Gootti.net

Combichrist: "Making Monsters"

Combichristin "Making Monsters" -albumin etukannessa näkyy epätarkka kuva jonkinlaisesta ihmisen kädestä, joka nojaa vettä tai lasi-ikkunaa vasten. Kuvan alaosassa mustalla värillä lukee Combichrist ja sen alapuolella albumin nimi.Julkaistaan 27.8.2010

Norjan tunnetuin EBM:ää, electroa ja industrialia luova musiikkiryhmä Combichrist (www.combichrist.com) tulee julkaisemaan Euroopan alueella 27. elokuuta uuden studioalbumin "Making Monsters" -nimisen levyn muodossa. Teos tullaan saattamaan Out of Line Musicin verkoston voimin eurooppalaiselle yleisölle ja yhdysvaltalaiselle Metropolis Recordsin tuella syyskuussa. Andy LaPleguan aggrotechia luova ryhmä tarjoaa kuunneltavaksi sellaisia viisuja, joissa kuullaan raskaita kuoro-osuuksia ja aggressiivisia laulurykäisyjä. Uuden albumin ensimmäinen single on kappaleesta "Never Surrender". Yhtyeen mukaan albumin esikoissingle on tanssilattioiden hallitsemiseksi luotu viisu. Samanlaisia salonkien iloja ovat biisit "They" ja "Throat Full of Glass".

Bändi soittaa nyt kesäajan kuumimpina päivinä aina elokuuhun asti live-esiintymisiä eri puolilla Eurooppaa. Bändi ei saavu aivan Suomeen asti, mutta musisoi lähimmillään naapurimaassa Ruotsissa 17.7. järjestettävän Arvika Festivalin yhteydessä. Yhtye on urallaan soittanut sadoittain keikkoja, joiden pääesiintyjänä Combichrist on saanut kunnian olla. Ryhmän tuoreimpiin meriitteihin kuuluu Euroopan-kiertueella kulkeminen saksalaisen industrial metallia kilkattavan Rammsteinin aisaparina.

"Making Monsters" -albumin kappaleet:

 1. Declamation
 2. Follow The Trail Of Blood (featuring Brandon Schiepatti of Bleeding Through)
 3. Never Surrender
 4. Throat Full of Glass
 5. Fuckmachine
 6. Forgotten
 7. Just Like Me
 8. Slave To Machine
 9. Through These Eyes of Pain
 10. Monster:Murder:Kill
 11. They
 12. Reclamation

Combichrist on:

 • Andy LaPlegua (laulu ja kitara)
 • Mr. Petersen Wh (elektroniikka)
 • Z Marr (kosketinsoitin)
 • Trevor Friedrich (lyömäsoittimet)
 • Joe Letz (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä heinäkuuta 2010 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.