Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat (osa 2.)

Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #261
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.12.2010 13:48

Lainaus: Morso

Mikä on tällaisen lävistyksen nimi?

En tiedä nimestä, mutta oli pakko vain tulla sanomaan HYI YÄK YYY! AAARGHT! PAINAJAISIA! Minulla on julmettu silmäfobia ja silti piti uteliaisuudesta vilkaista linkkiä ja nyt kadun. En ehkä voisi lainkaan hengailla ihmisen kanssa jolla on tuollainen lävistys, koska jo kuvan katsominen tekee pahaa.
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.12.2010 18:48

Lainaus: Morso

Mikä on tällaisen lävistyksen nimi? URL

Kys. lävistyksellä ei oo varsinaista nimeä, englanniks se on vaan pelkkä eyelid piercing. Kuuklea saa käyttää ihan itsekin.
Suosittelen myös BME:n wikiä aiheesta kiinnostuneille. Huom. sivusto on englanniksi ja saattaa sisältää joitakin häiritsevää materiaalia.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.12.2010 23:12

Lainaus: Morso

Mikä on tällaisen lävistyksen nimi?


Photoshop. Tai ainakin toivon niin sillä muuten tuo on vain huomionhakuista retardiutta parhaimmillaan...
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 22.12.2010 00:02

Lainaus: Piiskansiima

Photoshop. Tai ainakin toivon niin sillä muuten tuo on vain huomionhakuista retardiutta parhaimmillaan...


Samaa toivon minäkin, sillä luulisi, että kukaan oikeasti ammattitaitoinen lävistäjä ei tuollaista edes tekisi. Ei voi mitenkään tehdä hyvää silmälle se, että jatkuvasti metallirengas hankaa vasten.

Olisin yhdessä vaiheessa halunnut ottaa poskilävistykset, mutta jäi sitten tekemättä kun Skotlannissa lävistäjä selitti, ettei niitä tee, koska niissä on riski halvaannuttaa kasvot tai vahingoittaa niitä muuten, kun lävistys menisi lihasten läpi. Suomesta en tiedä, mutta USA:ssa ainakin joissakin osavaltioissa niitä tehdään. Harmi, mutta en halua riskeerata kasvojani vain parin lävistyksen takia.
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.12.2010 10:50

Lainaus: Iiriva

Skotlannissa lävistäjä selitti, ettei niitä tee, koska niissä on riski halvaannuttaa kasvot tai vahingoittaa niitä muuten, kun lävistys menisi lihasten läpi.


Tuo on kyllä ihan totta, mutta uskon että riski on hyvin pieni jos lävistykset ottaa ne lävistykset hallitsevalla tekijällä. Uskoisin esmes. Samppa Von Cyborg olisi osaava herrashenkilö, eli mies joka omistaa Mad Max Tattoo & Piercining Tampereella, Von Cyborg on nimittäin keksinyt uusia lävistyksiä ja tapoja joilla niitä tehdään ihan kansainvälisellä tasolla. Von Cyborg on myös helposti tunnistettavissa.
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #266
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.12.2010 12:06
Poskilävistykset houkuttaisi täälläkin, samoin labret. Ei vaan tuo lähipiiri ymmärrä asian päälle yhtään, joten kritiikki on kovaa. Ensi kuussa menen ihan 100-varmasti tatuoijalle hakkauttamaan niskaani kuvan, synttärilahjaksi itselleni.
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.12.2010 21:10

Lainaus: Jezebel

Ei vaan tuo lähipiiri ymmärrä asian päälle yhtään, joten kritiikki on kovaa.

Mitä siitä? Se on siun oma keho, omat aivot ja omat päätökset. Kaikkia ei voi aina miellyttää, mutta ajattele tässä tapauksessa enemmän itteäs ku muita.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #268
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.12.2010 23:37
Minun mielestäni poskilävistys on kyllä harvinaisen huono idea. Ne voi kyllä olla ihan kivan näköisiä, mutta ennen kuin hommaatte sellaiset, niin käykäähän katsomassa netissä kuvia ihmisistä, joilla on ollut poskessa läväri, mutta jotka ovat ottaneet sellaisen pois. On ainakin mun näkemien esimerkkien perusteella jättänyt aika ruman jäljen poskeen. Kaikista lävistyksistähän jää jäljet, mutta poskessa ne näyttävät erityisen rumalta.
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #269
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 23.12.2010 17:19

Lainaus: Iiriva

Skotlannissa lävistäjä selitti, ettei niitä tee, koska niissä on riski halvaannuttaa kasvot

Lähestulkoon jokaisessa lävistyksessä on halvaantumisen riski, ainakin jokaisen lävistyksen kohdalla siitä pelotellaan. Ja kun vertaa lukuja hermovauriot lävistyksistä vs. halvaantuminen kun joku ajaa päälle, niin lävistäminen on kaiketi paljon turvallisempaa kuin kadulla käveleminen. Toisaalta kukaan joka ei halua halvaantua ei mene tahallaan hyppää auton alle, lävistämistä harkitseva on kuitenkin tietoinen mahdollisesta riskistä.

Lainaus: Niflheim

Mitä siitä? Se on siun oma keho, omat aivot ja omat päätökset.

Itselläni on sama ongelma: vanhempani eivät hyväksy tatuointeja. Ja mitään näkyviä tatuointeja tai kasvojen alueen lävistyksiä en ole ottanut (vaikka monesti mieli on tehnyt) koska kuitenkin kunnioitan niin paljon vanhempiani ja mielelläni pidän heihin suhteen kunnossa. Aina on ne kolikon kaksi puolta
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.12.2010 23:40

Lainaus: groomeri

kunnioitan niin paljon vanhempiani ja mielelläni pidän heihin suhteen kunnossa.

Ymmärrän tuon kannan kyllä ihan hyvin. Miulla on ollut niin että äitillä nyt on 5 tatuointia joten se on aina ollut sitä mieltä että ota vaikka koko kroppa täyteen mustetta jos siltä tuntuu, mutta läväreitä en saanut ottaa ennen kun olin 18v, eikä se mamma silloinkaan tykännyt mutta nyt se on jo ihan tottunut tähän rei'ittämiseen. Intin jälkeen otan vielä lisääkin läväreitä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit