Gootti.net

"Amphi Festival 2013" -kokoelma

"Amphi Festival 2013" -kokoelman kannessa lukee tummanharmaata taustaa vasten kiekon nimi valkoisella värillä.Julkaistaan 19.7.2013

Tämä alehintainen "Amphi Festival 2013" –kokoelma ilmestyy kahden viikon kuluttua Out of Line Musicin avulla. Levysarja täydentyy vuosittain, kun samanniminen kansainvälinen goottifestivaali on koettu tai tulossa. Festivaalia vietetään joka vuosi Saksan Kölnissä. Tämänkertainen kokoelma-albumi sisältää festivaaliohjelmiston tunnetuimpia, ja ehkä myös gootti- ja electro-skenen nimekkäimpiä, esiintyjiä. Mukana on Agonoize, Suicide Commando, Die Form, De/Vision, Funker Vogt, Welle:Erdball, Icon of Coil, Solitary Experiments, Chrom, Tyske Ludder, Frozen Plasma ja Grendel Myös goottirokkia ja batcabea sekä keskiaikaisen musiikin innoittamaa pillipiiparointia kuullaan.

Kokoelman rokkaavimpia nimiä ovat Umbra Et Imago, Tanzwut, Alien Sex Fiend ja A Life (Divided).

"Amphi Festival 2013" -kokoelman kappaleet:

 1. Agonoize: Bis das Blut gefriert (Die Braut Remix)
 2. Icon Of Coil: Perfect Sex
 3. Chrom: In My World
 4. Die Form: Nocturnal Emotions
 5. Alien Sex Fiend: Oops! Wrong Planet
 6. Tanzwut: Königin der Nacht
 7. Stahlmann: Süchtig
 8. Suicide Commando: See you in hell (Live)
 9. Funker Vogt: Gott Noch Nicht
 10. Solitary Experiments: Trial And Error
 11. De/Vision: Binary Soldier (Radio Cut)
 12. A Life (Divided): Perfect day (feat. Chris Harms)
 13. Umbra Et Imago: Machina Mundi
 14. Welle:Erdball: Computerklang
 15. Frozen Plasma: Imaginary (Live)
 16. Grendel: Conflict Instigation (Aesthetic Perfection Remix)
 17. Tyske Ludder: Wallfahrt (Betonkater Edit)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä heinäkuuta 2013 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.