Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottisisustus

Kirjoittanut: Kryonik (Jäsen)
 • #431
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.05.2010 12:20
Vanhaa ketjua kaivelen, kun tämän asunnon sisutukseen on tullut panostettua aivan uudenlaisella pieteetillä, ja mitään uutta tavaraa tai huonekalua ei ole hankittu, ennen kuin on löytynyt täydellisesti silmää miellyttävä yksilö.

Tällä hetkellä makuuhuone on kaikkein "gootein", vaikka sieltä puuttuu vielä esimerkiksi sänky ja kunnolliset, pimentävät verhot. Nukumme siis patjoilla ja ikkunoissa on viininpunaista sifonkia, joka ei oikein näin kesähelteillä riitä Sinne on kuitenkin tullut hankittua kaikkea mukavaa sisustusesinettä, kuten ylellinen musta kattokruunu, ornamenttikuvioinen lukulamppu, mustakehyksinen kiekurainen pöytäpeili, mustaan iltapukuun pukeutuneen naisen muotoinen koruteline ja joka gootin Ikean Ung-kehys, jonka sisään askartelin itse seinätarran.

Olohuonetta kutsun "kasvihuoneeksi", koska sen sisustuksessa hallitsevat vihreä, musta ja tummanruskea. Myös kaikki huonekasvimme ovat levittäytyneet sinne. Ikkunassa roikkuu tuikkulyhtyjä ja kynttiläkippoja sekä -jalkoja on joka nurkassa. Kotimme oudommat sisutusesineet, kuten vihreän krominhohtoinen bulldoggi-säästölipas, kaksiosainen diskopallo ja hiuslisäketelineenä toimiva luonnollisen kokoinen mallinukke-torso, ovat olohuoneessa.

Mustaa metallista kiekuraa löytyy myös kylppäristä ja keittiöstä, keittiössä yhdistyen rustiikkiseen maalaishenkeen. Rakastan tätä kotia, vielä pitäisi saada parveke kesäasuttavaksi
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #432
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.05.2010 21:57
Kuulostaa tosi hyvältä, Kryonik. Minusta tuntuu että asunnon sisustaminen + remontointi on ikuisuusprojekti, tässä on kohta vuosi vierähtänyt enkä vieläkään ole saanut asuntoani mieleisekseni...mitä kauemmin olen antanut sisustuksen olla vaillinaisena tai sitä viimeistä silausta vailla, sen vaikemapaa on saattaa niitä projekteja loppuun. Valitettavasti olen suurten linjojen ihminen, hahmotan paremmin kokonaisuuksia yksityiskohtien sijaan, joten minun vaikeaa keksiä mitään kivoja pikku knoppeja huusholliini. Suuria viherkasveja pitäisi hankkia enemmän, ne olisivat minulle sopiva, helppo ratkaisu. Ja seuraavassa asunnossani on takuulla parveke...
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #433
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.05.2010 13:57
Saakohan mistään mustia pitsiverhoja?

Olen äskettäin muuttanut ja kämppä on jo aika gootti. Harmi kun kerralla ei ole laittaa hirveitä summia huonekaluihin ja sisustukseen. Seinät aion vielä jossain vaiheessa maalata...
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #434
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.05.2010 16:05

Lainaus: Necroerotica

mustia pitsiverhoja?

