Gootti.net

"Return to the Classixx Vol. 1" -kokoelma

Kokoelman "Return to the Classixx" -kokoelman etukannessa näkyy metallista rakennettu rattaisto, koneisto, valkoista taustaa vasten. Rataspyörien ylle ja alle, päällekin, sijoitettu paljon pientä pränttiä pelkistetyin tikkukirjaimin kirjoitettuina.Julkaistaan 16.1.2009

Infacted Recordings tulee julkaisemaan yhdessä Die Nacht der Maschinen organisaation kanssa kokoelmalevyn "Return to the Classixx Vol. 1." kuluvan kuukauden 19. päivä. Elektroniselle musiikille omistettu klassikkokappaleiden kokoelmajulkaisu sisältää biisejä vuosikymmenenkin takaa EBM-alan artisteilta. Tämän julkaisun soittolistalla kuultavia tunnetuimpia hittejä ovat Pankowin, Front Line Assemblyn, X Marks the Pedwalkin ja Leaether Stripin kappaleet. Kokoelma on rajoitettu 1000 kappaleeseen.

"Return to the Classixx Vol. 1" -kokoelman kappaleet:

 1. Front Line Assembly: "Plasticity"
 2. X Marks the Pedwalk: "Abattoir (Extended mix)"
 3. Birmingham 6: "Israel"
 4. Mentallo & the Fixer: "Sacrilege (Angel of Death mix)"
 5. Leaether Strip: "Torment Me"
 6. Placebo Effect: "Move"
 7. Armageddon Dildos: "Never Mind (Radio edit)"
 8. Orange Sector: "Götter"
 9. Pankow: "Sickess Takin’ Over (Razormaid remix)"
 10. Lighty of Euphoria: "Subjection (Violent mix)"
 11. U-Tek: "Das Mass der Dinge"
 12. Les Berrtas: "Der Knochen-schäler"
 13. In Strict Confidence: "Sudorific"
 14. Trisomie 21: "The Last Song (live)"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä tammikuuta 2009 kello 21:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.