Gootti.net

Depechemode.fi avattiin

Maailman suosituimman elektronisen musiikin yhtye Depeche Mode juhlistaa tänä vuonna 25-vuotista uraansa. Yhtye julkaisi 15.11. kokoelma-albumin ”Best Of Vol. 1”, joka pitää sisällään 18 hittiä bändin upean ja vaihderikkaan uran varrelta.

Depeche Modelle on nyt avattu suomenkieliset nettisivut osoitteeseen www.depechemode.fi. Saitilta löytyy biografian ja discografian lisäksi erittäin näyttävä kuvagalleria vuosien varrelta, ladattavia taustakuvia, e-kortteja sekä keskustelufoorumi. Saitin mielenkiintoisin osio kuitenkin taitaa olla hieno Depeche Mode -player, jossa voit tutustua yhtyeeseen videoiden, biisien, livetaltiointien ja haastatteluiden avulla. Playerissä on lähes kaikki yhtyeen vanhat sekä uudet videot!

Depeche Modesta

Yhtye perustettiin vuonna 1981 ja siihen kuuluvat Dave Gahan, Andy ”Fletch” Fletcher ja Martin Gore. Depeche Moden musiikki on pysytellyt brittilistoilla yli 400 viikkoa ja heidän kolmetoista ensimmäistä albumia ovat kaikki nousseet brittilistan top-kymppiin, mukaan lukien vuonna 2005 julkaistu ”Playing The Angel”.

”Depparit” on yksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista ja inspiroivimmista yhtyeistä, jonka musiikki on innoittanut ihmisiä sekä antanut vaikutteita muille bändeille jo sukupolvien ajan. Depeche Mode on yli 25-vuotisen uransa aikana myynyt yli 72 miljoonaa levyä ja esiintynyt yli 30 miljoonalle ihmiselle.

Bändin viimeisin studioalbumi ”Playing The Angel” on myynyt maailmanlaajuisesti yli 3 miljoonaa kappaletta ja se nousi listaykköseksi 18 maassa, myös Suomessa. Albumi on myynyt kultaa seitsemässä ja platinaa kolmessa maassa. Suomessa kultaraja meni rikki viime maaliskuussa yhtyeen hehkutetun Hartwall Areenan konsertin yhteydessä. Depeche Mode on ”Playing The Angel” maailmankiertueensa aikana esiintynyt yli 2,5 miljoonalle ihmiselle 31 maassa.

The Best of Volume 1. biisilista;

 1. Personal Jesus (‘Violater’ 1990)
 2. Just Can’t Get Enough (‘Speak And Spell’, 1981)
 3. Everything Counts (‘Construction Time Again, 1983)
 4. Enjoy The Silence (‘Violator’, 1990)
 5. Shake The Disease (‘The Singles 81-85’, 1985)
 6. See You (‘A Broken Frame’, 1982)
 7. It’s No Good (‘Ultra’, 1997)
 8. Strangelove (‘Music For The Masses’, 1987)
 9. Suffer Well (‘Playing The Angel’, 2005)
 10. Dream On (‘Exciter’, 1991)
 11. People Are People (‘Some Great Reward’, 1984)
 12. Martyr* (Best Of)
 13. Walking In My Shoes (‘Songs of Faith and Devotion’, 1993)
 14. I Feel You (‘Songs of Faith and Devotion’, 1993)
 15. Precious (‘Playing The Angel’, 2005)
 16. Master And Servant (‘Some Great Reward’, 1984)
 17. New Life (‘Speak And Spell’, 1981)
 18. Never Let Me Down Again (‘Music For The Masses’, 1987)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Linkkivinkki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.