Gootti.net

Combichrist: "This Is Where Death Begins"

Maalais vihreistä käärmeistä luikertelemassa sikin sokin ja vasemmalla naisen punahuuliset kasvot.Julkaistaan 3.6.2016

Out of Line Music julkaisee Euroopassa ja Metropolis Records Yhdysvalloissa Combichristin seuraavan täyspitkän albumin. Filter-yhtyeen Oumi Kapilan ja Combichristin keulahahmon Andy LaPleguen tuottama albumi on nimeltään "This Is Where Death Begins". Siitä tehdään tavanomaisen yhden CD:n painoksen lisäksi vinyylipainos. Se sisältää kaksi LP:tä, sekä albumin CD:nä ja bonuksena levyn "History Of Madness: Old School And Rarities Live At Complex, LA". Sillä kuullaan valikoima yhtyeen varhaisia industrial-biisejä.

Edellä mainittujen formaattien lisäksi "This Is Where Death Begins" -albumia tarjotaan myös keräilijöille ja "tosifaneille" A5-kokoisena spesiaalipainoksena. Se sisältää kaksi CD:tä ja yhtyeen uran ensimmäisen virallisen livejulkaisun, joka nauhoitettiin viime vuoden Summer Breeze Festivalin konsertissa. DVD:llä kuullaan koko keikka alusta loppuun.

Yhtye soittaa kesäkuussa keikkoja eri puolilla Eurooppaa. Bändi nähdään Tanskassa, sitten Ruotsissa ja sen jälkeen Suomessa, jossa yhtye soittaa 16.6. Turussa, 17.6. Tampereella ja 18.6. Helsingissä. Suomesta Combichrist matkustaa Tallinnaan esiintyäkseen siellä 19.6.

"This Is Where Death Begins" -albumin kappaleet:

 1. We Are The Plague
 2. My Life My Rules
 3. Glitchteeth
 4. Exit Eternity
 5. Skullcrusher
 6. Time Again
 7. Destroy Everything
 8. Tired of Hating You
 9. Don’t Care How You Feel About It
 10. Blackened Heart
 11. Pay To Play
 12. Slakt
 13. Black Tar Dove pt1
 14. Black Tar Dove pt2
 15. Homeward

Combichrist on:

 • Andy LaPlegua
 • Joe Letz
 • Eric 13
 • Brent Ashley

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä huhtikuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.