Gootti.net

"Amphi Festival 2015" -kokoelma heinäkuussa

Ruosteisia muotoja kuvan taustalla ja kuvan keskellä valkoisella värillä kirjoitus "Amphi Festival 2015".Julkaistaan 24.7.2015

Saksan Kölnissä 25.–26.7. järjestettävän Amphi Festivalin mukaan nimetty kokoelmalevy "Amphi Festival 2015" julkaistaan tasan kuukauden päästä. Levyn soittolistalla kuullaan festivaalissa esiintyvien ryhmien tuotantoa. Yhteensä 18 kappaletta sisältävä levy tarjoaa kuunneltavaksi esimerkiksi Front 242:lta, Combichristilta, Romelta ja Samsas Traumilta kultakin yhden biisin. Kokoelman julkaisee Out of Line Music.

CD-formaatissa ilmestyvän kokoelman soittolistalla kuullaan electroa ja goottia peräti 18 biisin verran. Levyä myydään EP:n hintaan.

"Amphi Festival 2015" -kokoelman kappaleet:

 1. Front 242: Kampfbereit
 2. And One: Männermusik
 3. Chrom: Loneliness
 4. Neuroticfish: Silence
 5. Welle:Erdball: Vielen Dank Für Die Information
 6. The Mission: Everything But The Squeal
 7. Rabia Sorda: Were Here To Win
 8. Combichrist: Maggots at The Party
 9. Pokaemon Reaktor: Blow Your Head Away
 10. Agonoize: Toxin
 11. [:SITD:]: Dunkelziffer (Single Version)
 12. QNTAL Tenacious Love
 13. The DEvil and the Universe: Danaus Plexippus
 14. Rome: One Fire
 15. Zeraphine: Die Macht In Dir
 16. Darkhaus: Side Effect Of Love
 17. Samsas Traum: Stromausfall im Herzspital
 18. X-RX: Crank it Up

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä kesäkuuta 2015 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.