Gootti.net

"Dependence 2013" -kokoelma

Musta tausta, jota vasten valkoisella värillä Dependent Recordsin logo. Sen alla lukee valkoisella "Dependence 2013" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 30.8.2013

Saksalainen levy-yhtiö Dependent Records aikoo elokuun lopussa julkaista remixeillä ja uusilla biisiversioilla täytetyn "Dependence 2013" -kokoelmansa. Yhteensä 16 biisiä sisältävä lätty ilmestyy ensi kuukauden lopussa. Mukana on musiikkia Meshiltä, Covenantilta, Front Line Assemblyltä, hiljattain toimintansa lopettaneelta Ghost & Writeriltä, myös Pride and Fallilta, Acretonguelta, Seaboundilta, Chrysalidelta, Skinny Puppyltä ja KMFDM:ltä. Mukana on demoversio Covenantin biisistä "Four Our Time".

"Dependence 2013" -kokoelman kappaleet:

 1. Ghost & Writer: Never Take Fire (Secret Mix)
 2. Covenant: Four Our Time (Demo Version)
 3. Pride and Fall: Hollow (SITD Remix)
 4. Acretongue: These Soft Machines (Haujobb Remix)
 5. Front Line Assembly: Ghost (Alternative Version)
 6. Seabound: Nothing but Love (RMX)
 7. Decoded Feedback: Blasphemy
 8. Fractured: 10 Years
 9. Mesh: Perfect Idea of Beauty
 10. Chrysalide: 2010 (Sonic Area Mix)
 11. Clicks: On Speed
 12. Encephalon: Desertropolis
 13. KMFDM: I (Heart) Not
 14. Skinny Puppy: Deadlines (Bratislava)
 15. Veil Veil Vanish: Exile City
 16. Velvet Acid Christ: Inhale Blood

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä heinäkuuta 2013 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.