Gootti.net

Die Krupps esiintyy Suomessa syyskuussa

  • Julkaistu lauantaina 09.05.2015
  • Avainsanat:

Saksan Die Krupps käy esiintymässä Nosturissa perjantaina 29. syyskuuta, jonka jälkeen bändi nähdään lauantaina Tampereen Klubilla. Kolmen vuosikymmenen ajan toiminutta ryhmää pääsee katsomaan tilaamalla pääsyliput Tiketistä hintaan 24€. Lisäksi Nosturissa ovelta peritään kolmen euron eteispalvelumaksu käteisellä. Die Kruppsin keikka Helsingissä on ikärajaton, mutta rajattu anniskelualue on vain 18 vuotta täyttäneiden käytössä. Nosturin ovet avataan keikkailtana kello 20 aikaan ja tapahtumapaikka sijaitsee Helsingissä osoitteessa Telakkakatu 8.

Lauantaina 26. syyskuuta Tampereella koettava keikka on ikärajallinen. Keikkailtana Tampereella osoitteessa Tullikamarinaukio 2 sijaitsevan Klubin ovet avautuvat kello 19. Showtime on tuntia myöhemmin. Klubi ei peri eteispalvelumaksua.

Die Krupps on kirjannut syyskuun ajaksi yhteensä 14 esiintymistä, joista kaksi on Suomessa, yksi Norjassa, Tsekissä, Alankomaissa ja loput bändin kotimaassa Saksassa.

Helmikuussa 2015 bändin tuoreimmaksi vakituiseksi jäseneksi nimettiin Volker Borchert. Hän soitti ensimmäistä kertaa Die Kruppsin "I"-albumilla kaksi vuosikymmentä sitten.

Bändin toistaiseksi uusin albumi on lokakuussa 2013 ilmestynyt "The Machinists of Joy". Se on yhtyeen 8. pitkäsoitto.

Die Krupps on:

  • Jürgen Engler (laulu, kitara, syntetisaattorit ja ohjelmointi)
  • Ralf Dörper (syntetisaattorit ja ohjelmointi)
  • Marcel Zürcher (kitara)
  • Volker Borchert (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä toukokuuta 2015 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.