Gootti.net

Äänestä haluamaasi bändiä esiintymään WGT-festareilla

WGTVuoden 2007 Wave-Gotik-Treffen (www.wave-gotik-treffen.de) -tapahtumaan, joka järjestetään tuttuun tapaan 25.–28. päivä toukokuuta Saksan Leipzigissä, voi vielä äänestää omaa suosikkibändiä esiintymään. Tapahtuman nettisivuilla kerrotaan, että vielä muutaman päivän ajan ehtii vaikuttamaan bändin valintaan — goottitapahtuman nettisivuilta löytyy keskustelufoorumi, johon on luotu viestiketju juuri bändien äänestämistä varten. Äänestystulokset tulevat julkisiksi sitten kun äänestys on päättynyt. Tätä juttua kirjoitettaessa äänestysaikaa on yli 6 päivää.

Bändiäänestys on saanut tähän mennessä useita tuhansia ääniä. Äänestettävien bändien litania pitää sisällään jokaisen vähänkin tunnetun gootahtavaa musiikkia soittavan bändin nimen.

Muuta WGT-tapahtumaan liittyvää:

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Linkkivinkki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.