Gootti.net

eläimistä

Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.11.2010 14:36
haha, joskus pienempänä ihastelin kuinka söpöjä lampaat ovat, niin äiti kysyi että miltä tuntuisi jos olisi lammas lemmikkinä, totesin että aivan ihanaa olisi niin eiköhän sitten eräänä päivä enoni tule Pudasjärveltä vanhalla mersullaan kaksi lammasta takapenkillään : DDD

Meillä oli siis kaksi lammasta jotka saivat karitsan, ja sitten isilammas piti viedä pois kun ei haluttu enempää ja se oli ehkä vähän liian innokas niitä lapsia pyöräyttelemään nykyään on äiti ja lapsi (joista lapsi on isompi ku on niin syöppö!) sekä lisäksi karjalan karhukoiran ja collien sekoitus -piski Lisäksi vielä musta ihana kissa jolla on valkoista masussa ja tassuissa

Minulla ja poikaystävälläni sitten on sellainen ihuna kisuli nimeltä Gunvald Larsson jos joku katsoo Beck:iä niin tietää mistä nimi tulee
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #232
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.11.2010 22:06
Olen niin iloinen, että kissani ensimmäiset harjoitukset astmamaskin kanssa sujuivat hyvin. Hän sai välittömästi palkkioksi katkaravun. Toivottavasti onnistun jossain vaiheessa ehdollistamaan hänet niin hyvin, että hän juoksee luokseni kun otan astmamaskin esiin! Pikkupotilas pääsee kinkkuverkoistaan parin päivän päästä. Kiva juttu.
Kirjoittanut: Dragonfly (Jäsen)
 • #233
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Dragonfly
 • Lähetetty: 25.01.2011 17:18
Eläimet ovat elämän suola Päivä menee mukavasti elukoita hoitaessa ja niiden pöllöilyä katsoessa.
Täältä löytyy siis:

neljä toinen toistaan persoonallisempia kissoja (Siiri 6v, Munky 6v, Viivi 3v ja Muumi 2v).

Munky on hirmuisen huomionkipeä 8kiloinen siperan metsä kissa, jossa karvaa ja rakkautta riittää.
Mitä nyt välillä osoittaa mieltään sänkyyn pissaamalla...

Siiri on Munkyn sisko, myöskin hirrrrmuisen herkkä osoittamaan rakkauttaan tunkemalla syliin.

Viivi on varsinainen hienohelma ja erityisen rakas minulle. Vieraita tulee rohkeasti moikkaamaan ja ulkoillessa juoksee ihmisiä vastaan ja köllähtää selälleen, MUTTA KOSKEA EI SAA ennen kuin on vähän aikaa ihmistä seurailtu

Muumi. Tämän talon riehupetteri. Leikatuksi tytöksi tämä energiapommi jaksaa riehua ja leikkiä jatkuvasti. Kaikki uusi kiinnostaa ja sitä pitää saada täpsiä ja maistaa ainakin kerran.
Mitään papereita ei saa missään nimessä jäädä minnekkään lojumaan tämän katin ulottuviin, sillä niistä tulee silppua alta aikayksikön! Postitkin ovat välillä vaarassa.

Lisäksi täältä löytyy viisi käärmettä (kaksi kuningaspytonia : Mia ja Antero, yksi viljis: Nasu, yksi härkäkäärme:Mimmi ja yksi brasilian sateenkaariboa: Noa) sekä axolotli tyttönen nimeltään Vajari.
Kirjoittanut: Lunatica (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.01.2011 17:53
Eläimiä olen omistanu lähes koko elämän jos jonkin näköstä linnusta kissaan ja koiraan. Tällä hetkellä meillä ravaa 2 maatiaiskissaa, 2v. Luci-tyttö ja 1v. Piki-mies Niiden lisäks viljakäärme, Luigi, kuningaspyton Rambo ja brasiliansateenkaariboa Nemi. eikä siinä vielä kaikki: Kesyhiiri-siskokset Minni ja Ninja sekä kääppärihamsu Luna.
Luci-neiti oli ensimmäinen tästä katraasta ja sen sain silloin kun sitä eniten tarvitsin. Kärsin lievästä masennuksesta ja mikään ei tuntunut hyvältä, työt ahdisti ja alkoholi maistui.
Luci oli pieni suloinen ja läheisyyden kipeä pentu joka hyppäsi aina syliin kun itketti ja oli paska olo. Sen leikkejä seuratessa opin taas hymyilemään ja opin miten tärkeää sen elämä on minulle.
Nyt en luopuisi tuosta mustavalkoisesta prinsessasta mistään hinnasta , vaikka onkin saanut osuvan lempinimen, Luci-neiti

