Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Täytyykö gootin olla kaunis?

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.11.2007 16:49
Lopputulos taitaa olla, että gootteja on monenlaisia, kauneuskäsitys on vaihteleva ja että fraasi "jokainen on kaunis" on silkkaa shaibea.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 01.11.2007 17:00

Lainaus: Mariel

Onkohan tämä keskustelu vähän turha...


Onhan tämä vähän, jos ei tee tikusta asiaa ja rönsyile. Ja nimeni on sentään Ines "Tikusta asiaa ja rönsyilyä peliin" -Lukkanen.
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.11.2007 14:08

Lainaus: Heetteri

Ines "Tikusta asiaa ja rönsyilyä peliin" -Lukkanen.


xD Eikai sit mitään muuta voi odottaakaan ku tikusta asiaa vai?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 06.11.2007 20:02

Lainaus: Mariel

xD Eikai sit mitään muuta voi odottaakaan ku tikusta asiaa vai?


Jep. "TÄYTYYKÖ GOOTIN OLLA TIKKU?"
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.11.2007 10:47
Vai voiko gootti valita onko Tiku vai Taku?
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.11.2007 11:08

Lainaus: Piiskansiima

Vai voiko gootti valita onko Tiku vai Taku?


Asiaa!
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.11.2007 15:21
Jees, rajua asiaa!!! Heitetään huumoriks ja annetaan koko jutun olla xD
Kirjoittanut: Viiru (Jäsen)
 • #198
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.11.2007 17:01
Kuinka pitkästi teidän täytyy tuijottaa pintaa ennen kuin sen pinnan alla oleva ihminen tulee esiin?

"gootti mallit on niin pinnallisia ja eivätkä kutsu meitä tavallisia ruppanoita yhteisöön joka on tarkoitettu malleille, olen minäkin ollut pienenä siellä ja täällä kuvattuna jouluna."


Kuten Vammahaltia sanoi, menkää juttelemaan niin ei tarvitse tuomita ulkonäön perusteella (vaikka olisi kaunis,,,tms) vaan sen mitä kantaa siellä korvien välissä, yhden laista syrjintää se on tuomita kauniita naisia tyhjäpäisiksi pissiksiksi kuin muitakin..
Kirjoittanut: kuurankukka (Jäsen)
 • #199
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.11.2007 10:04
Tyhmä kysymys.

Minun mielestäni gootin ei tarvitse olla kaunis. Miksi ylipäätänsä ihmisen tulee olla kaunis? Ollakseen sinut itsensä kanssa? Kelvatakseen ihmisille? Eiköhän ihminen itse vaikuta aika paljon siihen, miltä näyttää. Jos on rumaksi syntynyt, niin sittenhän sitä voi korostaa jotain erityistä piirrettä itsessään ja olla ylpeä siitä, kuin hävetä sitä , että ei olekaan kuvankaunis malli.
Kuten tuolla edellä jo lukikin, myös se ihmisen sisin tekee aika paljon. Ajatelkaa ja huoltakaa sitäkin välillä, tutustukaa toisiinne ihmisen takia, ei sen, että hänellä on mahtava rastakasa päässä tai siksi, kun hän kävelee elämää korkeammilla koroilla. Vaatteilla, hiuksilla ja kengillä voi olla kaunis, mutta kauniimpi on, jos muistaa pitää henkiksestä puolestaankin huolen.
Kirjoittanut: Viiru (Jäsen)
 • #200
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Viiru
 • Lähetetty: 15.11.2007 10:36

Lainaus: kuurankukka

Minun mielestäni gootin ei tarvitse olla kaunis. Miksi ylipäätänsä ihmisen tulee olla kaunis? Ollakseen sinut itsensä kanssa? Kelvatakseen ihmisille? Eiköhän ihminen itse vaikuta aika paljon siihen, miltä näyttää. Jos on rumaksi syntynyt, niin sittenhän sitä voi korostaa jotain erityistä piirrettä itsessään ja olla ylpeä siitä, kuin hävetä sitä , että ei olekaan kuvankaunis malli.Tottakai gootin pitää olla kaunis. Mutta ei minkään sen vuoksi että kelpaisi ihmisille tai olisi sinut itsensä kanssa, vaan ihan siine goottiuteen kuuluu tietyssä määrin kauneuden palvonta. Eikä se ole narsismia tai mitään. Jopa goottilaistyyliset kirkot on kauniita ja niitä ihmiset ihailee (kapeat koukeroiset tornit, mielettömät koristukset)

En ala sanomaan että kaikki ihmiset on kauniita (sinäkin olet kaunis iih) koska se olisi asian siloittelemista ja "ongelman" piilottamista turhanpäiväiseen höpinään.
Sanon vain että 25 vuotias ajattelee kauneudesta erilälailla kuin 13 vuotias.


Jos naamasi on kuin sian pylly, ruskea ja haiseva niin ei siinä kauniit sanat lohduta, siinä vaiheessa pitää löytää se kauneus sieltä sisältä ajatusten joukosta. (tietenkin on näitä ihmisiä joiden mielestä sian pylly on maailman kaunein, meitä mahtuu monta tähän maailmaan, toivottavasti kukaan ei tunnistanut itseään...)

kauneus plaa plaa plaa on katsojan silmissä, jonkun mielestä mielettömän kaunis ihminen voi olla saatanan ruma kun sisältä ei paista mitään älyllistä toimintaa ja puhuri käy kuin napajäätiköllä. Jos on hyvä olo sisällä niin kyllä se ulospäinkin säteilee.
Jos taas harrastaa angstausta niin se rumentaa jopa päivänsäteen jätekasan veroiseksi.

Asennetta kehiin pojat ja tytöt, asenne se ratkaisee mihin ihmiset teissä kiinnittää huomiota.

se ei ole mikään "kato mulla on uudet x-tra x:sän platformit" Ja sadan euron meikit naamassa ja korsetti.

Hyvä itsetunto se on mikä huomataan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit