta stigmaa.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #224
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.11.2010 00:17

Lainaus: Giffirt

Toki tuo laki tarjoaa ikävän mahdollisuuden myös väärinkäytölle, mutta useamman parisuhdeväkivaltatapauksen sivustaseuraajana kannatan tuota uudistusta.

Missä mielessä väärinkäytölle, en aivan ymmärtänyt mitä tarkoitat.

Minusta lakimuutos on ehdottoman hyvä, eikä se sinänsä liity sadomasokismiin vaan todelliseen ja valitetavan arkipäiväiseen perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan, jossa uhri lähes poikkeuksetta suojelee pahoinpitelijäänsä. Pahempien seurausten pelossa tai sitten syyllistää itsensä. Lakimuutoksen myötä on hyvä, ettei uhrin tarvitse syyteasiasta päättää. Usein ne tapaukset tulee ilmi siten että poliisit tulee paikalle, ja sen tiedän että viranomaisetkin osaavat käyttää järkeä. Jos sattuisivat paikalle esim. kesken session. Kyllä minäkin soittaisin 112, jos naapuristani kuuluisi kammottavaa huutoa, mutta eiköhän valveutuneet sm harrastajat osaa tilanteet hoitaa niin ettei naapureiden tarvitse pelätä turhaan. Ja itse en muuten harrasta, joten ehkä minun pitäisi pysyä aiheesta erossa. Mutta kävin nyt sitten sivumennen sorkkimassa aihetta...sori.

Siitä en tiedä, miten lääkärit suhtautuisivat asiaan, jos vastaanotollaan tapaavat asiakkaassa pahoinpitelyn jälkiä. Kai se riippuu tapauksesta.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #225
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.11.2010 00:39

Lainaus: Natassja

Missä mielessä väärinkäytölle, en aivan ymmärtänyt mitä tarkoitat.

Noissa BronzeRainin linkittämissä jutuissa mainitaan muutamia esimerkkejä tästä, kannattaa lukaista. Esimerkiksi tilanteet, joissa ulkopuoliset tulkitsevat mahdollisia jälkiä ajattelematta asiaa välttämättä kauhean pitkälle, tai juttu jossa yhteistuumin syntyneet jäljet esitetään myöhemmin poliisille väkivaltana. Vaikka uhri myöhemmin myöntäisikin, että ei tämä nyt totta ollut, kunhan halusin kostaa että mokoma unohti tuoda maitoa kaupasta, niin pyöriä on vaikeampi pysäyttää siinä tilanteessa kun kyseessä on yleisen syytteen alainen juttu.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #226
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.11.2010 01:04

Lainaus: Giffirt

tai juttu jossa yhteistuumin syntyneet jäljet esitetään myöhemmin poliisille väkivaltana.

Totta. Kiitokset selvennyksestä.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.11.2010 12:07

Lainaus: Giffirt

Vaikka uhri myöhemmin myöntäisikin, että ei tämä nyt totta ollut, kunhan halusin kostaa että mokoma unohti tuoda maitoa kaupasta, niin pyöriä on vaikeampi pysäyttää siinä tilanteessa kun kyseessä on yleisen syytteen alainen juttu.


Onhan sitä muissakin asioissa, kuin pahoinpitelyssä, ollut vastaava laki voimassa jo pitkään. Poliisillehan nämä teettävät töitä paljonkin ja syyttäjä-parat saavat paljon juttuja luettavakseen eli harkittavakseen. Oikeuteen niistää menee kuitenkin vain murto-osa toellisuudessa, sillä näytön puutteessa ne eivät menisi siellä läpi tuomioon saakka. Jokainen syyttäjähän kuitenkin vastaa itse omasta maineestaan, eli siitä, moniko hänen ajamansa juttu menee läpi ja todetaan (annetaan tuomio) aiheelliseksi. Ei kukaan syyttäjä lähde ajamaan heppoisia juttuja vaikka laki olisi mikä. Perusideahan näissä on se, että sellaiset pikaistuksissa tehdyt teot, niin läpsäytykset kuin turhat syytöksetkin jäävät vähille ja ihmiset säikähtävät tuota poliisin juttusilla oloa. Näin moni oppii harkitsemaan tekojaan hiukkasen paremmin (teoriassa) mikä on vain hyvä juttu, sillä liian monen nuoren seurustelevan parin näkee tuolla kadulla läpsiän, tönivät yms toisiaan muka hellyyden merkeissä.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #228
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 17.11.2010 15:57