Mars kangaskauppaan. Sieltä luulisi löytyvän jos jonkinlaista verhoiksi kelpaavaa pitsiä. Minunkin pitäisi alkaa suunnitella makuuhuoneen seinän maalaamista, koska nykyinen violetin sävy ei silmääni miellytä. Päivänvalossa se on liian vaalea. Ajattelin, että voisi ehkä jotain mustia oksakuvioita tms. kyhätä violettiin seinään. Muut seinät makuuhuoneessa ovat valkoisia, minulle riittää yksi nk. tehosteseinä.
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #435
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 29.05.2010 19:42
Näin ihania sabluunoita jossain, en muista missä, millä voi maalata seinään kuvioita. Ajattelin violetteja seiniä ja hopeisia tai mustia kuvioita niihin .
Kirjoittanut: blutengel (Jäsen)
 • #436
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 10.06.2010 13:34
heipsan, toivottavasti tää on oikeassa osiossa. ajattelin kysyä jos joku teistä tietäisi kun gootti sisustusta teillä on enemmän tai vähemmän, kyselisin mistä (netistä) voisi tilailla silkkisiä/satiinisia päiväpeittoja.(kun monilla teistä varmaankin on) ja siis vaaleanpunainen/pinkki/fuksian värisenä. ainut mitä minä löysin on tumman punaisena, ja beigenä (nyt en muista ulkoa sitä sivua) mut ne on väärän väriset! tietty mietin sen beigen kohalla että pystyyköhän sitä värjäämään jollain kangas väreillä, mut mietityttää että tuleeko siitä laikukas, tai väärän sävyinen, tai että meneekö kangas pilalle. ehkä teillä ei se vaaleenpunanen/pinkki oo ykkösenä gootti sisustuksessa tiedän, mutta onhan joillakin(?) pinkkimusta tyyli....
tai jos satiini lakanoita tms.metsästätte niin oletteko törmänneet pinkki versioihin....
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #437
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 11.06.2010 08:50
Jotexilla on varmaan jotain... Oma päiväpeitteeni on joko valkoinen tai punainen, riippuu jaksanko pedata sänkyä ja kummassa on vähemmän koirankarvoja. Pitänee käydä pöllyttämässä molemmat joku päivä.
Omat mustat satiinilakanani ovat ihan vaan Jyskistä, tosin ne palvelevat verhoina kun ne ovat mielestäni melkoisen epäkäytännölliset oikeassa tehtävässään... Pimentävät muuten tosi hyvin!

Oma sisustukseni on nyt ihan retuperällä, kämppä näyttää huonekaluhallilta. Muutan kuun vaihteessa ja hommasin uuteen kämppään ruokaryhmän joka on osina pitkin poikin tätä nykyistä luolaa. Uuden huushollin sisustus on vielä auki, isommille huonekaluille on jo paikat mutta siihen se sitten jääkin. Argh.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #438
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.06.2010 00:16
No synkkä nyt ei todellakaan mielestäni. Lähinnä tällainen kotoisa luola.

Sängyssä on kiva metallipääty. Sellainen mustanharmaa.
Verhot on viininpunaiset ja niissä on koukeroita/köynnöskuvioita. Kun muutin tänne isäni kommentti verhojen luomasta vaikutelmasta oli: "täähän näyttää ihan vanhalta venäläiseltä bordellilta!"
Työpöytäni vie suuren osan pinta-alasta. Massiivinen kokopuinen pöytä, tummaksi petsattua tammea. Tämä kuului aikoinaan isoisälleni ja rakastan tätä pöytää pienen sydämeni pohjasta. Ihan sama vaikka veisi miten tilaa, en luovu!
Tasot on muutkin enimmäkseen joko mustia tai tummaksi petsattuja. Osa valitettavasti Ikeaa, osa onneksi perintöä sukulaisilta ja kirpparilöytöjä.
Ja sitten on tummanruskea nahkanojatuoli.

Kirjahyllyn päällä on isältäni joululahjaksi saatu katana.
Seinillä on Egyptistä ostettuja papyrusmaalauksia. Alusta loppuun käsin tehtyjä. Niihin tuli investoitua, mutta ovat sen arvoisia. Olohuoneen seinällä on Bastet ja sängyn vierellä on siipensä levittävä Isis.
Hyllytason lisääntymisen vuoksi uutta seinäpaikkaa etsii myös Venetsiasta tuotu käsin tehty naamio.

Vaikutelmaa pehmentävät kissan kiipeilypuu, jumalattoman ruma siniharmaa sohva, joka ei sovi lainkaan muuhun sisustukseen, lukuisat pehmolelut hyllyissä (niitä kurkkii kirjojen päältä, välistä, alahyllyiltä ja vähän kaikkialta muualtakin) ja kotoisa sotku. Rakastan kämppääni täysin. En tiedä miten voin koskaan muuttaa tästä pois. Snif.
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #439
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.06.2010 14:53
Olen aina halunnut violetit seinät, kohta saan ne. Vierailu maalikauppaan ja helvetillinen tapettien repiminen edessä.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #440
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 20.06.2010 16:39

Lainaus: Necroerotica

tapettien repiminen edessä.

Se on kivaa hommaa, jos ei ole gyproc-seinä. Siitä ei lähde mikään irti, mikä siihen kerran on liisteröity. Omassa kämpässäni jouduin laittamaan uudet seinälevyt vanhojen tapettien päälle, koska muutoin olisi tullut poru.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit