Gootti.net

"Electrostorm Volume 1" -kokoelma

"Electrostorm Volume 1" -kokoelman etukannessa vasemmalla punainen tausta, oikealla vaalea tausta. Punainen osuus muistuttaa E-kirjainta ja kuvan keskellä mustalla tekstillä lukee kokoelman nimi, sekä pientä pränttiä.Julkaistaan 1.5.2009

Vuosien 2008 ja 2009 tunnetuimpia electro-, industrial- ja EBM-kappaleita sisältävä kokoelmalevy "Electrostorm Volume 1" ilmestyy toukokuun ensimmäisenä päivänä Out of Line Musicin julkaisemana. Kokoelman nimi on johdettu levy-yhtiön julkaisemasta Electrostorm-musiikkilehden nimestä. Äänitteellä kuullaan musiikkia sellaisilta yhtyeiltä kuin And One, Blutengel, Combichrist, Hocico, Client, Ashbury Heights, Kirlian Camera ja Aesthetic Perfection sekä muilta samanlaisilta yhteiltä yhteensä 18 kappaleen verran. Opus on hankittavissa Out of Line Musicin nettikaupasta singlelevyn hintaan.

Edellisen kerran Out of Line Music julaksii Electrostorm-lehdestään nettiversion Flash-formaatissa 24.10.2008. Lehteä on julkaistu tähän mennessä kuusi painosta. Ensimmäinen painos ilmestyi Internetissä marraskuussa 2007.

"Electrostorm Volume 1" -kokoelman kappaleet:

 1. Aesthetic Perfection: "The Ones"
 2. Kirlian Camera: "Edges (Mission Walhalla V)"
 3. Agonoize: "Staatsfeind"
 4. Blutengel: "Waiting for the Night"
 5. Die Form:" Slavesex" (XXX version)
 6. Din [A] Tod: "Glory in the Highest"
 7. Auto-auto: "Where the Buffalo Roam"
 8. Elegant Machinery: "Bleeding Words"
 9. Ashbury Heights: "Smile"
 10. Client: "Can You Feel" (Kindle remix)
 11. Combichrist: "Scarred"
 12. Hocico: "Fed Up"
 13. The Cyberchrist Project: "A Piece of Me" (Club version)
 14. Kriminal Minds: "Back to What You Are"
 15. Amduscia: "Perverse Party"
 16. Container 90: "Clean"
 17. Turnbulla A.C.‘s: "Man Made Modern Machines"
 18. And One: "Paddy Is My DJ"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä huhtikuuta 2009 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.