Gootti.net

Agonoize: "Ultraviolent Six"

 • Julkaistu perjantaina 11.05.2012
 • Avainsanat:

"Ultraviolent Six" -vinyylin etukannessa punaisia ja voimakaskontrastisia hahmoja, joiden seassa näkyy miehen kasvot.Julkaistaan 25.5.2012

Aggrotech-akti Agonoize (www.agonoize.com) tekee uusintapainoksen EP-levystään "Ultraviolent Six". Kiekko ilmestyy Out of Line Musicin avustuksella 25. toukokuuta kuvavinyylinä, joka paketoidaan tavanomaiseen gatefold-taskuun. Mukana on provosoivia biisejä, kuten "Koprolalie". Vinyylipainos numeroidaan käsin. Painoksen koko on 666 kappaletta. Agonoizen "Ultraviolent Six" ilmestyi ensimmäistä kertaa 6.6.2006 CD-formaatissa. Se on sittemmin myyty loppuun.

Saksalaisyhtye on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Yhtye on levyttänyt uransa varrella useita studioalbumeja ja EP-levyjä, joista valtaosan Out of Linen avulla. Bändin toistaiseksi uusin studioalbumi on vuoden 2009 sanahirviö "Hexakosioihexekontahexa".

"Ultraviolent Six" -EP:n kappaleet:

 • A-puoli:
  1. Slave To The Needle
  2. Koprolalie
  3. Pavillon 5
 • B-puoli:
  1. Bängbäng Goodbye
  2. Glaubenskrieger
  3. Ordinary Life

Agonoize on:

 • Chris L.
 • Mike Johnson
 • Oliver Senger

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä toukokuuta 2012 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu Agonoize: "Ultraviolent Six". on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

emanon 12. päivä toukokuuta 2012

Onko näille vinyylijulkaisuille muka oikeasti kysyntää?

Petri 12. päivä toukokuuta 2012

Varmaan pieni joukko keräilijöitä löytyy. Ehkä sen 666 kappaleen verran.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.