Gootti.net

Client: "Command"

 • Julkaistu keskiviikkona 04.02.2009
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva, jonka oikeassa yläkulmassa Clientin logo, jonka alla albumin nimi, punaisella värillä kirjoitettuina. Valokvuassa vasemmalla pelkistettyyn sotilashenkiseen pukuun sonnustautunut hoikka naisihminen.Julkaistaan 6.3.2009

Iso-Britannian Client (www.client-online.eu) tulee julkaisemaan uuden albumin 6. maaliskuuta. Levyn nimi on "Command". Siitä ilmestyy standardiversion lisäksi rajoitettuna painosmääränä bonus-CD:llä varustettu erikoisversio. Albumilta lohkaistiin esikoissingle "Can You Feel" tammikuun lopussa. Biisiä on soitettu ahkerasti etenkin Saksassa, jossa se on saanut runsaasti radiokuuluvuutta. Single on kuunneltavissa myös Clientin virallisten MySpace-sivujen musiikkisoittimessa. Uusi pitkäsoitto on suoraviivainen seuraaja minimalistiselle "Heartland"-albumille. "Command" sisältää sellaisia klubihittejä kuin "Believe In You" ja "Satisfaction".

Clientin levytysuran neljäs albumi, "Command", on seuraaja maaliskuussa 2007 esiin tuodulle "Heartland"-levylle. Uudesta opuksesta tyttöbändi uutisoi yleisölle ensimmäistä kertaa viime vuoden puolella, jolloin jolloin kerrottiin viisi kappaletta tuotetun Killing Joken joukoista tutun Martin "Youth" Gloverin avustamana. Glover soittaa bassokitaraa viidellä albumin kappaleista. Kuusi albumin kappaleista on Clientin yhteistyössä Joe Wilsonin (Sneaker Pimps) tuottamia. Koko albumi äänitettiin ja miksattiin Lontoossa. "Command"-levyn bonuskiekolla kuullaan remix suomalaiselta DJ Jori Hulkkoselta.

"Command"-albumin kappaleet:

 1. Petrol
 2. Can You Feel?
 3. Don’t Run Away
 4. Make Me Believe In You
 5. Lullaby
 6. Ghosts
 7. Satisfaction
 8. Son Of A Gun
 9. Blackheart
 10. In My Mind (Half Life)

"Command" -bonus-CD:n kappaleet:

 1. Can You Feel? (Jori Hulkkonen Remix)
 2. Soldier
 3. Petrol (Remix by Auto-Auto)
 4. Can You Feel? (Kindle Remix)
 5. Can You Feel? (Beijing Remix by LIman)
 6. Can You Feel? (musiikkivideo)
 7. It’s Not Over (musiikkivideo)
 8. 6 In The Morning (musiikkivideo)
 9. Can You Feel? (videoleike)

Client on:

 • Client A
 • Client B
 • Client C
 • Client E
 • Client X
 • Client R
 • Client M

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä helmikuuta 2009 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.