Piki tuli kuvioihin vuosi myöhemmin Lucin kaveriksi ja ensimmäiset päivät Piki oli suurin uhka Lucille..Sen ensimmäisen 3:n pvän jälkeen ne ovat erottamattomat.
Piki on hurmuri joka juoksee ovelle vastaan, tulee sieltä sitten minä, kaveri tai talonmies: Kaikkia moikataan ja kiehnätään jaloissa niin kauan että rapsuja saa Senkin jälkeen surrataan ja tutkitaan tarkasti housuista hajut ja mahdolliset laukut ja kassit..Mikäli olet nainen, et pääse Pikin ohi ilman että se pääsee syliisi kehräämään, se on paras paikka
Kalja on herkkua, etenkin Karhu ja kaikki vaahtoavat kaljat. Jos tuot muovikassissa kaljaa ja jätät sen lattialle, voit olla varma että saat kaverin Piki tekee tasaisin väliajoin kierrosta kavereiden kasseissa jos vaikka heruis parit huikat..Äijä kun on
Piki on varmasti kaikkien kaveri ja erityisesti naistenmies
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.01.2011 23:31
Meillä on nyt kesytetty se yksi villikissa ja toiselta leikattu syöpä pois. Kolmannella oli kauhkotulehdus ja nyt uusimassa - itku tässä tulee kun rakkaasta joutuu luopumaan. Neljäs on sitten kiltti kissa, ei vingu tai mangu mitään. Ja ensiviikolla saapuu kissa nro 5 !!!
Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.01.2011 21:10

Lainaus: Kedira

Ja ensiviikolla saapuu kissa nro 5 !!!


Kyllä sä oot Kedira vaan hurja kissojen kasvattaja ;3

Meidän pikku John voitti näyttelyssä paneelin ja julistettiin kisan kauneimmaksi pennuksi poika hurmasi kaikki ja voitti 50 muuta pentua Siis mun lapsenlapsi! Ollaan Carrie-emon kanssa niin ylpeitä kyllä.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #237
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 14.02.2011 21:18
Kissani päätti toissapäivänä että ei aio enää ulkoilla ainakaan ennen kuin pakkanen lauhtuu. Tähän mennessä yritetty useita kertoja nostaa herraa pihalle, jopa kannettu toiseen päähän pihaa, mutta ei, tämä on päättänyt että ei tee tarpeitaan ulkona. Mokoma istua kököttää portailla ja tuijottaa ovea tasan niin kauan että pääsee sisälle.
Tarpeensa päätti tehdä vessaan, lattiakaivon päälle. Kaunis ajatus sinällään, mutta outoa, koska tämä ei ole tehnyt sisälle kumpaakaan hätää sen jälkeen kun pienenä oppi sisäsiistiksi. Kovillakin pakkasilla aiemmin kyllä ulkoillut. Mikä lie sille nyt tullut. Kai se on sitten laitettava herra arkap*rseelle hiekkalaatikko, tai jotain.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 14.02.2011 22:28
^ Meidän kissat on tehny ihan samat, kyl ne poikkee sekunniks pihalle koittaa milt tuntuu mut sitte ku ne huomaa että pakkasta on enemmänkin niin tulevat samantien takaisin sisälle.
Kirjoittanut: Lilith (Aktiivi)
 • #239
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Lilith
 • Lähetetty: 15.02.2011 00:33
Meiltä löytyy koira, saksanpaimenkoira/Malinois/Siperian husky sekoitus (avatarissa) ja harmaa/valkoinen maatiais kissa.
Koiran kanssa harrastan "puska tokoilua" ja opetellaan erilaisia temppuja valonsammuttelusta tavaroiden kantamiseen ja etsimiseen. Kissa taas pitää virvelin siimaan viritetyn Kilinäpallon jahtaamisesta ja maitonappien kerjäämisestä.
Aikaisemmin meillä oli rottia 8 kappaletta ja kova nakkikuume on tälläkin hetkellä mutta mietityttää vielä ottaa lisää niitä kun niillä on niin paljon sairauksia. Kamalaa katsoa sitä sairastamista ja olla kokoajan viemässä piikille niitä. Pikkuelukat sairastaa niin rankasti ja menee nopeaa huonoon kuntoon. Ja se kun niihin kiintyy siinä jo siinä vuodessa niin paljon. Mutta kyllä minä niitä vielä joku päivä laitan taas.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #240
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.02.2011 13:30

Lainaus: Vampiric_

Meidän kissat on tehny ihan samat, kyl ne poikkee sekunniks pihalle koittaa milt tuntuu mut sitte ku ne huomaa että pakkasta on enemmänkin niin tulevat samantien takaisin sisälle.

Pöh, kun tuo ei edes tee sitä. Näkyy suosikkipaikka olevan sängynpäällä kylki kiinni lämpöpatterissa. Jos yrittääkään kantaa kattimoista ulko-ovea kohti, seuraa armotonta räpistelyä.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit