Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goth Chic<3

Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
  • #61
  • Arvo: Mahtigootti
  • • Muokkasi: AlienSexGarden
  • Lähetetty: 02.10.2010 19:57
Ostin Goth Chicin jostain kirpparilta vuonna nakki ja peruna (öh, okei, 2009...) ja oli kyllä ihan kiinnostava lukukokemus (mutta ei kuitenkaan niin hyvä että menisin kutsumaan sitä miksikään goottien Raamatuksi...). Muistan kuulleeni kitinää siitä, miten kirjassa ei puhuttu tarpeeksi goottityylistä, jonka takia Baddeley juuri kirjoittikin seuraavan teoksensa, juuri se Goths - Vamps and Dandies. Mielestäni Goth Chic oli kaikella tapaa parempi ja kiinnostavampi kirja, joka puhui tyylistä ihan tarpeeksi, jonka takia koin G-VaD:n olevan ehkä hieman tarpeeton, imho. Mutta joka tapauksessa, kummatkin teokset ovat hyviä lisäyksiä kirjahyllyyn.

Olen juuri saanut luettua erään toisen kirjan goottikulttuurista, Jillian Ventersin Gothic Charm School: An Essential Guide for Goths and Those Who Love Them. Onko kukaan muu lukenut sitä? Suosittelen vahvasti, jos ette. Jos vertaa Goth Chiciin, GCS on vähemmän tietokirjamainen ja enemmän leikillinen ja henkilökohtainen puhuessaan goottikulttuurista. Vaikka pari kohtaa GCS:stä olivat suht turhia, oli se tyydyttävä ja hauska lukukokemus.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 02.10.2010 20:12
Minulta löytyy Goth Chic kyllä hyllystä mutta en ole saanut sitä vielä luettua. Vois varmaan aloittaa kun nykynen kirja loppuu.
Kirjoittanut: Pähkinähiiri (Jäsen)
  • #63
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 02.10.2010 22:46

Lainaus: AlienSexGarden

Gothic Charm School: An Essential Guide for Goths and Those Who Love Them. Onko kukaan muu lukenut sitä? Suosittelen vahvasti, jos ette.

Tämä on ollut ostoslistalla jo pitkään. Hyvä kuulla arvio, täytyy siis vissiin viimein hankkia Törmäsin kirjaa netistä hakiessa tämmöiseen sivustoonkin: http://gothic-charm-school.com/charm/?page_id=206
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit