Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kuluttaja-asiainketju; gootti.netin laatuvalvomo!

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 18.03.2010 13:31
Saitko huonoa palvelua? Oliko tietystä paikasta ostamasi elintarvike ala-arvoinen? Irtosiko uusista housuista ensi käyttökerralla nappi? Täällä sopii jakaa kokemuksia kaupoista, tuotteista ja negatiivisista kulutuskokemuksista ylipäätään, niin muut osaavat olla varovaisia! Toisaalta kolikon kääntöpuoli - mistä olet saanut aina moitteetonta palvelua ja kuvausta vastanneita tuotteita? Mihin olet äärimmäisen tyytyväinen?
Kirjoittanut: Fenrisulfur (Jäsen)
 • #2
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.03.2010 17:18
Kuten jo valitus ketjussa sanoin, euromarketista ostamassa pakaste kebabissa oli seassa kuollut kärpäinen ja ranskanperunoissa monta vihreäksi mennyttä kohtaa.

Myivät myös vanhentunutta kastiketta, tosin siitä sai rahat takaisin ja uuden pullon kastiketta ilmaiseksi.

Kuitissa kyllä luki että palautus on luottamuksellista tietoa teenkö nyt vääryyttäkun kerroin asiasta täällä? muokatkaa viestini tyhjäksi jos toimitan tässä rikosta.
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 18.03.2010 17:23

Lainaus: Fenrisulfur

Kuitissa kyllä luki että palautus on luottamuksellista tietoa teenkö nyt vääryyttäkun kerroin asiasta täällä? muokatkaa viestini tyhjäksi jos toimitan tässä rikosta.

lähinnä varmaan luottamuksellista toiseen suuntaan, että heillä ei ole oikeutta kertoa kellekkään notta TUO se oli joka palautti sitäjasitä.. En ole varma mutta näin sitä luulisi.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.03.2010 17:42

Lainaus: Fenrisulfur

teenkö nyt vääryyttäkun kerroin asiasta täällä?


Tuskin, sillä siinä tapauksessa melkoisella osalla suomalaisista olisi jonkinsorttinen syyte niskassa. Komppaan siis Groomeria.

Tämä on kyllä hyvä ketjunaloitus ja aiheesta riittää varmasti jauhettavaa pitkälle. Muistetaanhan kuitenkin pitää nurinat asiallisella tasolla vaikka kuinka veetuttaisi, jooko.

Fenrisulfurin tekstistä tuli mieleen, että varsinkin isoissa ruokamarketeissa pitää kyllä aina katsoa joka ikisen ostamansa tuotteen päiväys, hyllyistä löytyy välillä sellaisia kuvotuksia että huh. Ehkä pahin oli kun kävin kertomassa Prisman työntekijälle että hyllyssä oli harmaanvihreää chilikastiketta.
Kirjoittanut: Fenrisulfur (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.03.2010 17:44
Kannattaa ottaa niitä vanhoja niin saat uuden ilmaseks, eine saa myydä vanhoja ilmoittamatta siitä kun ei kaikki ihmiset kiireessä huomaa tai huononäköset jos on pienellä.

Nyt tosin ei ollu pienellä eikä huononäkönen en vaan ajatellut koko asiaa.
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • #6
 • • Muokkasi: Gothica
 • Lähetetty: 18.03.2010 17:48
Täytyy kyllä sanoa, että eräästä Miramen huulirasvasta on huonoja kokemuksia. Se oli tehoton, huono ja vielä hajosi muutaman käytön jälkeen, kun rasvapuikko liiskantui. Enkä edes painanut kovin lujaa.
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 18.03.2010 18:57
Tänään myyjäkollegani (hentoinen nainen) oli saanut palautetta huonosta palvelusta kun hän ei avajaispäivänä tullut kantamaan kiuasta autoon
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.03.2010 19:14
Lähikaupassani salessa, on hedelmät kovin huonossa hapessa, ne ovat jo hyllyssä nahkistuneita. Mandariinit näyttivät ihan hyviltä mutta ne maistuivat ihan kummalliselta... jeejee.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti++
 • • Muokkasi: Faith Black
 • Lähetetty: 18.03.2010 20:10
K-kaupasta olen ostanut päivän vanhoja wieninleikkeitä, joiden päivämäärän noteerasin vasta kotona. Söin ne joka tapauksessa, ei liha ole yhdessä päivässä pilalla, enkä niin ollen jaksanut lähteä valittamaan kyseiseen kauppaan.

