Gootti.net

Agonoizelta "Bis das Blut gefriert" -EP

 • Julkaistu maanantaina 29.06.2009
 • Avainsanat:

Agonoizen EP:n "Bis das Blut gefriet" etukannessa tummanharmaa tausta, jonka päälle läntätty verenpunainen symboli keskiosaan ja sen ylle yhtyeen nimi. Symbolin alla äänitteen nimi. Kuvan laidoissa verenpunaisia roiskeita.Julkaistaan 17.7.2009

Saksalaista harsh electron kastia edustava Agonoize (www.agonoize.com) tulee julkaisemaan alkavan uuden kuukauden 17. päivä uusimman EP-levynsä levymerkki Out of Line Recordsin kautta. Uusin äänite on rajoitettuna 1000 kappaleen kopiomääränä ilmestyvä "Bis das Blut gefriert" (suom. "Kunnes Veri Jäätyy"). Kiekkoa myydään levy-yhtiön nettikaupassa vain toistaiseksi rajoitettuun hintaan. Berliiniläisyhtyeen EP on ensimmäinen tilaisuus kuulla bändin syys-lokakuussa julkaiseman albumin edustamaa musiikillista tyyliä. Kolmikko arveli vielä maaliskuussa voivansa julkaista pitkäsoiton jo syyskuussa, mutta kappeleiden valmistumistahdin hyydyttyä levyn julkaisuhetkeä päädyttiin lykkäämään syys-lokakuun tienoille.

"Bis das Blut gefriert" -EP:n kappaleet:

 1. Bis das Blut gefriert
 2. Bis das Blut gefriert (Agonoize Remix)
 3. Seelenbrecher (V.1)
 4. Seelenbrecher (V.2)
 5. Bis das Blut gefriert (Wynardtage Remix)
 6. Bis das Blut gefriert (Centhron Remix)

Agonoizen trio kävi soittamassa uusimpia biisejään yleisölle ensimmäistä kertaa Leipzigissä 19. päivä järjestetyssä Dark Flower -kinkerissä. Yhtye esiintyy ensi kerran yleisölle 11.7. Pariisissa Dark Castle Festivalin yhteydessä. Agonoize järjestää albuminsa ilmestymisen kunniaksi julkaisujuhlan kotikaupungissaan Berliinissa 28. elokuuta. Julkaisujuhlan yhteydessä ei ole konserttia, vaan ainoastaan juhla. Tapahtumapaikkana on kaupungin musiikkihalli. Syyskuun alussa, sen 4. päivä, Agonoizen kööri esiintyykin Berliinissä Dark Fridayn yhteydessä — luvassa on peräti kahden tunnin pituinen keikka. Syksymmällä bändi nähdään myös Britannian saarella.

Agonoize on:

 • Chris L. (laulu)
 • Mike J. (kosketinsoittimet)
 • Oliver S. (kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä kesäkuuta 2009 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.