Lainaus: Giffirt

Toki tuo laki tarjoaa ikävän mahdollisuuden myös väärinkäytölle, mutta useamman parisuhdeväkivaltatapauksen sivustaseuraajana kannatan tuota uudistusta. Se antaa jonkinlaisen pakotien tilanteessa, jossa lähisuhdeväkivallan uhri on esimerkiksi henkisesti niin murrettu, että oikeusprosessiin lähteminen tuntuu ylivoimaisen pelottavalta.

En nyt jaksanut lukea noita linkittämiäni juttuja uusiksi läpi, enkä muista luinko tämän näkökannan noista vai muualta, mutta siis, osinhan tällainen varjelulaki saattaa ajaa siihenkin että uhri sulkeutuu vielä pahemmin kuoreensa ja pyrkii peittelemään pahoinpitelyn jälkiä. Ei pelkästään viranomaisilta, vaan myös läheisiltä, joille ehkä aiemmin olisi asian voinut tuoda esiin.

Lainaus: Giffirt

Nykyisin ymmärrys on onneksi kasvanut ja edelleen kasvussa. Omien havaintojeni perusteella vanhemmat sukupolvet eivät kykene ehkä täysin käsittelemään vielä "poikkeavia" seksuaalikäsityksiä objektiivisesti, mutta nuoremmilla sukupolvilla ymmärrys on jo ihan eri tasolla

No, tämäkin riippuu taas niin ihmisestä. Kun olen tuttavapiirissä varovaisesti tuonut omia taipumuksiani esiin, on muutamaltakin nuorelta ja ymmärtäväiseksi olettamaltani ihmiseltä tullut suorastaan vastenmielisyyttä henkiviä reaktioita. On avoimesti sanottu että sellainen on sairasta.
Ei liity aiheeseen, mutta kyllä tuollainen palaute satutti kun en ollut itsekään vielä aivan sinut asian kanssa. Eniten satutti kun silloinen poikaystävä leimasi sen sairaaksi eikä suostunut olemaan missään tekemisissä sellaisen kanssa.
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #229
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 02.12.2010 14:06

Lainaus: Niflheim

nainen natsi-upseerin puvussa ja tuon ruoskan kanssa niin tämä mies tekee mm. kaiken mitä käsketään, kyselemättä ja epäröimättä. (Ja on se pikku kurittaminenkin ihan kivaa. )

Toi vormu + ruoska tms. on aivan mainio juttu. On ollut puhetta siitä. Toivottavasti puolisolleni saataisiin jostai sellainen. Itelläni jo onkin.

Lainaus: Addicted

Juuri näin! just sellasen natsi-upseerin puvussa on ihana pomotella miestä ruoskan kanssa! Paljo kivempaa ku normaali touhu. Tommosesta tilanteesta ite kyl nautin niiiiiiiin paljon!

Joten mistäs sie oot oman vormus löytäny vai käytätkö miesten vormua?

Mitä tulee toiveisiin miksei löydä naista/miestä joka tyykkää käskee/olla käskytettävänä niin ite oon jotenki onnistunu ajautumaa olemaan tälläisten naisten kanssa.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.12.2010 09:27

Lainaus: Kalmankoura

Joten mistäs sie oot oman vormus löytäny


jostai punanaamiosta taisin joskus hommata? muistaakseni. kuitenki tällasista naamiaisasuliikkeestä niitä saa
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!