Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

millaisiin vaatteisiin haluaisitte pukeutua?

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 24.01.2009 23:49
Detteri

Mutta kun headdressit ovat niin 1998... Hanki sitten edes laadukkaista materiaaleista tehty, eikä esimerkiksi tällaisia:'
Tuo pitsi on aivan kamalaa, ompelujälki rumaa, ja malli hirvittävä.
Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
 • #162
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.01.2009 00:35
En erityisemmin yksittäisi väätekkappaleita sinänsä toivo, kun jos suunnittelen ostavani jotain, pyrin suunnittelemaan asukokonaisuuden ensin tietty. Tässä olisi jotenkuten mietityt.

(Kirjoitin tähän ns. S.W.A.T kokonaisuudesta ihan mukavan pätkän tekstiä, mutta läppäri dillas jotain ja poisti kaiken, joten jätän sen nyt kirjoittamatta. Kuvailen sen sitten joskus.)

WW2 (World War 2, toinen maailmansota) setti: Perinteisesti isossa osassa olisi oliivinvihreä ja sivuvärinä musta. Housuina toimisivat joko oliivinvihreät tai mustat armeijahousut, riippuen siitä tarvitseeko kokonaisuuden väriä tasapainotta mustalla pois oliivinvihreästä (renksuhousutkin ovat mahdolliset, jotta tulisi urbaanimpi käsitys. Tosin, sitten pitäisi olla jotain muuta 'erikoista' niiden kanssa, jottei se näyttäisi liian hölmöltä). Housujen lahkeet olisivat armeijan tapaan sullotta maihareihin, sillä tavalla että tulisi se ''pussihousu'' effekti, eikä että ne olisivat tiukasti pohkeessa kiinni. Mahdollisesti henkselit roikkuisivat housuista, ikään kuin halppisrenksuhousuina, mutta silti pidättäytyen aika tiukasti toisen maailamansodan teemaan.
Paitana menisi perus oliivinvihreä armeijakauluspaita (aka kauluspaita epoleteilla), jossa mahdollisesti olisi jonkinmoisia kangasmerkkejä hihoissa/rintakehässä. Viileempinä ilmoina repisin kokopitkän, oliivinvihreän takin niskaani (kuva: http://www.emp-online.fi/pics/300_138091am.jpg ) ja tummanruskea rähinäremmi messinkisillä metalliosilla päälle (päivät jolloin ei tarvitse takkia, luultavasti pistäisin vyön paidan päälle). Pään lämpimiksi tarvittaessa pistän mustan / oliivinvihreän pipon (muuten olisi minun perinteinen keesikampaus vain). Myös industrial tyyliset kokkelit taikka ajolasit roikkuisivat otsalla. Hanskoiksi olisi neljä vaihtoehtoa: mustat kynsikkäät, mustat nahkakynsikkäät, mustat nahkahanskat taikka tällaiset http://www.varusteleka.eu/prebeo/pictures/400.jpg .

Ja jos joskus ois tarvis tälläytyä naamiaisiin, laittaisin kaasunaamarin ja oliivinvihreä koppalakin päähän. Elikkäs asu olisi kaasunaamarinen upseeri.

Huh, siinä taisi olla kaikki tältä erää. Tulikohan mainituksi sana 'oliivinvihreä' tarpeeksi monta kertaa? Kuitenkin, ihan hetin en moisissa vetimissä liikuskele, omistamistani tavaroista puuttuu vielä puolet (lukuunottamatta takkia ja kauluspaitaa, jotka ovat tulossa postissa, toivottavasti...).
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.01.2009 11:29
Kyllähän ne korsetit, tyllihameet sun muut ihanuudet kiehtois ja niitä haluais pitää. Myös jotku nätit kengät ja pitkä takki olisivat ihanat. Mutta meinaa vaan tuon itsetunnon kanssa olla vähän ongelmia..
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.01.2009 12:45
Tyhjäpää

Tosin tyllihameetkin ovat niin 2004 että huh huh. Saisivat jäädä historian tyylimokien joukkoon ja unohtua sinne - samoin kuin vyölaukut, olkatoppaukset ja permikset, tai meillä gööttipiireissä raitasukat, muoviluukorsetit ja rumat minisilinterit...
Kirjoittanut: MissAnnThrope (Aktiivi)
 • #165
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.01.2009 16:04
toiveita olisi, vaan kun ei ole rahaa.
- nätit ja sirot korolliset saapikkaat
- megakorkeat peeptoe kengät, jotka ovat niin epäkäytännölliset, että soveltuvat vaan poseiluun.
- yksi alirinnakorsetti ja yksi ylirinnankorsetti lisää
- lateksinen hame (siis ihan kunnon pieliä pitkin menevää kumia)
- pillerihattu tai pari
Kirjoittanut: Detteri (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.02.2009 17:45
Ääh, eilen törmäsin Cittarissa upeisiin mustiin korkkareihin Niissä oli rusetti päällä, aivan ihanuudet, mutta... lähes 50, joten ei ollut varaa, nyyh
Kirjoittanut: Morfoula (Jäsen)
 • #167
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.02.2009 18:47
Yksinkertaisesti jos vain saisin lisää vaatteita, se helpottaisi jo paljon. Kuullostakoon vain kuinka kornilta, mutta haluaisin tyyliini enemmän viktoriaanisia vaikutteita. Toisaalta taas pidän vähän ns. räväkämmästäkin pukeutumisesta. Eli varsin mielenkiintoinen ristiriita tässä. Olisi ihanaa jos voisi käyttää joka päivä vain hameita/mekkoja. Viittojakaan en sulkisi juhlavamassa pukeutumisesta pois, vaikka joidenkin mielestä ne ovat so last year tai muuten vain naurettava klisee. Lisäksi kaipaisin vaatekaappiini kunnon metalliluitettua vyötärökorsettia, tyylikästä korsetin alle sopivaa paitaa, uusia hameita ja vaikka mitä muuta..
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.02.2009 19:05

Lainaus: Tyhjäpää

Kyllähän ne korsetit, tyllihameet sun muut ihanuudet kiehtois ja niitä haluais pitää. Myös jotku nätit kengät ja pitkä takki olisivat ihanat. Mutta meinaa vaan tuon itsetunnon kanssa olla vähän ongelmia..


Anna hyvä ihminen mennä vaan äläkä välitä muiden mielipiteistä, uskalla olla sitä mitä haluat

Mä oon ite tyytyväinen siihen miten pukeudun, vaatteet on melkoisen naisellisia.
Tykkään korkeakorollisista kauniista saapikkaista, mutta talvisin mieluummin pidän tasapaksuisia platform kenkiä, etten olisi naamallani joka sekuntti.
Kirjoittanut: warheart (Jäsen)
 • #169
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.02.2009 20:02
Goottityylinen miesten hame olis mukava. Täydentäs hyvin morticiasta tuo bondagehame, kun on jo tuo bondagepaita
Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
 • #170
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.02.2009 18:37
Olisi myös muuten ihan vain ulkonäön vuoksi pukeutua SS upseerin / sotilaan univormuun (tietämättömille SS:llä tarkoitetaan natsien sotilaita). Ironisesti kyllä, koska vihaan natsismia ja natsien tekoja toisessa maailmansodassa, minusta SS univormut ovat hienoimpia armeijavaatteita mitä olen nähnyt. Korkeintaan ehkä joskus jonnekki naamiaisiin saattaisin saapua SS upseerina, mutta kieltäydyn pukeutua julkisesti sellaiseksi jota minä, ja miljoonat muut, vihaavat. Ehkä joskus löytäisi / väsäisi sellaisen asukokonaisuuden, joka on yhtä hyvän näköinen, muttei olisi kuitenkaan natsien symboli, y'know.


...mutta kun harmaa SS upseerin univormu on niin hieno...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit