Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottisisustus

Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #521
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 20.11.2012 22:18

Lainaus: Chuuko

Kaappitilaa on meijän astiastolle vähän turhankin paljon, osa kaapeista kumisee tyhjyyttään, ja tasotilaa ihan sopivasti. Ainoa vaan, että työtasot saisivat olla jokusen senttiä korkeammalla, ollaan sen verran pitkiä ihmisiä molemmat ja työtasot on rakennettu jollein hobiteille... Tiskaaminen on aina tuskaa epäergonomisen asennon takia.


Itselläkin oli edellisessä asunnossa turkasen paljon kaappitilaa keittiössä ja keittiö vielä vei puolet koko asunnon pinta-alasta. Toinen puoli piti jakaa olohuoneeksi ja makuuhuoneeksi ja yhtä seinää peitti melkein koko leveydeltään liukuovikaapisto, koska muuta säilytystilaa ei ollut. Tämän asunnon ainut hyvä puoli olikin tilava keittiö sekä hirsiseinät.

Mitätulee mataliin työtasoihin niin huomasin itse saman ongelman yhdessä vanhassa asunnossa. Haarat levällään sai astiat tiskata muuten kipeyty selkä.
Kirjoittanut: DarkAngel (Jäsen)
 • #522
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.01.2013 16:28
Mun huone ei TODELLAKAAN oo goottimainen, kadun nyt sitä, että halusin pienempänä takaseinän vaaleenvihreeks... Eli mul on tavallinen valkonen sänky Ja kolme isoa valkosta kirjahyllyä joissa on myös koristeita ja muuta sälää... sitte on valkonen minilipasto, vaaleenvihreet läpikuultavat verhot, vaaleenvihree päiväpeitto, jonka laitoin jonki aikaa sitte väärin päin, koska nurja puoli on tumman harmaa... Seinillä on PALJON hevosjulisteita, joista en tule koskaan luopumaan... Ja sit on viel vihree karvamatto Pian mulle onneks ostetaan samanlaiset verhot ku nykyään, mut mustat + musta päiväpeitto yms. mut mun pitää jättää vihree tehosteväriks... Ja sit ostan kumilepakoita ja pääkallokoristeita yms.
Kirjoittanut: kalmakoira (Jäsen)
 • #523
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 07.04.2013 20:10
Mun kämpästä ei näy melkein ollenkaa mitkää goottijutut ku ei rahat taho riittää sisustamiseen :// olisko jollai ehdottaa jtn kauppaa mistä sais goottikamaa halvalla, paitsi kirppareista? D sellaista kaikkea pikku kamaa
Kirjoittanut: AmAstermind (Jäsen)
 • #524
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.06.2013 23:00
Tässä onkin mielenkiintoinen projekti tulossa; olen muuttamassa ensikuun puolessa kerrostaloyksiöön, 34 neliötä. Kaikki valkoista, paitsi vessa, jossa on aika söpöt punaruskeat kukkaislaatat D
Täällä joskus mainittiin tuo lahjapaperilla ja kakspuolisella teipillä tapetointi, testaan tämän käytännössä. Tykkään paljon tummasta puusta ja vanhan kunnon hyvän ajan huonekaluista, hippimäisistä tekstiileistä vähän tummemmissa sävyissä. Seiniä tapetoin aina vanhoilla kartoilla, fantasiamaailmojen kartoilla ja mielenkiintoisilla julisteilla. Jatkan varmasti tällä teemalla. Mukanani muutossa on vain sohvaksi naamioitu, levitettävä parisänky ja keittiön tummapintainen pöytä tuoleineen, yhdet mustat pitsiverhot ja kirjani. (tietty kaikki muu sälä mutta mutta sisustuksen kannalta tärkeää!) Olen vielä kahden vaiheilla otanko matkaan itse päälystämäni hyllyt, sarjakuvilla joskus tapetoin ne, mutta kun on semmoiset mitkä ruuvataan seinään, eikä tiedä vielä saanko.
Ai niin, mummo lupasi kaksi pientä tummapintaista pöytää. Ei ole ensimäinen kerta kun asun omillani mutta nuo on ihan täpinöissään
Mitäs muuta tekisin kämpälle? Tuon vessan kanssa saatan tarvita luovaa apua
Kirjoittanut: Wormboy (Jäsen)
 • #525
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 08.09.2013 18:54
Onko teillä aikuisilla gooteilla kämpissänne julisteita vai onko se ihan teinijuttu
Sitten kaukana tulevaisuudessa kun asun ihan omassa asunnossa, haluaisin sellasen käytävän, mikä on ihan täynnä tauluja. Mutta ei maalauksia, vaan kehystettyjä julisteita. Oisko aika cool jos ois sellaset paksut kehykset joissa on joku Anna Varney Cantodean kuva. Sellasta porukkaa molemmin puolin tummanvihreillä seinillä...
Mutta tietty ne isot kehykset on helvetin kalliita.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #526
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 08.09.2013 19:45

Lainaus: Wormboy

Onko teillä aikuisilla gooteilla kämpissänne julisteita vai onko se ihan teinijuttu

Paras puoli aikuisuudessa (jos sellaista nyt edes on olemassa, mä alan olla aika varma että kyseessä on jonkinlainen huijaus) on se että saa ihan itse päättää mitä seinälleen laittaa!

Itselläni on seinillä lähinnä maalauksia, mutta pehmolelut ja fanituotteet kirjahyllyssä tasapainottavat tilannetta hiukan. Ja noi maalauksetkaan ei siis todellakaan ole mitään öljyväritöitä ja taistelevia metsoja. Lähinnä arkeologiaan liittyvää kuvitusta ja yksi kaverin tekemä kuva. Suurin osa kavereista on tapetoinut kämppänsä pääasiassa (fani)julisteilla ja useimmilla mittari näyttää jo reippaasti yli kahtakymppiä. Aikuisuudesta voi kunkin kohdalla olla montaa mieltä, mutta hienoja seiniä löytyy jokaisen luota.

Jos tykkää julisteista niin sitten kannattaa laittaa niitä oman kämppänsä seinälle. Ei siellä viihdy jos sen sisustaa jonkun muun maun mukaan.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.09.2013 20:14

Lainaus: AmAstermind

Täällä joskus mainittiin tuo lahjapaperilla ja kakspuolisella teipillä tapetointi, testaan tämän käytännössä.

Postauksesta on jo aikaa, mutta en suosittelisi laittamaan kaksipuoleista teippiä mihinkään mistä se pitää vielä joskus saada irti. Se ei nimittäin lähde, ainakaan siististi

Omat julisteet ja seinäliput ovat vanhemmiten päätyneet kaapin perukoille. Ei siksi että ne olisivat jotenkin noloja, vaan siksi että maku on muuttunut sisustuksen suhteen eikä siisteintäkään levynkantta välttämättä jaksa katsella päivittäin. Kämpästä löytyy tällä hetkellä yksi juliste, joku ranskalainen absinttimainos 1800-luvulta. Sekin oli pitkään kehystettynä kunnes sekundakoukku antoi periksi ja sekundakehykset menivät palasiksi pudotessaan seinältä. Yhdessä firmassa oli kyllä tosi siististi toteutettu julisteseinä. Tyypit olivat keränneet ilmeisesti kadulta ja baareista valtavasti keikkajulisteita ja liisteröineet ne koko seinän peittäväksi tasaiseksi tapetiksi. Jos miulla on joskus työ- tai harrastushuone tai salakapakka niin toteutan samanlaisen
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.09.2013 06:23

Lainaus: Nordis

Postauksesta on jo aikaa, mutta en suosittelisi laittamaan kaksipuoleista teippiä mihinkään mistä se pitää vielä joskus saada irti. Se ei nimittäin lähde, ainakaan siististi

Elä nyt viitti pelotella. Minä olen nimittäin laittanut jotain hengailemaan seinille kaksipuoleisella ja haluan elää sellaisessa uskossa, että ne lähtevät tarvittaessa jotenkuten siististi. Löysin jostain netistä jotain suihketta, jolla sen pitäisi irrota. Jotkut suosittelevat liimakohdan höyryttämistä.
Kirjoittanut: Satanica (Jäsen)
 • #529
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.09.2013 12:44

Lainaus: poison

Tää on ehkä hassu aihe, mut olis kiva tietää että onko teillä jotenkin goottius otettu huomioon kämpän sisustuksessa? Onko synkeäksi tehty "luola" vai jotain muuta.


Oma huoneeni on hyvin kaukana goottityylistä jos mukaan ei lueta ziljoonaa bändijulistetta, joilla olen siniset tapettini vuorannut. Toki minulta löytyy musta päiväpeitto ja verhot, mutta siinä se gotiikkuus sitten olikin. Tosin aion kyllä sitten omaan kotiini hieman enemmän panostaa (asun siis vielä porukoillani, unfortunately) kaikilla koriste-esineillä sun muilla. Värimaailmaksi olen kaavaillut mustaa ja violettia jo pidemmän aikaa, mutta sitä on turha miettiä vielä hetkeen, sillä kotoa pois muuttaminen tapahtuu aikaisintaan vuoden kahden päästä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit