Gootti.net

"Underworld: Rise of the Lycans" -soundtrack

Underworld-elokuvan soundtrackin etukannessa tumma ja synkkä kylmänsininen valokuva mustahiuksisesta naisesta. Nainen pitää miekkaa kädessään ja katsoo häijysti eteensä. Kuvan yläosassa lukee suurella hopeisella kirjoituksella tikkukirjaimin, etJulkaistaan 13.1.2009

Huomenna tiistaina 13.1. julkaistavalla Underworld-elokuvan soundtrackilla, jonka nimi on "Underworld: Rise of the Lycans", tullaan kuulemaan yksinoikeudella remix-biisejä ja uusiakin biisejä sellaisilta bändeiltä kuin The Cure, Combichrist, Blacqk Audio, Deftones, Puscifer, Black Light Burns. Myös amerikkalaisen vaihtoehtorokkia soittavan Jane’s Addictionin leiriin kuuluva Perry Farrell kuullaan kiekolla. Mies loi varta vasten kyseistä soundtrackia varten tulkinnan kappaleeseensa "Nasty Little Perv". Kappalekokoelma on Underworld-elokuvasarjan kolmatta osaa varten. Elokuvasarjan kolmannen jakson nimi on Underworld: The Rise of the Lycans. Filmi esitetään valkokankaalla ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa 23. päivä kuluvaa kuukautta.

Trilogian viimeisimmän jakson nimi paljastettiin jo syyskuussa 2007. Sittemmin kauhuelokuvan juonenkäänteistä on vuodettu tietoja suurelle yleisölle vain pisaroittain. 23. päivä elokuvateattereihin saapuva filmi jatkaa juonellisesti siitä, mihin vuonna 2006 ilmestynyt tekele katsojansa jätti. Elokuvassa nähdään aristokraattisia vampyyreja, jotka ajautuvat taisteluun lycaneiksi kutsuttuja olentoja ja niiden liittolaisia, nimittäin ihmissusia, vastaan lycanien yrittäessä vapautua vampyyrien orjuudesta.

"Underworld: Rise of the Lycans" -soundtrackin kappaleet:

 1. Puscifer: "Lighten Up Francis" (JLE Dub Mix)
 2. The Cure (f/ Maynard James Keenan/Puscifer and Milla): "Underneath The Stars" (Renholder Remix)
 3. Perry Farrell: "Nasty Little Perv" (Renholder Remix)
 4. Deftones: "Hole In The Earth" (Renholder Remix)
 5. AFI: "Miss Murder" (VNV Nation Remix)
 6. Alkaline Trio: "Over And Out" (Renholder Remix)
 7. William Control (f/ Matt Skiba): "Deathclub" (Wes Borland/Renholder Remix)
 8. Genghis Tron: "Board Up The House" (Renholder Remix)
 9. Blaqk Audio: "Stiff Kittens" (Jnrsnchz Blaqkout Remix)
 10. Thrice: "Broken Lungs: (Legion Of Doom Remix)
 11. Combichrist: "Today We Are All Demons" (Beneath The World Mix)
 12. Black Light Burns: "I Want You To"
 13. Drop Dead, Gorgeous: "Two Birds, One Stone" (Wes Borland/Renholder Remix)
 14. King Black Acid: "Let’s Burn"
 15. From First To Last: "Tick Tock Tomorrow" (Wes Borland/Renholder Remix)
 16. Ghosts On The Radio: "Steal My Romance"

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä tammikuuta 2009 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.