Gootti.net

Agonoize: "Wahre Liebe"

 • Julkaistu torstaina 17.05.2012
 • Avainsanat:

"Wahre Liebe" -singlen kannessa karmiva piirroskuva ihmisen muusta kehosta riipaistusta ranteesta, jossa sinertävä sydänlihas. Kuvan yläosassa Agonoize-logo.Julkaistaan 25.5.2012

Hellectro-yhtye Agonoize (www.agonoize.com) pohjustaa uuden albuminsa tietä tuomalla ensi viikolla kuunneltavaksi tanssittavan "Wahre Liebe" -singlensä. Sillä kuullaan käytännössä vain kaksi kappaletta, tosin kourallinen eri versiota niistä. Ainakin nimikkokappale tulee päätymään elokuussa 2012 ilmestyvälle pitkäsoitolle. Bonusbiisiksi, tai B-puolen biisiksi, valittu "Dafür" on bassovoittoinen, melodinen ja provosoivin sanoituksin täytetty ralli. Berliiniläisyhtyeen vielä nimetön pitkäsoitto tulee olemaan seuraaja edellisvuonna ilmestyneelle "Hexakosioihexekontahexa"-albumille. Se on järjestyksessä kuudes kokopitkä levy tältä bändiltä. Täyspitkien kiekkojen lisäksi Agonoize on julkaissut singlelevyjä ja kolme EP-kiekkoa.

Yhtye latasi aikaisemmin toukokuussa YouTubeen katsottavaksi 1,5-minuuttisen "Wahre Liebe" -trailerin. Single ilmestyy ensi viikon perjantaina Out of Linen kautta.

"Wahre Liebe" -singlen kappaleet:

 1. Dafür (version)
 2. Wahre Liebe
 3. Dafür (classic)
 4. Wahre Liebe (Auto-Auto A-Go-Go Mix)
 5. Dafür (No-clean-vocal-mix by Gerrit Thomas of Funker Vogt)
 6. Wahre Liebe (Aesthetic Perfection Remix)

Agonoize on:

 • Chris L (laulu ja sanoitukset)
 • Mike Johnson (sävellys ja tuottaminen)
 • Oliver Senge (sävellys ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä toukokuuta 2012 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.