Gootti.net

Agonoize: "Apokalypse"

 • Julkaistu sunnuntaina 29.06.2014
 • Avainsanat:

Piirros munkeista, jotka kalpeita ja jotka istuvat pöytien ääressä. Kuvan yläosassa punaisia juopia ja tahroja.Julkaistaan 25.7.2014

25. heinäkuuta ilmestyvä uusi _Agonoize_-albumi on nimeltään "Apokalypse". Saksalaisyhtyeen uutukaisesta tehdään erikoispainos, jonka mukana tulee varsinaisten 13 uuden raidan lisäksi bonuskiekolla live-esiintymisestä taltioituja biisejä. Koukuttavien melodioiden ja jyskyttävien bassojen täytteenä kuullaan saksaksi esitetyt sanoitukset. Niissä Agonoize kommentoi esimerkiksi poliittisesti latautuneita aiheita, uskontoa ja muutoin sivistyneen yhteiskunnan alla muhivia synkempiä aineksia.

Berliiniläisyhtyeen pitkäsoitosta tehtävä kahden CD-levyn painos kääritään digipack-kuoriin. Sen sisältä löytyvällä livelätyllä kuultavat kappaleet nauhoitettiin Berliinissä tehdyltä keikalta.

"Apokalypse"-albumin kappaleet:

 1. Apokalypse
 2. Dafür
 3. Toxin
 4. Anti-Christ
 5. Deutsch
 6. Resolution
 7. Endstation: Tod
 8. Das zweite Ich
 9. Exequien
 10. Odium
 11. In Infinitum
 12. Numinos (In the Name of God)
 13. Death by Stereo

"Agonoize"-livelevyn kappaleet:

 1. Earpain
 2. Slave to the Needle
 3. Glaubenskrieger
 4. Pavillon 5
 5. Dafür
 6. Koprolalie
 7. Vollrauschfetischist
 8. Sacrifice
 9. Femme Fatale
 10. For the Sick and Disturbed
 11. Bis das Blut gefriert

Agonoize on:

 • Chris L.
 • Mike Johnson
 • Oliver Senger

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä kesäkuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.