Gootti.net

Combichrist: "Noise Collection Vol. 1"

Combichristin albumin "Noise Collection Vol. 1" etukannessa näkyy mätäkasvoinen hirviö, jonka kallo on kaljuksi ajeltu ja jonka suu on mustaksi mädännyt. Hahmon korvilla on kuulokkeet. Kuvan päällä Combichristin logo oranssilla värillä ja sen oJulkaistaan 2.4.2010

Norjalaisyhtye Combichrist (www.combichrist.com) tuo Out of Line Musicin julkaisemana kauppoihin kokoelma-albumin, jossa kaksi CD-levyllistä technoa, noisea, harsh industrialia ja EBM:ää. Huhtikuun alussa ilmestyvä kokoelma on nimeltään "Noise Collection Vol. 1". Edellisen kerran Combichristin kopla julkaisi musiikkia tammikuussa 2009 albumilevyn "Today We Are All Demons" muodossa. Vuoden 2003 tienoilla elektronisen musiikin rintamalla saapunut Combichrist tarjoaa huhtikuisella kokoelmallaan merkittävimpiä biisejään uransa alkuajoilta. Kokoelman ensimmäinen CD sisältää yhtyeen debyyttialbumin "The Joy Of Gunz" ja jälkimmäinen CD-levy on varustettu harvinaisuuksiolla.

Combichristin "Noise Collection Vol. 1" -kokoelman jälkimmäinen äänilevy sisältää jokseenkin harvinaisen Pyhäinpäivän julkaisuksi nimitetyn "Kiss The Blade" -biisin, EP:n "Sex, Drogen & Industrial" viisut, kaksi kappaletta 12-vinyylisingleltä "Blut Royale" ja yksinomaan tällä äänitteellä kuultavan bonuskappaleen "Industrial For The Masses Vol. 2" -kokoelmalta. Bändin biisimateriaalia voi laskea korviin siirtymällä yhtyeen omille MySpace-sivuille.

"Noise Collection Vol. 1" -CD #1:n kappaleet:

 1. Intruder Alert
 2. Joy to the World
 3. You Will be the Bitch Now
 4. Winteryear
 5. Play Dead
 6. Turmoil
 7. Master Control
 8. Vater Unser
 9. The Line to the Dead
 10. Bulletfuck
 11. Human Error
 12. God Wrapped in Plastic
 13. History of Madness
 14. Shrunken Heads for all Occasions

"Noise Collection Vol. 1" -CD #2:n kappaleet:

 1. Kiss the Blade (Motherfucker 667 Mix)
 2. Kiss the Blade (Frequensy Cabrone 667 Mix)
 3. Minus One
 4. The Well
 5. Penalty Shot
 6. Blut Royale (Instru-Mental Version)
 7. Tractor
 8. Anatomy
 9. Sex, Drogen und Industri (LowTech Mix)
 10. Sex, Drogen und Industri (Remixed by Soman)
 11. Sex, Drogen Und Industri (Unknown Mix)
 12. Vater Unser (Combicritter Remix)
 13. Like To Thank My Buddies (Live at Infest)
 14. Strike

Bändi kävi helmikuussa tukemassa saksalaista industrial metal -bändi Rammsteiniä sen Euroopan-kiertueella. Combichrist on keikkaillut Rammsteinin rytmiryhmän kanssa aikaisemminkin. Rammsteinin keikkojen ohessa norjalaisbändi soitti välipäivien aikana omia keikkojaan pitääkseen keikkakalenterin aukottomana. Combichristin kiertue sisälsi yli 30 esiintymistä tammi-helmikuussa. Bändi esiintyy keväällä ja kesällä Kanadassa ja Saksassa.

Combichrist on:

 • Andy LaPlegua (laulu)
 • z_marr (kosketinsoittimet)
 • Mr. Petersen (kosketinsoittimet)
 • Trevor Friedrich (lyömäsoittimet)
 • Joe Letz (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä maaliskuuta 2010 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.