Sokokselta ostin alennuksesta laukun tammikuussa (ei ollut mainintaa kakkoslaadusta tai muuta vastaavaa, ihan normaali viimeisten kappaleiden alennusmyynti) ja kantohihnat alkoivat murtumaan alle kuukauden käytön jälkeen. Tästäkään en mennyt valittamaan, koska tottapuhuen tajusin vasta nyt, että olisin voinut mennä asiasta sanomaan. Normaalissa käytössä lyhyen ajan sisällä hajonneista alennustuotteistahan saa myös korvauksen (tai ainakin pitäisi saada) mikäli kyseessä ei ole kakkoslaaduksi tai muuten virheelliseksi jo kaupassa ilmoitettu tuote. Nojaa, eipä tuolla sinänsä niin väliä ole, kun maksoin laukusta vain kympin, vaikka todella hyvä laukku muuten olisi ollutkin, juuri tarkoitukseeni sopiva. Nyt on edessä uuden käyttölaukun etsiminen. Ja aion vastedes ostaa vain superkalliita nahkaisia, josko ne kestäisivät.
Kirjoittanut: blood (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 18.03.2010 22:10
Mun täytyy kehua tuota living dead soulin laukkuani. Vuosi(vai jopa pari) sitten ostin, käyttänyt suht ahkerasti ja ihan uudenveroinen. Käsinpesun on kestänyt hyvin, tilava, saa joko olkalaukuksi pitkän irroitettavan hihnan takia (arkena käy hyvin) ja taas käsilaukuksi kun irroittaa hihnan (bilettämään). Todella tilava, monta taskua ja vetskaritaskujakin kolme kappaletta. Hinta oli musta aika suolainen, 39e, kun ajattelin, että vuotta pidemmälle ei mennä ilman että vuori hajoaa. Mutta siis kaikinpuolin hinta/laatu suhde kohdallaan.
Yleisesti saan laukut jo vuoden ahkeralla käytöllä hirveen näköisiksi (johtunee varmaan huonosta laadusta, halpa ei aina ole hyvää).

Huonoja ostoksia mm. citymarketista ostamani keinonahkatakki tikkivuorella, ekalla viikolla lähti jo vyönlenkit irtoilemaan (vaikken edes käytä sitä vyötä!) ja olkapäältä tamppisysteemi on irti. Menisin valittamaan jos olisi kuitti vielä tallella.
Myöskin dinskon peruskenkulit on aika laadutonta kamaa, saumauksista tulee vesi läpi, ja jonkun ajan päästä alkaa kuoriutumaan pohjakin useimmiten irti kengästä.. Sit taas jotkut kengät on ihan hyvälaatuisia ja saattavat parikin vuotta kestää. Arpapeliä.

Ja tikkurilan valintatalossa on maailman nyrpeimmät kassatädit! Nuo keski-iässä olevat naiset tuntuvat olevan niin kypsiä työhönsä. Vältän siis paikkaa aina jos vaan mahdollista. Emmä mitään kestohymyä kaipaa, mut ois kiva olla tiuskimatta asiakkaille. Emmäkään tiuski vaikka asiakas huutais kurkku suorana (tosin silloin en enää jaksa noteerata, onneks esimiehet on sitä varten et ne voi hoitaa noi vaikeet ja vänkääjät).
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit